Лунна диета - тема 5

• 49 665
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Отново на минус. По-малко от предния път, но важното е,че издържах. Продължавам си до обяд и другата седмица пак на линия. Simple Smile

# 331
  • Бургас
Минти, успя ли да лунуваш по план? Аз май отдавна не бях го правила както трябва, т.е хем на датата, хем на вода. Днес обаче отчитам лесно и успешно, та даже и до сутринта ще продължа със сигурност. Тогава ще видя и кантара какво ще покаже.

# 332
Минти, успя ли да лунуваш по план? Аз май отдавна не бях го правила както трябва, т.е хем на датата, хем на вода. Днес обаче отчитам лесно и успешно, та даже и до сутринта ще продължа със сигурност. Тогава ще видя и кантара какво ще покаже.

Успях, сега ме вдигнаха децата и още не съм проверила какво става. Малко предните дни се по прецаках с фастинга, който редовно правя защото хванах някакъв вирус.  Още си го мъкна. Даже вчера за малко да се откажа. Нямаше как да пиша в темата обаче. Последното мнение беше мое. 😅

Мене така ми стана леко на течности вчера,че май и днес ще изкарам. Ако мога и понеделника също. 😄

EDIT: Ми надолу съм, но малко. Само 300гр. Пак е нещо. С тази моя инсулинова резистентност и това е доста. Другата седмица пак, пък да видим до къде ще стигна с моя инат да не ям днес и днес. 😄 Усещам как ще прескоча в темата за пълен глад.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 06:23 от MintyMohito

# 333
  • Бургас
При мен - 600г, но предните дни се опитах да го карам по-леко - плодове, малко сирене... Но бих казала, че за седмица съм махнала 1 кг.
А миналата година по това време успях в продължение на цели два месеца да съм на вода на всички лунни фази, т.е всяка седмица.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 16:31 от sunny-n

# 334
Честно казано, преди да забременея и целия хаус покрай децата, най-любимия ми ден от седмицата беше лунната диета. Разтоварващо е не само физически, но и психически. Не мислиш "ох какво да ям пък сега", не готвиш.. Е ако има за кой друг, готвиш, но иначе е готино да не го мислиш. Аз имам много повече енергия като не ям отколкото като ям. Не че има логика, но е така.  Спазвах в продължение на повече от 3 години постоянно лунната диета. Поне два пъти в годината и 3 дни на пълнолуние.  После прекъснах за малко и килограмите пак скочиха, но за 6 месеца без лишения и буквално всичко съм яла (само фастинг всеки ден и лунната диета на всички фази) от 65кг бях станала 47кг.   След първото раждане от 3м до 6м на детето дръпнах от 68 до 57кг. Обаче го нямаше усложнението "инсулинова резистентност", което си домъкнах от гестационния диабет. И сега ще се справя, обаче... Воля. Време. Покрай тези двамата нито едното нито другото както преди.

# 335
  • Бургас
Успех! Явно имаш воля. Аз слава Богу нямам здравословен проблем, по- скоро ми е за профилактика и поддържане. Цял живот съм 47-48 кг, напоследък до 50, на двете бременности качих по 8-9 кг, но аз съм на принципа, че ако има нежелано покачване на теглото, трябва да го коригирам навреме. Иначе е много трудно. А иначе за енергията и усещането за лекота съм напълно съгласна, и на мен ми е по-добре да съм гладна, отколкото с пълен корем.

# 336
Инат съм. Не се предавам, не приемам предаването и отказа като опция. До колко се брои за дисциплина - не знам. Миналата седмица се пошегувах, че ще изкарам и неделята обаче наистина я изкарах и така се бях засилила,че и понеделник за малко.  😄

Тази седмица пак на линия. Вече сме във фаза 🤗, а другата мисля 3 дни да я изкарам. От 23.02 та чак до понеделник на обяд.

Успех на всички лунуващи! Simple Smile

# 337
  • Бургас
Успех! И аз започнах, т.е последно хапнах малко цедено кисело мляко с тахан към 17ч.

# 338
Доста съм доволна тази сутрин от резултата.  И минус на кг и на см. Свалих килограмите качени от кортикостероидите след престоя в болницата миналата година. 🤗 Е, остават още към 10кг бонус от последната бременност, но ако се задържи темпото -1.5кг на седмица до 5-6 седмици съм там.

Другата седмица пак на линия, с ден по-рано тъй като мисля да ги направя три дни. Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 09:32 от MintyMohito

# 339
  • Бургас
И аз съм доволна, хем след 17 часа ядох 2 ябълки и шепа орехи до вечерта, не успях да направя повече часове, т.е само 24ч, но пак ме радва резултата Simple Smile

# 340
Браво на вас!
Другата седмица и аз ще се включа.

# 341
Аз съм на влакчето от вчера в 15.45ч. Почти 48ч преди началото на фаза Пълнолуние ще ми се съберат 😅 и после ще продължа до понеделник към 15ч. До сега днес ми върви леко. С малкото на нефролог, голямо с неговите изпълнения. Кога стана 14ч не разбрах хахха чак сега стигам до темата.

Сигурно съм сама 3 дни покрай Пълнолуние,  но пък поне един от дните се надявам да имам компания някоя от Вас. Simple Smile

Успех на всички лунуващи тази седмица!

# 342
Минти, стискам ти палци!
Аз съм отпуска и ще я направя само за 24 часа Satisfied

# 343
Кофти е като се падне фазата през уикенда, няма как да спазвам диета тогава, много са ми активни уикендите и си трябва стабилно хранене.

# 344
Въпреки че и на мен не ми е удобно през уикенда, ще спазвам лунната този път. Това е най-ефективната лунна фаза при мен.

Общи условия

Активация на акаунт