ДЕКЕМВРИЙчето расте, скоро зъбче ще се подаде -- тема 4

• 20 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Савана спи в 0,5 тог само по боди с къс ръкав, ако е много топло само по чувалчето😀 ние спим по къси ръкави и долнища само с чаршаф, даже и без

# 556
Вяра спи с боди с къс ръкав и с чувалче 0,5 тог. Но при нас в стаята е 25-27 градуса.

# 557
Само с боди с къс ръкав и “завит”с чаршаф. В повечето случаи като стана, е избутал чаршафа.

# 558
Ясно, значи разбрах, че трябва да сменя чувалчето. За крачетата нищо не казвате или вашите не са с крачета? Рано ли им е за крачетата?
Да ви споделя, че моят експеримент с махането на нощното хранене в 22:30ч.е неуспешен🤣. След седмица на ранно ставене в 3-4:00ч.се отказах. Не може да яде в 18:30ч.и да искам да издържи до 6:00ч.Върнах го и вече детето спи до 6:30ч.
Вкарах прясно мляко, дадох на Президент, веднъж на кремче с нишесте с бисквити, веднъж мляко и бисквити. Нямаше никакъв проблем. Сега ще му правя мляко с ориз и грис и т.н.

# 559
Ние сме с крачета,защото много се движи и ако няма и е трудно да се обръща, според мен вече си е време за крачета. Тя от около месец е с такова чувалче

# 560
Нашите чувалчета са тип торба, без крачета. А когато спи без чувалче, както в момента не слагам чорапи, оставям я с боси крачета.

# 561
Ние махнахме чувалчето по жегите, иначе спеше с боди с къс ръкав под него. После само по боди, сега се застуди отново и минахме на пижама и памперс. Крачетата са голи, но са винаги топли. Спим и на отворен прозорец

Ние си имаме последно хранене в 22-22.30 най- късно. Сутрин спи до към 6.30-7.00.

Веси и Тифани, благодаря за информацията за плажовете, аз хич не съм фен на Аспарухово. Миналата година попаднах там след препоръки на приятелка, живееща там, но просто пристигнах, огледах се и толкова. Дори не се съблякох...Последните години ходех редовно на Аква къщата, знам че имат и бебешки басеини, но няма да остане време да стигнем чак дотам. И аз предпочитам планината за бебчо, но за 4 дена с полетите, мисията невъзможна

Момичета, вчера купих по препоръки от тук каши на Holle. За жалост само един вид имаха в магазина. Оризова каша дадох  отново и този път беше много по- успешно!
Имаме и стол за хранене и бебето го харесва страшно много,стои засмян и доволен нависоко.
Седи все повече и повече стабилно и сам. Расте като гъба!

Не знам дали в България го има това приложение, To good to go. Инсталирах го и успявам вече 2 пъти да се класирам за разкошни порции плод и зеленчук. Добре узрели и сочни ( точно като за пюрета), на 1/3 от цената. Препоръчвам горещо, ако я има опцията във вашия регион.

Поздрави Wink

# 562
Спяха по боди с къс ръкав, боси и чувалче - сега са с боди с къс ръкав и чаршафче, което само прегръщат. Вратата на спалнята към терасата е притворена. Вечер минава и 28 градуса понякога, пържим се..

# 563
Ехеее, много смелост се иска. Браво. На мен въпреки че ми е второ дете, не бих била смела. Дори в ДК на 10 месечна възраст няма прясно мляко

Ясно, значи разбрах, че трябва да сменя чувалчето. За крачетата нищо не казвате или вашите не са с крачета? Рано ли им е за крачетата?
Да ви споделя, че моят експеримент с махането на нощното хранене в 22:30ч.е неуспешен🤣. След седмица на ранно ставене в 3-4:00ч.се отказах. Не може да яде в 18:30ч.и да искам да издържи до 6:00ч.Върнах го и вече детето спи до 6:30ч.
Вкарах прясно мляко, дадох на Президент, веднъж на кремче с нишесте с бисквити, веднъж мляко и бисквити. Нямаше никакъв проблем. Сега ще му правя мляко с ориз и грис и т.н.

# 564
  • Вестерос
Какви чувалчета ползвате сега? Ние сме с тог 1 и отдолу е с боди с къс ръкав но ми се струва, че му е някак тясно. Тог 0,5 много ли е тънък? Ако изкарам крачетата пък ще трябва да спи с чорапи, нали? Споделете вие как спите😊😴😴👼
От месец спи по боди с къс и една тънка завивка от икеа. Махнах чувала. 1 тог беше, но ѝ се потеше косата и врата. В стаята е 25,26.

# 565
Моето спи с късо гащеризонче и винаги без завивка .Вкъщи е около  27-28° през деня.Нощно време не знам.
Идеи като се замени закуска и обяд ,после  с какво се заменя СЗ? Каша с плод давам сутрин, обяд пюре.Мисля към 8-ми месец,но не знам с какво да заменя. Имам на Плазмон някакви готови йогурти или с бисквити,но нз дали са подходящи за заместване .

# 566
Аз замених първо обяда, след това СЗ и сега от 7ми месец ще въвеждам закуска. За СЗ давам кисел от млечна кухня или правя кисело мляко с бисквитка и плод. За закуска ще въвеждам попара, кус кус със сирене и тн

# 567
Вчера бяхме на консултация: +250гр и 2см. По препоръка на педиатъра трябва да въвеждам сутрешна закуска -попара и кус кус , т.е. глутен и млечни. То, не, че следобедната закуска сме я заместили, къде яде, къде на кърма, но пък правим опити. Мисля да въведа маслото и сиренето +още 2-3зеленчука/плода, та после глутена.

# 568
Вчера бяхме на консултация: +250гр и 2см. По препоръка на педиатъра трябва да въвеждам сутрешна закуска -попара и кус кус , т.е. глутен и млечни. То, не, че следобедната закуска сме я заместили, къде яде, къде на кърма, но пък правим опити. Мисля да въведа маслото и сиренето +още 2-3зеленчука/плода, та после глутена.

И аз така си мислех, ама като въведеш сиренето как ще даваш закуска. Сухарите и кус кус не са ли глутен. Аз въведох овес и ръж от глутена. От днес ще давам ечемик и след това спелта на сухари и тогава сиренето. Иначе не знам как ще стане.

# 569
Към пюрето ще добавя масло, после сирене и хоп, въведено е Wink може и каша със сирене, то и без това, кашите ги яде чисти или смес от две. Глутенът се въвежда месец, без други нови неща, а другите неща 1-2до 3 дни. Та...така го мисля, пък и вече яде повече неща и по-смело може да се въведе нов продукт.

Общи условия

Активация на акаунт