Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 305
  • 473
  •   1
Отговори
# 30
  • Linz
Мисля, че при тази ситуация жената си  е постъпила правилно. Ако някой не е прочел - тя е проверила, че няма никой и е влязла с детето . Въпростната "мутреса" е влязла след това. Май е редно тя да излезе, а не да изведат голо детенце , насапунисано да може  госпожата да се набаня.
Точно така- щом детето я притеснява е трябвало да изчака.

Лесно е да кажеш "прати го в мъжката баня само", но не вярвам, че коя да е майка ще прати детето си на 7 годинки само в мъжката баня.
Няма начин (ако имах син)  Naughty

# 31
Не разбрах какъв е проблемът детето да се изкъпе с баща си в мъжката баня?

Ееееее, ужас, не четете ли бе хора Shocked
БАЩАТА ГО Е НЯМАЛО Naughty

# 32
  • Букурещ
Лесно е да кажеш "прати го в мъжката баня само", но не вярвам, че коя да е майка ще прати детето си на 7 годинки само в мъжката баня.

Ми като няма начин, да си стои вкъщи и да се къпят, както им е удобно. Не е редно да се притесняват хората, които са отишли също да си почиват. Също имам син и не бих си помислила, да го натрапвам в женска баня.

# 33
  • Linz
... сега ще ни я обяснят, ще видиш!
Наистина ли е необходимо?!

Ма много сте срамежливи бе! Laughing На мен не ми пука кой влиза в женската баня докато съм вътре (стига да стои на разстояние), ако някой трябва да се притеснява- това не съм аз.

# 34
  • София

Ми като няма начин, да си стои вкъщи и да се къпят, както им е удобно. Не е редно да се притесняват хората, които са отишли също да си почиват.
Всички плащат по равно, колкото могат да почиват и да се къпят едните, толкова и другите и щом си се съгласил да почиваш в станция или хотел с обща баня, то 100% си се съгласил да се съобразяваш с други хора. Ако не искаш с никого да се съобразяваш - наеми си хотел с лична баня.

# 35
Най-малкото, би могла да се извини и помоли за 5 минути търпение, вместо да обижда хората и да ги квалифицира по начина, по който го направи тук. Ако някои са реагирали по-просташки, то пък от първия постинг аз лично не оставам с впечатление, че има голяма разлика между тях и авторката на темата, така че останалото са празни приказки.
А колкото да "нямах нииикакъв избор", е... ако си на хижа и няма топла вода, какво правиш? Пропускаш едно къпане. И по-често не умираш от това.

# 36
  • Букурещ
Всички плащат по равно, колкото могат да почиват и да се къпят едните, толкова и другите и щом си се съгласил да почиваш в станция или хотел с обща баня, то 100% си се съгласил да се съобразяваш с други хора. Ако не искаш с никого да се съобразяваш - наеми си хотел с лична баня.

Именно, само дето става въпрос за женска баня и трябва да се съобразиш, че вътре се къпят само жени

# 37
  • София
но наистина нямах нииикакъв друг избор.

Ако не искаш с никого да се съобразяваш - наеми си хотел с лична баня.

Аз не разбрах - нямало е баня в хотелската ви стая ли? Че то има ли още такива хотели?? newsm78 newsm78 newsm78

Във всеки случай - твоето дете е твой проблем. Като си знаела, че хотела е с обща баня - следвало е да си решиш проблема.
По въпроса със съобразяването - то е с граници. Ми да си беше вкарала и мъжа в женската баня девойката, щото няма кой да му изтрие гърба примерно...

Има си норми на поведение все пак - цивилизована държава сме. На баните смятам изрично е пишело за кой пол се отнасят.

Адски бих се подразнила от такова поведение.

За статистиката смятам, че у дома всеки може да си ходи както си иска облечен и да се показва гол, къпе и прочие с децата си от другия пол. Но това е у дома - където не поставям околните пред свършен факт поради собствените си разбирания и 'липса на избор'.

# 38
КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО.да го остави неизкъпано ли.все пак това е дете голяма работа.а като ходят на плажа голи не ги е срам че ги зяпат децата.аз лично се къпя пред децата си и не ме е срам нито пък баща им.като не им е било удобно да бяха излезнали и да идат като се освободи.все ще се съобразяваме с разни  хора.щом е за дете те да се съобразяват. newsm61

# 39
  • на село
Ей, ама половината не четете...
Жената е написала:
1-во - че мъжът и е отсъствал
и 2-ро- преди да влезне да къпе детето е погледнала дали е свободна банята,
в този случай въпросните дами е трябвало само да изчакат вместо да вдигат скандал.

И да - аз също не бих се къпала в едно помещение със 7 годишно момченце, но щом майката е била принудена от обстоятелствата, щях да почакам да свършат.

# 40
РЕНИ, за необходимост и дума не може да става, но знам, че изкушени ще има, макар да не ми се иска Simple Smile
А щом си тъй отворена и от нищо не ти пука, що те дразни свекърва ти, като ти влиза вкъщи? И не ти се иска да те свари по време на секс? В темата ти проявих съчувствие и съпричастност, а май не е трябвало... Извинявай, ако ти звучи грубо - не е с цел да те засегна, а само да ти напомня, че хората имат различни чувствителност и праг на търпимост за различните неща и ситуации.

# 41
  • София
За търпението и извинението съм съгласна . Аз поне бих се извинила и помолила за няколко минути.
Не вярвам на някого 5 мин търпение не са му проблем !
Откакто съм майка съм научила, че търпението е нещо, без което не може!  Peace

# 42
КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО.да го остави неизкъпано ли.все пак това е дете голяма работа.а като ходят на плажа голи не ги е срам че ги зяпат децата.аз лично се къпя пред децата си и не ме е срам нито пък баща им.като не им е било удобно да бяха излезнали и да идат като се освободи.все ще се съобразяваме с разни  хора.щом е за дете те да се съобразяват. newsm61
на плажа обикновено ходят по цици, а не дибидюс. и не се подмиват например , нали?  Wink

# 43
Аз също не бих влезнала да се къпя с момче в банята, просто бих изчакала от вън 5 минути и това е. Не бих вдигнала скандал за подобно нещо в никакъв случай Stop Ако детето е мое ще помоля хората да изчакат .

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 14:08 от Leo*

# 44
  • София
Айде стана от мухата слон. Вярно, че банята е ЖЕНСКА, но то друга страна сме хора и можем да проявяваме разбиране и да направим малък компромис. Не боли, поне не много!

Общи условия

Активация на акаунт