Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 302
  • 473
  •   1
Отговори
# 195
аре-маре - ми не давай категорични мнения , като не си запозната
тия бани са големи , не са по 5 -10 квадрата , сигурно са по 150 -200 квадрата - имат чупки , ниши и т.н.
и не може да видиш кой влиза и кой излиза
Е като има чупки, що не се завреш в някоя и няма да те види 7 годишното  Mr. Green

# 196
  • София
не съм чела всичко, но...щом банята е обща, всеки трябва да се съобразява с останалите. Тоест в случая новопристигналите е логично да се съобразят с този, който вече е вътре. Ако на тези госпожи/ци им е неудобно да се къпят пред 7 годишно момченце, ами да изчакат отвън! какво толкова...5-10 минути не са кой знае колко време.
Аре!
аре-маре - ми не давай категорични мнения , като не си запозната

Става въпрос за обща баня в почивна станция - не за градската баня, аре маре. Кви билетчета, кви 5 лева, кви 200 квадрата Mr. Green

# 197
а ако момчето беше на 4 години- пак ще нарушава правилата, ще го пуснете ли да се изкъпе само в мъжката баня, виждам, че на повечето от вас децата се къпят сами от много рано

# 198
а ако момчето беше на 4 години- пак ще нарушава правилата, ще го пуснете ли да се изкъпе само в мъжката баня, виждам, че на повечето от вас децата се къпят сами от много рано
>Не бих отишла да почивам в станция с обща баня па ако ще и на 15 години да са ми децата при положение, че има огромен избор от места за нощуване навсякъде
> Ако все пак изпадна по някаква причина в такава ситуация - детето си има двама родители и е редно мъжа ( в случая) да поеме този ангажимент
> Говорехме за малко по-големи деца от 4-ри годишни , но пак се отнася същото - не бих го пуснала само толкова малко- има си баща все пак  Wink

# 199
Аз пък от сега я ожалвам тая снаха. Всички момичета са фльорци и мутреси и ходят голи.
А той е на мама бебчо.

Не бих го пуснала сам в мъжка баня. Но дотук бяха изказани около 15 варианта. Най-мекият - че трябва силно да се извини, а не да се възмущава и да дава такива определения.

# 200
Благодаря на всички които ме подкрепиха!!  bouquet  bouquet
Пак казвам че може и да не съм права но аз лично не виждам нищо ненормално и осъдително в споделеното от мен.
Според някой трябваше да пусна детето само в мъжката баня не "мерси" аз бих искала да попитам те ако са на мое място биха ли пуснали техните???
А по въпроса за техните реакции не ги намирам за нормални защото същите тези момичета ходят голи по плажове дискотеки кръчми та дори и по улиците!

Според някои трябваше да пуснеш детето си в мъжка баня, нещо, което аз не бих направила. но и не бих се съгласила, че е нормално 7 годишно момче да се подвизава в женска баня.
След като съзнаваш, че МОЖЕ и да не си права, какво те изумява в реакцията на осталите? Такова изумение, и подчертана думичка "НО" ме кара да възприема отрицанието в думите и го разбирам нещо като "Аз съм права, дори да не разбирате". J

Вероятно си чела "Фантома на операта", знаеш как майките виждаме само хубавото в децата си. Като си затваряме очите за лошите неща, то не означава че те не съществуват.

Не жаля евентуална снаха, защото всяка нормална жена би видяла това още в началото на една връзка, то е толкова очебийно в този случай. Жаля момчето, което ще бъде подиграно и отритнато от съучениците си, защото то истински ще страда и няма да има кой да му обясни къде е проблема, след като му се насаждат такива разбирания за света.

# 201
>Не бих отишла да почивам в станция с обща баня па ако ще и на 15 години да са ми децата при положение, че има огромен избор от места за нощуване навсякъде
> Ако все пак изпадна по някаква причина в такава ситуация - детето си има двама родители и е редно мъжа ( в случая) да поеме този ангажимент
> Говорехме за малко по-големи деца от 4-ри годишни , но пак се отнася същото - не бих го пуснала само толкова малко- има си баща все пак  Wink

4 годишно е коренно различно от 7 годишно.Я помислете малко.Аз на 7 съм ходила по лагери и сама съм си мила гъза.Елелемнатрно е на тази възраст хигиенизирането детето само да върши?Зъбите миете ли му, или само прави това?
За голите деца по плажа-пак на 7 моята гола няма да я пусна.7 години е първи клас-опитайте се да си представите, та вицовете за Иванчо и Марийка са именно на тази база...
Що да не пшусне детето само в мъжката баня?Тя дали пък не е била и празна даже по това време?Разсъблеклите се вече жени влизат голи и виждат момчето-да стоят голи да го чакат отвън ли?Фръцли, мутреси или не-не им е кеф да ги гледат как се подмиват и точка.
И да-ако попадна в подобна ситуация-ще забърша детето си с мокра кърпа, ще купя мокри кърпички, ако е толкова пък сложно.И аз не бих отишла без баня с дете някъде иначе.

# 202
нали ставаше дума , че правилата се нарушават, а трябвало да се спазват
все едно е от гледна точка на правилата дали детето ще е на 4 или 7 години- все си е нарушение, щом е момче...

# 203
Ооооо,я моля ви се.
Какво като е 7 годишно момченце,кво толкова може да му повлияе на психиката?
Пълни простотии говорите,а и ми е много интересно майките,които си щадят децата и те никога не са ги виждали голи,кога аджеба им обеснявате разликата в половете?
И както някой беше споменал по горе я изобщо не ги водете на море,че ще вземат да видят голите цици на някоя девойка и после трябва да им търсите психиатри.

# 204
Е като има чупки, що не се завреш в някоя и няма да те види 7 годишното  Mr. Green
ами сигурно са излизали , или влизали и тогава са се засекли , така си го представям аз
а че 7 годишно всичко разбира , съм абсолютно убедена , след като лично съм била  опипвана от едно 7 годишно момченце , което си и отъркваше гениталиите по мен , като тичаше при мен с уж идеята да го гушна ..помня , че точно си сменяше предните зъби

честно казано , майката да си го възпитава както иска '' бебчето '', но на мен не ми би било  приятно да ме оглежда гола и абсолютно бих реагирала срещу това Simple Smile

# 205
Ооооо,я моля ви се.
Пълни простотии говорите,а и ми е много интересно майките,които си щадят децата и те никога не са ги виждали голи,кога аджеба им обеснявате разликата в половете?
И както някой беше споменал по горе я изобщо не ги водете на море,че ще вземат да видят голите цици на някоя девойка и после трябва да им търсите психиатри.

Ами хайде тогава всички да се мандахерцат по без нищо, госпожите в училище и възпитателките в градината, че да им е по-лесно за децата да открият различията между половете.
О, моля ти се, има доста по- разумни начини да се обяснят на едно дете тези неща и това обикновенно с говорене, а не с разсъбличане.
А за голите цици по морето - и там пак с приказки става работата...

# 206
Ооооо,я моля ви се.
предлагам другият път ти да го заведеш в мъжката баня - какво пък толкова - някакви гениталии , тъкмо да види разликите по-нагледно  Wink
а и няма да има пищяши "мутреси" , които да пораждат такива теми Wink   bouquet

# 207
Ами хайде тогава всички да се мандахерцат по без нищо, госпожите в училище и възпитателките в градината, че да им е по-лесно за децата да открият различията между половете.

Особено яко госпожите изглеждат така ***

Последна редакция: пт, 12 яну 2007, 16:58 от Reza

# 208
Ако детето  ми е на 4 годинки и нямам условия по една или друга причина да го измия-както казах-за два дена с кърпички ще го бърша...Ако детето ми беше момче и бащата си почива-ще го сритам да не си почива/10 минути е хигиенизирането, не е цяла нощ/, а да си поеме в случая ангажимента.Той нали все пак се е появил този баща.По подобие на темата за тоалетните тук вече е различно обаче.Мъжа ми ще влезне в женската с малката, защото там има ВРАТИ, зад които се вършат нуждите и няма да обезпокои на практика никоя жена.В обща баня е различно-там си гол, но освен, че си гол не си отишъл на фотосесия, а да си подмиеш частите.Жените имат и месечен цикъл, който би трябвало да е ясен за едно 7-годишно дете, но чак пък и да става свидетел на подобно-аре нема нужда.Аз самата ако съм в цикъл би ми било 100 пъти по-неудобно да ми влезне първокласник с майка си.
Както и да го погледнеш-майката да си е намерила адекватен вариант, а да не се прави на ощипана, че нейното 7-годишно  невинно момченце...еди какво си...та до 20-та му година така май ще го кара...

Моето дете знае разликите в половете от 2-годишно, знае що е голота, знае ми тялото и на баща си.Това не означава, че  на по-голяма възраст трябва да  продължавам да афиширам  и да набутвам в очите и всичко.Тя си го знае вече.Едно е на 7 години да гледаш как майка ти се мие и да допускаш това да става. Друго е да си сред чуджи голи хора, които си бъркат по отверстията без да ви звучи грубо, за да се измият...

# 209
Най-нормалната реакция е да се покриеш вместо да вдигаш скандали на майка влязла да си изкъпе детето.  Grinning
На мен също няма да ми е приятно да ме оглеждат (все тая дали 7 годишни момченца или дърти жени), ама като съм отишла в обща баня...

Общи условия

Активация на акаунт