Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 289
  • 473
  •   1
Отговори
# 180
  • в мъжки прегръдки
А и ако прочетете внимателно ще видите че при второто къпане бащата си е почивал след пътя,
Глупаво е да искаш ти и дететоти да сте центъра на вселената
Точно. Значи това е практика на майката а не е само защото бащата е отсъствал много дълго и е била крайно наложително детето да се изкъпе.

# 181
Благодаря на всички които ме подкрепиха!!  bouquet  bouquet
Пак казвам че може и да не съм права но аз лично не виждам нищо ненормално и осъдително в споделеното от мен.
Според някой трябваше да пусна детето само в мъжката баня не "мерси" аз бих искала да попитам те ако са на мое място биха ли пуснали техните???
А по въпроса за техните реакции не ги намирам за нормални защото същите тези момичета ходят голи по плажове дискотеки кръчми та дори и по улиците!

# 182
  • София
Цитат
Според някой трябваше да пусна детето само в мъжката баня не "мерси" аз бих искала да попитам те ако са на мое място биха ли пуснали техните???
да, бих пратила седемгодишният си син в мъжката баня, където му е мястото. както бих го пращала и в мъжката тоалетна... ти сина си в коя тоалетна го водиш всъщност?

Цитат
А по въпроса за техните реакции не ги намирам за нормални защото същите тези момичета ходят голи по плажове дискотеки кръчми та дори и по улиците!
е, ти досега не показа с нищо, че познаваш въпросните момичета. откъде да знаем ние, че те ходели голи по улицата newsm78

# 183
Това "ходят голи" е съзнателно от тяхна гледна точка. Те решават каква част от тялото и доколко ще покажат. Има моменти, в които въпросът не е свързан само с голота, а и до интимност. Въпросните момета със сигурност ходят облечени в тоалетната, но пак по същия начин биха имали против не само присъствието на детето ти, но и на тебе самата там. Толкова ли не можеш да схванеш за какво става въпрос??? Опитахме се да ти обясним, както виждаш, за болшинството от нас ситуацията, която си предизвикала недообмислено, е неприемлива, но ти пак си знаеш твоето. Вместо да се замислиш къде си сгрешила и дали не си могла да постъпиш по-адекватно в тази ситуация, ти продължаваш да обвиняваш другите. Добре.
Живот и здраве, очаквам с нетърпение момента, в който снаха ти ще започне да пише тук!  smile3508 newsm48

# 184
....ти пак си знаеш твоето. Вместо да се замислиш къде си сгрешила и дали не си могла да постъпиш по-адекватно в тази ситуация, ти продължаваш да обвиняваш другите. Добре.
Живот и здраве, очаквам с нетърпение момента, в който снаха ти ще започне да пише тук!  smile3508 newsm48
Така , такааа...
Ама аз защо нещо не мога да вдяна отново? Какви са тези пресилени изказвания - ходят голи по улиците  newsm78 . Аз лично досега не съм виждала гол човек на улицата или може бе не се подвизавам в подходящият град?
Я кажи - по кои точно улици, в кой точно бг. град се разхождат голи тези .. как ги нарече преди.... мутреси, че да ходя да погледам малко сеир  Mr. Green
Мисля, че темата е изчерпана докрай вече. Не виждам какво още може да се обсъжда. Щом ти си решила, че си правата в случая - за какво пускаш тема? Имала си колебания относно правотата си ли ? Очевидно не. Искала си съвет някакъв? Не мисля ...
Какъв е замисъла тогава?
Само аз ли недоумявам?!?!
Ааааа, сещам се! Явно е трябвало тази тема да предизвика всеобщо одобрение  - "Браво, само така! Ще вдигаш панаир и още как! и т.н." И ти да се чувстваш отлично - ето, видяхте ли сега кой крив, кой прав smile3508
Е, май не се получи..........

# 185
  • София
Не знам защо но тази тема ме навява на една друга. Ставаше въпрос, дали децата ни ходят на плаж по бански или голи. Повечето бяха на мнение, че децата не трябва да се разголват, най-вече заради евентуалното присъствие на педофили /да си призная, аз моята я пускам гола и не търся под вола теле т.е. не се оглеждам непрекъснато за съмнителни елементи/. Сега обаче, повечето смятате, че едно малко дете трябва да бъде пратено само в общата баня, заедно с непознати мъже? Ми защо сега не ви е страх от същото? Аз, ако имах син нямаше да го пусна сам в мъжката баня. Е, и в женската нямаше да го вкарам Grinning Най-вероятно щеше да седи мръсен или щях да попитам персонала за друг вариант.

# 186
Пак казвам че може и да не съм права но аз лично не виждам нищо ненормално и осъдително в споделеното от мен.

Да, разбира се, че на тази възраст детето ми само ще влезне да се изкъпе.Та то вече го прави това у дома.Просто ще изчакам отпред пред вратата на банята ако трябва и толкова.Едно е да развяваш гол задник по прашки на плажа, друго е да си бъркаш по дупките да се подмиваш пред дете, някои жени в процес на къпане се грижат и за прически, бръснат  крака, какво ли не-ми не е приятно момче да те зяпа.Аз на мъж ми не давам да  ме гледа, когато аз се хигиенизирам, камо ли на някой, на възрастта на Иванчо от мръсните вицове.

# 187
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не знам защо но тази тема ме навява на една друга. Ставаше въпрос, дали децата ни ходят на плаж по бански или голи. Повечето бяха на мнение, че децата не трябва да се разголват, най-вече заради евентуалното присъствие на педофили /да си призная, аз моята я пускам гола и не търся под вола теле т.е. не се оглеждам непрекъснато за съмнителни елементи/. Сега обаче, повечето смятате, че едно малко дете трябва да бъде пратено само в общата баня, заедно с непознати мъже? Ми защо сега не ви е страх от същото? Аз, ако имах син нямаше да го пусна сам в мъжката баня. Е, и в женската нямаше да го вкарам Grinning Най-вероятно щеше да седи мръсен или щях да попитам персонала за друг вариант.

общо взето и аз така мисля.....а момичетата вероятно са били малки.......без деца    Rolling Eyes ...затварям си очите за мненията тук Sunglasses

# 188

Момичета, Възмутената не търси тук мнение, а подкрепа, че е била права!  Моят глас по този въпрос е твърдо НЕ! И всички като мен, които не са съгласни "ходят голи по плажове дискотеки кръчми та дори и по улицата" /половин изречение с три правописни грешки/. Joy Joy Joy
  Трябва да отбележа, че аз съм от несъгласните, но отдавна излязох от възрастта, когато се ходи с гол пъп, а кръчмите не понасям по принцип. Мисля, че пораснах много отдавна, когато мама ме пращаше точно на тази възраст като момченцето, да се къпя сама в градската баня.  Joy Joy Joy
   И ако е толкова наложително да се изкъпе момченцето ми със сигурност щеше да го направи само или татко му, когато си почине от пътя. Или Възмутената наглежда и таткото като малко момченце? Joy Joy Joy

# 189
Децата са големи любопитковци, искат всичко да видят. Нашата почти 3 год. дъщеря само да усети, че някой от нас се облича и тича да види и да не изтърве нещо. Баща си не е виждала, но мен е хващала-няма начин с множеството женски процедури преди и след баня. Вчера сутринта например го пита: "Ти какво криеш там? Нещо, което познавам! Буба"  #Crazy Без коментар. Аз също не бих се съблякла пред момченце, дори и по-малко от твоето. Въпреки това не разбирам реакцията на момичетата, които са влезли. Нямала си избор. Просто е трябвало да изчакат 10-15 мин.

# 190
аз не бих пуснала сина си сам в мъжката баня- може там да му е мястото по правила, но с баща му, сам- не
не е параноя да се притесняваш според мен
бих го пратила да се изкъпе в женската баня сам,при положение , че е празна. ако може да се къпе сам- ако не- ще го изкъпя аз пак в женската баня
а на възмутените дами- любезно бих се извинила
мен не би ме притеснило присъствието на чуждо дете в общата баня повече отколкото присъствието на майка му и останалите жени- по принцип много мразя общи бани

# 191
Много има изписано по темата и не съм чела всичко, но...щом банята е обща, всеки трябва да се съобразява с останалите. Тоест в случая новопристигналите е логично да се съобразят с този, който вече е вътре. Ако на тези госпожи/ци им е неудобно да се къпят пред 7 годишно момченце, ами да изчакат отвън! какво толкова...5-10 минути не са кой знае колко време.
Аре!

# 192
охххххххххххххххх  ooooh!

# 193
Няма оххххххх тва е   Crazy

# 194
не съм чела всичко, но...щом банята е обща, всеки трябва да се съобразява с останалите. Тоест в случая новопристигналите е логично да се съобразят с този, който вече е вътре. Ако на тези госпожи/ци им е неудобно да се къпят пред 7 годишно момченце, ами да изчакат отвън! какво толкова...5-10 минути не са кой знае колко време.
Аре!
аре-маре - ми не давай категорични мнения , като не си запозната
тия бани са големи , не са по 5 -10 квадрата , сигурно са по 150 -200 квадрата - имат чупки , ниши и т.н.
и не може да видиш кой влиза и кой излиза
изобщо се учудвам тези , които късат билетите , как са я пуснали да влезе жената там ,  . и то два пъти - т.е. колкото пъти е поискала .

Общи условия

Активация на акаунт