Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 149
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Маце не съм пила нищо, слагах само Макмирор свещички 3 дни това е, а микробиология ми взеха докато бях в болница защото било задължително

значи е възможно да е фалшиво отрицателен.

# 421
Ами може, аз мислех да не е първия замърсен и затова да е бил положителен

# 422
Здравейте момичета, минавам само да кажа ,че си поръчах няколко клина от sinsay, днес пристигнаха и са супер. За 15 лв ли колко беше бройката са си много добре , плътни , не прозират , също и една много сладка рокличка ,която ще изпробвам довечера ☺️ от Лидъл например клина за 10 лв е много тънка материя ,прозираща. Хубав ден на всички !!! 🌞🌞🌞

Може ли линк 😇, че аз като погледнах няколко и ми се сториха, че прозират
Tinydevil и на мен така ми показа 1ви път с бактерии, после пуснах стерилна и всичко беше окей, вчера казах на аг, че съм пуснала допълнително стерилна и тя каза, че е нямало нужда дори.

# 423
При мен не е урина, урината е чиста от самото начало, влагалищен секрет беше.

# 424
Tinydevil, радвам се, че вече всичко е наред при теб! Този аспирин и мен ме притеснява, следящият ми лекар ми препоръча да го пия, заради изчисления риск от прееклампсия от БХС. След 12 седмица доколкото знам е далеч по-безопасно и гледам да не се филмирам, доколкото е възможно 😁 Но наистина съм учудена на колко момичета им излезе повишен риск от прееклампсия

# 425
Здравейте , момичета. Не знам от къде сте , но да питам знаете ли добър АГ в Пазарджик или Пловдив ? Моят приятел иска да сменим лекаря и се чудя къде ?

# 426
Jackie благодаря, надявам се отлепването да е зараснало напълно като отида на 2ри на преглед вече при другата АГ. Иначе след 12 г.с. е по-безопасно, а и те ще следят кръвните показатели

# 427
Здравейте , момичета. Не знам от къде сте , но да питам знаете ли добър АГ в Пазарджик или Пловдив ? Моят приятел иска да сменим лекаря и се чудя къде ?

Аз съм се записала при д-р Бързашки в Авис Медика в гр. Плевен. Все още нямам лично мнение, края на юни ще се запозная с него.

# 428
  • София, България
Мале много пишете Grin Което е хубаво Heart

Рискът от прееклампсия, както и другите рискове си зависят от много неща - години, тегло и ръст на майката, предишни бременности, някакви семейни обременености, високо кръвно налягане към момента на изследването, кръвните показатели, кръвния поток към матката. Притеснителна е прееклампсията, но наистина доста малко жени процентно я развиват, а при редовно следене може да се предотврати навреме. Не знам дали бих пила Аспирин ако ми го изпишат, но със сигурност ако ми го изпише лекарят от феталната първо бих го обсъдила с АГ-то, което ми следи бременността и кръвното. Също така е хубаво самите вие да си следите редовно кръвното налягане с апарат (ако може добър такъв). Simple Smile

Моите Макмирор ще свършат на 31.05 и ще ми вземат проба на 06.06 за ешерихия коли във влагалището. Надявам се да не е прекалено рано след лекарството, но ще го обсъдим. Думите ѝ като казах, че съм записала час за 6ти бяха "то тогава ще ти е свършил Макмирора, ще вземем секрет"

# 429
  • Свищов
Здравейте момичета, минавам само да кажа ,че си поръчах няколко клина от sinsay, днес пристигнаха и са супер. За 15 лв ли колко беше бройката са си много добре , плътни , не прозират , също и една много сладка рокличка ,която ще изпробвам довечера ☺️ от Лидъл например клина за 10 лв е много тънка материя ,прозираща. Хубав ден на всички !!! 🌞🌞🌞

А размерите отговарят ли си? Защо аз например съм М размер, но от Лидъл си взимам S, някой път дори и XS.

# 430
Аз малко се притесних от комбинацията на Фраксипарин 0,4 и Аспирин Акард и писах днес на хематоложката да потвърдя с нея може ли, не може ли. Та - ето цитат от нейния отговор: " Аспиринът е анриагренат, а фраксипаринът - антикоагулат, т.е. могат да се приемат заедно. Ако има риск от прееклампсия аспиринът е изписан съвсем на място и няма причина за безпокойство." Simple Smile

# 431
  • София
аз пих до онзи ден АП+ биех клексан, та се изписват заедно.

# 432
  • Бургас
И аз ги приемам от самото начало акард и фракси, те са с малко по-различно действие.

# 433
Здравейте и от мин вчера бях на преглед и с бебчо всичко е наред много беше разволнуван таткото беше с нас много се движеше махаше  успих на всичкини нека Бог бъде с нас и нашите бебоци 🤰🐣👶

# 434
Благодаря на всички за споделеното и на Purple peanut за изчерпателното инфо. Karamelevabarby, честито! Чакам да чета за на всички добрите резултати и изживявания от феталните 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт