Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 385
  • 473
  •   1
Отговори
# 90
Направо я съсипахме анонимната.....!
Май не е права тя да е възмутена.
Аз не разбирам как 7 годишно дете го къпе тя.Аз на 7 живях 4 мецеца сама докато брат ми беше болен от минингит и всички бяха почти денонощно в болницата.И се къпех ,и си храних. и си чистих.........
Нека се замисли.Това дете е вече на възраст на която само трябва да си бърше дупето и пишка !!!
.

# 91
  • в Tara
не вярвам анонимната да е писала анонимно щото знае че не е права.
защо ще пише тогава?
пмс?
нужда да плюе?
направо я 'виждам' как се е ядосвала тихомълком, където 'мутресите' са й направили правилно забележка и се е успокоявала 'аз ще ви оправя в бгмама, такива и такива емотикони ще налепя в поста си' Joy
майтап Blush

между другото, аз виждам темата полезна

# 92
3 години е границата , това съм виждала  написано по тебели .

# 93
  • Русе
Аз също не бих влезнала да се къпя с момче в банята, просто бих изчакала от вън 5 минути и това е. Не бих вдигнала скандал за подобно нещо в никакъв случай Stop Ако детето е мое ще помоля хората да изчакат .

Peace това е най-добрия вариант и за мен /да отбележа, че имам 2-ма сина и 1 дъщеря, та ми е ясно за какво става дума/

# 94
не вярвам анонимната да е писала анонимно щото знае че не е права.
А според теб защо? Ако смята,че е права от какво се срамува та не иска да излезе от анонимност? ПМС е добро обяснение за глупостите,които е написала - това си е смекчаващо вината обстоятелство при убийство  Joy Според мен е яхнала метлата без да има реална причина.

# 95
Е неразбирам защо трябва ти да го къпеш сина си newsm78?Дъщеря ми е на 7 и от 5 год. се оправя сама в банята!А сега когато е на 7(на 6 декември ги навърши)Мога да кажа 4е няма нужда от мен!Та на тази възраст би трябвало да може само да се изкапе детето още пове4е 4е е мом4е и косата му не е до краста,4е да му помагаш!И странно...мутреси в хотел с обща баня Thinking!Нещо не ми се вярва!Аз никога не бих отишла на такова място-с обща баня Crossing Arms!И как ме виждаш,да вдигна крак и да запо4на да си бръсна краката или пък...онова местенце Blushпри положение 4е някакво мом4е на 7 ме е зяпнало!Разбира се 4е ще се възмутят жените,аз ако бях щях да вдигна скандал4е #Cussing out!Неможе така....Та дъщеря ми е на 7 год.и ве4е сме говорили за разликата в половете и за секс!Тази дума се среща на всякъде...4уло я детето и пита!Обясних и доколкото и позволявя възрастта!Но ако я вкарам в мъжката обща баня,познай дали няма да  #Crazy!Всяка жаба да си знае гьола!!!

# 96
  • в мъжки прегръдки
Аз ще разкажа две случки с мен пък авторката да се сети сама колко й е "невинно" детето на 7 години.
Първата е когато бях ученичка в 7 клас. наши роднини бяха на гости в нас с детето си на 4 годинки. Та влязла съм аз да се къпя а детето се наакало. И влиза майка му с него да го мие в банята защото уж сме жени и няма от какво да се притесняваме. Да, обаче влиза детето, вижда ме гола и възкликва - "я гледай кака Мими каква е отпред". Естествено майка му му забърса един шамар и го изведе веднага от банята. Обаче аз колко срам брах после защото той обясняваше на всички подробно защо е изял шамара.
Втората случка е отпреди години когато работех в един интернат като учителка. Там едно 8-годишно момче изнасили момиче от предучилищната - значи на 6 години. Беше й бъркал с пръст в дупето и във влагалището.  Директора тогава се чудеше дали да го третира като голям и да го праща в педагогическата стая или да го нахока в кабинета си защото не беше ясно доколко е знаело детето какво прави. Накрая извика полицаите от педагогическата стая и те решиха след разпита че детето е напълно наясно какво е правило, нищо че не е било в състояние да осъществи същински полов акт.

# 97
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
на 7  Rolling Eyes........аз не мога да имам желания към толкова малки момчета....след като не ги намирам за сексуални обекти не е ли все едно да се къпя с ваза  newsm78   ....хайде не ваза....но куче примерно

# 98
  • в Tara
А според теб защо? Ако смята,че е права от какво се срамува та не иска да излезе от анонимност? ПМС е добро обяснение за глупостите,които е написала - това си е смекчаващо вината обстоятелство при убийство  Joy Според мен е яхнала метлата без да има реална причина.
ами що, що...тя да каже!

martisun, това е ужасно което разказваш!

# 99
а бе хора тя стана една чак не е изтина.всеки си има мнение,затова да си каже неговото и да не оспорва чуждото.не е ли така?

# 100
на 7  Rolling Eyes........аз не мога да имам желания към толкова малки момчета....след като не ги намирам за сексуални обекти не е ли все едно да се къпя с ваза  newsm78   ....хайде не ваза....но куче примерно
Да не би да намекваш, че тези, които са се изказали, че им е неудобно да се  къпят пред 7 годишни момчета имат желания към тях  Shocked
И сравняваш деца с кучета и вази -за мен разликата е огромна  #Crazy

# 101
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да не би да намекваш, че тези, които са се изказали, че им е неудобно да се  къпят пред 7 годишни момчета имат желания към тях  Shocked
И сравняваш деца с кучета и вази -за мен разликата е огромна  #Crazy

Не съм  чела коментарите   Rolling Eyes..........пиша това, което мисля........за сравнението- абсолютно....7 годишно дете ми действа толкова сексуално колкото и съседското куче.......демек-  хич........още повече, че е влязло да се къпе с МАЙКА СИ.......

# 102
аз техничски не си представям как майката къпе 7-годишно дете (независимо дали е момче или момиче). ти го сапунисваш, а то само стои и подава крайници и дупе, така ли? после се върти, за да го изплакнеш добре.
Joy Joy Joy
Представих си картинката Simple Smile
Аз съм доста неактуална със спомените си от преди 20 години, но определено се къпех сама на 7. Ама като гледам днешните деца повечето неща ги правят на много по-късна възраст, а и къпането може да не е достижимо за само дете на 7  newsm78
Малко по-назад прочетох мнение, че детето щом не може да се къпе само, значи трябва да го къпеш. Само не разбрах кога му даваш шанс само да се научи  newsm78

# 103
  • в Tara
Ама като гледам днешните деца повечето неща ги правят на много по-късна възраст
ами, тук въобще не съм съгласна Rolling Eyes
моя първи сексуален контакт го имах сефте на 19 години.
представи си обаче сегашен момент и някоя кака да каже че на толкоз станала,
а не е виждала още мъжки член...

# 104
  • София
Знам,че си пуснала темата за да получиш разбиране от повечето форумци,които ще я прочетат...
Според мен няма нищо толкова префърцунено в това,че млади жени не искат да се къпят пред детето ти-момченце на 7 години.
За самостоятелното къпане на детето-първо не е по темата,второ не ми влиза в работата и не мисля да го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт