Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 236
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Аз ползвам SebaMed медицински е, единствения мисля на бг пазара който е с PH 3,8

НИА, почивай стриктно само до ВЦ ставай, а тази жена ако е възможно да идва при теб най-добре, за да си спестиш ходенето. За мен беше мн травмираща болницата понеже ми е 1ви път, но бях в добри ръце. По колко пъти на ден имаш инжекции?
Сутрин, обед и вечер имам инжекции. За съжаление това е единствената жена в нашия малък град, която има възможност да ми ги слага, но няма възможност да се качва в нас, аз ще ходя където работи. Но то е през два блока, ще слизам бавно и полека просто наистина няма друг вариант.

# 196
Пази се, ако има стълби много бавно и лекичко ♥

# 197
Tinydevil Да сега и аз се поразрових малко и се успокоих за но шпато. Много се радвам за теб, че положението се е закрепило и вече си си вкъщи. Аз имах големи страхове да не ме вкарат в болница, въпреки че после като се замислих щеше да е донякъде по лесно, че едвам си намерих кой да ми бие инжекциите и то аз трябва да ходя добре, че е на 150м растояние жената.
Следващия ми преглед е чак на 9.06 и ми стана малко странно че поне след седмица не ме извика да видим как е положението с отлепването, разбирам че няма как всяка седмица да съм на преглед, но този страх е по-голям от мен. Иначе до тогава ще гледам много да се пазя, работата ми е на бюро дано да няма повече проблеми и всички с отлепвания така да се закрепят здраво бебчетата ни, че да няма и спомен от отлепването.
Намерих си един много готин сериал, и мисля че сега му е времето да го изгледам и да се радвам на почивката си. 😀
Anito_m Аз от преди си имах много проблеми с гъбичките около 2 години се лекувах и още от тогава се мия с бебешки сапун, правя на пяна на ръцете от него и така се измивам.
Може ли да споделиш сериала 😄

# 198
Мацки, ходих и аз да пуснах Вижън теста, избрах базовия панел, ама сега се бия по главата защо не пуснах този който е Vision +, ама имам вяра, че нямаме нужда чак толкова. Чакаме до 7 дена да разберем и да си отдъхнем, че всичко е наред.
И срам не срам, ще си кажа..че никъде другаде не мога да споделя. Липсата на секс ми се отразява зле, тая нощ имах толкова реалистичен, мокър сън, че се събудих и известно време усещах нещо като оргазъм, чак започна да ме пристяга матката и бягах да пия папаверин.

# 199
  • София, България
Valerita и на мен ми се е случвало  Grinning но пък небременна докато четох някаква еротична книга 🙈 пий си папаверина и не му мисли много Joy

# 200
Karena Checheva- Сериала се казва Акапулко комедия е и има 2 сезона с по 10 епизода 😀

# 201
  • София
Валерита не е липсата на секс, от високия прогестерон е 😁, той избива на еротични сънища. Хайде чакаме да се похвалиш с теста.

За основно ползвам Лактацид с пребиотик

За сериали ви препоръчвам който не е гледал Бриджертън и сега Кралица Шарлот

# 202
Аз бях днес на преглед, слава Богу бебето е добре, май е наваксало няколко дни, преди изоставаше с 4-5 дни заради овулацията, сега поне според апарата отговаря на 11 г.с, а аз съм 11+2.
Малко се подразних, че АГ не помнеше, че съм пила антибиотик за Е. коли, остави ми усещане за претупване, не каза нищо дали вече се виждат крайници на бебето, само, че много мърда, все пак го чакаш този преглед  със седмици.
Иначе момичета, да споделя за тези, които още страдат от гадене и повръщане…при мен след като взех една таблетка Емил в петък, нещата се обърнаха, не знам дали естествено вече отминава и без това така щеше да стане, но се почувствах много по-добре и сега всеки ден взимам по една, не смея да ги спра😀
А за фетална съм на 31.05 при Атанасова в Марковс.

# 203
Момичета, минах фетална морфология днес. Всичко е в норма, видя се и пола, но ни го написаха на листче, понеже ще имаме джендър парти. 😁 Пусках и БХС в Света Марина във Варна. Да знаете, че има някаква програма и е безплатно. Отидох в болницата до тоалетна и тъкмо да се зарадваме и да си отдъхнем и след прегледа видях две капки кафеникаво зацапване по бельото. Сутринта ходих да пускам  кръв и урина, стисках се много време, за да мога да пусна първа урина. Тогава малко ме заболя корема. Не знам сега матката ли ме е боляла, за дето се стисках ли, на феталната нищо не каза да има необичайно и извън норма. Вече не ме боли. Да ходя ли сега при моята си гинеколожка и да питам?

# 204
Момичета, ходих на втората фетална. Там ми казаха, че е рано да се видят пръстите на крачетата. Иначе ги огледа доста. Каза, че не вижда нищо притеснително. На ръчичките видя, че са по пет. Вече на следващата фетална, която е около 20та г.с  ще може да се види по- подробно. А аз сега съм в 13+4гс. Всичко останало се развива нормално за седмицата си.
Предполагаем пол според трети доктор момиченце ❤

Интимен гел използвам лактацид. Ползвах го и преди да забременея и не съм смянала.

# 205

За сериали ви препоръчвам който не е гледал Бриджертън и сега Кралица Шарлот

Потвърждавам и за двата ! Топ са хаха

Нямам търпение и моята ФМ да дойде, в крайна сметка реших да се преместя при проф. Димитрова във фемина, тъй като моята ме претупва, с такова усещане оставам, та на 2ри ще се надявам на ФМ да ми каже, че отлепване вече няма и че всичко останало е както трябва де 😁

# 206
  • София
Момичета, минах фетална морфология днес. Всичко е в норма, видя се и пола, но ни го написаха на листче, понеже ще имаме джендър парти. 😁 Пусках и БХС в Света Марина във Варна. Да знаете, че има някаква програма и е безплатно. Отидох в болницата до тоалетна и тъкмо да се зарадваме и да си отдъхнем и след прегледа видях две капки кафеникаво зацапване по бельото. Сутринта ходих да пускам  кръв и урина, стисках се много време, за да мога да пусна първа урина. Тогава малко ме заболя корема. Не знам сега матката ли ме е боляла, за дето се стисках ли, на феталната нищо не каза да има необичайно и извън норма. Вече не ме боли. Да ходя ли сега при моята си гинеколожка и да питам?

Екси защо се стискаш бре мила? Събирай си я вкъщи и я носи на лабораторията, недей се тормозиш, купуваш си колектор от аптеката. Звънни на АГто да ти каже, какво да правиш.

Мен ми излезна урината, чиста е като сълза, ама ще си изпия монурала за всеки случай.

# 207

Ей че хубаво Heart Eyes супер, че са видяли пола. При мен не се видя, но и с първото имаше заблуда до 2рата фетална. Та и затова не настоявах много сега да го гледат 🤣

# 208

Екси защо се стискаш бре мила? Събирай си я вкъщи и я носи на лабораторията, недей се тормозиш, купуваш си колектор от аптеката. Звънни на АГто да ти каже, какво да правиш.

Мен ми излезна урината, чиста е като сълза, ама ще си изпия монурала за всеки случай.

И аз щях да кажа това за стискането. Като давах аз от притеснение станах в 4 сутринта, нямаше как са стискам до 9 докато стигна до лабораторията..

# 209
Аз дадох втора ама не бях пила вода защото изследвах и ТСХ и кр.захар и пак стана, сега и в болницата пак ми взимаха, този път сутрешна- разлика в резултатите няма

Общи условия

Активация на акаунт