🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 076
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 305
на бас, че енджи не докосва храна.
помня тези епизоди и противните жени.

# 1 306
Колко сме различни хората и в частност жените и вкусовете им/ ни.
Обожавам чувството за хумор на Башар, харесвам го като мъж и смятам, че е много добър актьор.
И двамата домакина се справиха добре, постараха се, масите и атмосферата бяха много приятни.
Ясновидецът малко глътнал бастун, без капка чувство за хумор (идеален за пиперливото такова на Башар), сякаш неживеещ в наше време, но не лош човек, поне от видяното.
Катя много позитивен човек, да ти е приятно да общуваш с нея, грее и заразява.
Енджи е толкова фалшива, че не желая да я коментирам дори.
Оля... Много ми е интересна за наблюдаване, различна. Сигурно не е лесен човек, но да я гледаш отстрани е идеална за моя вкус.
Много добър подбор на шарени участници. Толкова са различни.
Гледала съм тази селекция преди, но сега пак ги гледам с интерес, точно заради различните характери.
Башар допринася много за освежаване на обстановката. Учудена съм, че толкова хора не му симпатизират. Но, как беше, на вкус и на цвет...

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 16:31 от curly sue

# 1 307
Понеже съм имала някакви контакти на живо с Оля, бих казала, че не ми е интересна нито за наблюдение, нито за общуване. Своенравна и с огромно самочувствие, поставила е егото си на пиедестал.

# 1 308
Стана ми смешно как с погнуса побутваше кученцето, което толкова и се радваше.

# 1 309
На мен Оля ми е изключително неприятна, даже повече от Енджи. То не бяха превземки, то не бяха надувки....Не знам на какво отгоре се изживява за ВИП тази жена.

# 1 310
  • Sofia

Фалш и превземки 😤
Спомням си,че във Вип Брадър ядеше странни комбинации,направо се тъпчеше,и нямаше претенции.

# 1 311
На мен Оля ми е изключително неприятна, даже повече от Енджи. То не бяха превземки, то не бяха надувки....Не знам на какво отгоре се изживява за ВИП тази жена.

Всъщност, с какво се занимава тя към днешна дата? Не чета клюкарски рубрики и наистина не знам.
Много надута, претенциозна и превзета. За външния и вид нищо не мога да кажа, респект, че на тези години изглежда толкова добре.

# 1 312
В нета ми излизат много интервюта и заглавия, но нямам време да ги гледам, а и желание ми липсва.
Ето първото за нея

https://novini247.com/novini/olya-lecheva-koyato-sega-se-predsta … s-de_4962845.html

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 12:56 от *Биле омайно

# 1 313
  • София
.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 15:02 от Тайна

# 1 314
Какво общо има аналоговата телевизия с това? Хората отдавна гледат цифрова. Пак може нова да си върви като фон.

# 1 315
  • София

Фалш и превземки 😤
Спомням си,че във Вип Брадър ядеше странни комбинации,направо се тъпчеше,и нямаше претенции.
Като я гледам, не е залиняла... Не е като да не яде. Може да е мушнала някой дюнер преди вечерята, за да може спокойно да си припада как нищо не яде Satisfied

# 1 316
Е на Черешката да дойде участник, който не яде ми е доста странно....Аз бих се притеснявала от такъв човек на масата.

# 1 317
По сценарий винаги има някой с претенции.
Сега на Енджито са много, но нали е диетеложка.
Поне не се държи гадно.

# 1 318
  • на село
Тази ли беше Оля от групата на Петко трамвая
и бившата на Иван Лечев?
Много проклет човек ми идва, дори диетоложката не е толкова крива.

# 1 319
Енджи си е направо като котенце пред кубинското чудо.

Общи условия

Активация на акаунт