Варненски зимнотии (13)

• 14 852
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
merypopins, режи, режи! И после ще видиш какъв растеж ще настане  Joy Май ноктите им растат със секунди!
dvv, честито ви зъбче!  Hug
Вержи, дано скоро се оправите! Какво каза педито за Лора?
Никито е решил, че спането по 6 часа нощем вече не е здравословно! Едната вечер имаше много жестоки колики и яде само 10 гр. Събуди се още в 1:30 (слагам го да спинка в 10) и така вече няколко дни! Интересното е, че тази нощ седя час и половина буден ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ И ДА НИ ГУКА!!!! Майка му лееееекичко побесня  Rolling Eyes Вече съм съвсем на автопилот! От два дни се опитвам да му оправя графика, но нещо не ми се удава! Кажете мамите със стаж как отказахте бебоците от нощното хранене, че нащо е 8-мо и няма почивка за коремчето, мама и тате. Давах му вода последните 2 нощи, но май не върши работа  Tired

# 196
  • Варна
ох здравейте ! днес цял ден сме по лекари но поне се разходихме  Rolling Eyes
педито каза че гърленцето е спокойно (слава богу) имаме само една сополанка  Laughing за което ни изписа Nisita гел. Изписа ни още Вит С и Калции + Глюкоза на ампули - една част за нея другото да го допивам аз  Rolling Eyes
Офталмоложката каза че сме запушени и ни изписа Oftaquix да си капем и ако не мине от тях - ще ни отпушват, че било много зле и не можело да се чака до 3 месец Cry
тъпото е че съм се заразила от нея  Rolling Eyes явно съм си бръкнала в окото след като съм я почиствала , защото сега ме боли и сърби  Confused

иначе сме 4,300кг и 52см  Mr. Green за един месец сме +1кг, 2см

# 197
  ger4e, не искам да те плаша ама аз отказах (по- скоро той благоволи да се откаже) малкия от нощното кърмене като стана на 15 месеца. Тогава спря и да суче де. Не че сме нормални ...

# 198
  • Откъм Варната
Митаче почти от начало си реши че ноща е за спане, и ако го събудех да чде в 12 нямаше спане цяла вечер и храненето в 12 го отрязахме, полсе по едно време се събуждаше през ноща и тогава давах да хапва, но и това спря отдавна и си спим спокойно до сутринта

# 199
  • варна
ние си легнахме гладни Sad. до сега се опитвах да го кърмя, ама тя се сърди и пищи. иска цица, ама като хапне малко и започва да се сърди. адаптираното мляко категорично го изплюва и само се ядосва още повече. след половин час мъки за мама и за ная я сложих гладна да спи. поплака малко и заспа. сигурно ще се събуди след 2часа и така ще е цяла нощ Cry

# 200
  • Откъм Варната
ние си легнахме гладни Sad. до сега се опитвах да го кърмя, ама тя се сърди и пищи. иска цица, ама като хапне малко и започва да се сърди. адаптираното мляко категорично го изплюва и само се ядосва още повече. след половин час мъки за мама и за ная я сложих гладна да спи. поплака малко и заспа. сигурно ще се събуди след 2часа и така ще е цяла нощ Cry

Гери не се отказвай, намести се удобно и я дръж да суче, ако трябва 3 часа да ти се лигави, и ние имахме такъв период, седях с него докато реши да засуче като хората и да се наяде

# 201
  • варна
отказах се, тя заспа, а аз ще я последвам, че май ще бъде дълга и безсънна нощ Cry

# 202
Здравейте и от мен!
Извинявам се, че отдавна не съм писала, но каката беше много болна. Пропусна училище 1 седмица, беше на антибиотик. Много ме беше страх да е зарази малката и уж ги държах разделени, но Маги започна да кашля по малко като спи. Изписаха ни Синекод - капки за гърло. Дано да мине и да не се усложнят нещата!
Иначе вече ядем и плодови, и зеленчукови пюренца, оризова и овесена плодова каша. Въпреки това не сме дебели, в долната граница сме, не знам дали вече имаме 6 кг / май трябва вече да сме ги направили ?!?/, но общо взето наддава бавно. Но на ръст расте.
За питанката за нощнота хранене - и ние много бързо се отказахме от яденето в 24 часа, а постепенно и от това в 3 часа. Не съм я насилвала, тя сама реши да не се буди и аз не съм настоявала, когато се събуди тогава. И аз се притеснявах в началото, че режимът ни е пълен хаос, но после всичко се нарежда, просто търпение - някои бебенца по-рано се отучват от нощното хранене, други по-късно.
За подсечено дупенце освен мазилата знам, че трябва да се правят по-често бани с лайка и тетра.

# 203
Честито зъбче, на новоозъбилия се съфорумец  tooth

Вержи аз капех кърма в нослето и много помага. Дано бързо се оправя!

Аз днес пробвах да се покажа за разходка и с ужас установих, че не ми е по силите...след последните отвратителни болки просто се прибрах...Край летния видях голяма компания и все си мисля, че бг-мама имаше забъркана в тази работа, но като не ви познавам не посмях да се обадя  Embarassed

# 204
  • Варна
ооох много е хремава беееее
вижте кое време е а ние не спим (поне аз се събудих в 3 и не мога да заспя спокойно като я слушам) такива сополи и се разхождат из носа все едно е засмукала вода  Cry не може да яде като хората страх ме е да не се задуши и обикалям около нея  #Crazy в 22:00 бягах до аптеката за аспиратор ... изсмука доста сополи ама ефект няма откачам, много хърка и се буди и реве smile3511 това мазило дето ми го изписа илиева пак било е физиологичен р-р  ooooh! никаква работа не върши

# 205
Virginiti, защо не пробваш с физиологичен разтвор вместо аспиратор? Имам предвид да сложиш детето под 45' наклон и да пъхнеш спринцовка с физ. р-р., изтрелваш съдържането и след това повтаряш с другата ноздра. При нас има голям ефект. Да знаеш само какви работи хвърчат...
 Това го знам от нашето педи и съм сигурна, че няма да навреди.
 Също можеш да сложиш вода с лайка да ври на котлона и просто да увлажнява въздуха. И последно една бабешка работа, която правех като бях бременна. До главата на бебока сложи една глава обелен и разрязан на две лук във вода. Малко мирише, но е страхотно и безвредно.
Дано скоро се поуспокоите.

# 206
  • гр.Варна
Добро утро момичета!
Бяхме на 3Д при Давидков!Нали има нов апарат,та решихме да го пробваме!
Бебо е добре!!Много даже!Щъркелът ни обаче е  stork-boyМислехме,че е мома.Тежи 1204гр.И върви по-голям!!!Терминът ми излиза да е 05.04.07г.Единственият ни недостатък е,че вторият пръст на крака е по-дълъг от първия. Joy
Бебо си беше сложил и двете ръчички върху устата:)
Лично аз не съм очарована от поведението на доктора и от това как плюе колегите си!Нека се смята за велик,но да не говори лошо за другите!Прави ужасно впечатление  #Cussing out
Ние сме добре,с изключение на това,че не можем да се възстановим от тъпия грип,който лепнах преди Нова година!Аз все още кашлям и ме наболява гърлото:)Дано скоро това отшуми
Целувки и успешен ден  Hug

# 207
venira, честит рожден ден!!
 Бъди здрава и много щастлива!

# 208
Ivy мерси  Hug
Следващия път свиркай Whistling Hug

честит рожден ден venira  bouquet  bouquet  bouquet

# 209

VENIRA, Честит рожден ден. Желая ти всичко най-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт