Защо искате деца ?

• 70 983
  • 2 683
  •   1
Отговори
# 2 250
Ама разбира се, че искат да допринася донякъде за финансите, иначе как ще и вменят домакинските задължения да са основно за нея. Щото като време бачкат еднакво, но понеже жената допринася по-малко финансово се очаква тя да влачи у дома. Повръща ми се, честно. И е масово, ама много масово.
Че то на теб може да ти се повръща и от кучета, защото миришат. Много просто тогава - не си вземаш куче. А който иска, взема си куче, нищо че мирише - ако намира в него други достойнства.
Кучетата са си такива - миришат.

# 2 251
  • Пловдив
Демек, мъжете са си такива - не сменят памперси, очакват жените да се заемат с домакинството и децата? Wink

# 2 252
  • София
Демек, мъжете са си такива - не сменят памперси, очакват жените да се заемат с домакинството и децата? Wink
Освен французите 😁😉 но и испанците, сигурно не и шведите щом ги задължават 😁 извинявайте, не се въздържах

# 2 253
Добре де, аз имам тогава въпрос към мъжете в темата, които имат вече поотраснали деца. Говорили ли сте с жените си по отношение на това дали смятат, че сте се включвали достатъчно в различните грижи около децата? Изказвали ли са някакви претенции към вас? Разбрах вече, че не сте изобщо съгласни с разсъжденита на съфорумките, но какво мислят жените ви? Питам не за да се заяждам, наистина ми е интересно. Случва ми се вече на няколко пъти приятелят ми да ни дава за пример като двойка - как сме се споразумяли по различни въпроси. А мен понякога ме досмешава какво говори, защото въобще не съм съгласна, че сме разрешили тези въпроси и може да ни дава за пример.

# 2 254
Говорили сме. Най-вече тя.

# 2 255
Имам въпрос към бащите на момичета.
В духа, в който пишете по темата ли възпитавате дъщерите си?

# 2 256
@delta - Разбира се, че сме говорили - то кое семейство не е, и ако не е, какво семейство е?
Тя каквито претенции е имала, ги е изказвала не чак когато децата пораснат, а още докато растат.
А всички женени мъже знаят какво става, когато жената има претенции - като отвори уста, по-добре да не си насреща й. Или трябва да ги изпълниш, или да се скриеш някъде.
Която пък жена мъжът й не й изпълнява претенциите, гледам хич не чакат в наши дни, ами набързо го напускат.

Това да оставим, то е ясно, че винаги мъжете и жените ще имат различно мнение за домакинската работа - ами да ви зарадвам с една хубава новина. Ще решим проблема с ниската раждаемост, защото вече ще сме длъжни да приемаме повече имигранти - вчера го приеха. Която държава в ЕС не иска да приема дела си от мигранти, ще се глобява по 20 хиляди евро на неприет. Амчи така де, как ще кръшкаме от задължението си - то ако ги оставиш сами да избират, те все в Германия ще искат да идат, ама и ние сме част от този ЕС!

Ей ги - идат:

Пък дано са по-добри мъже от нас. Скоро ще имате избор между закостенелите български мачовци и свежата кръв. Е - аллах казва, че жените нямат душа, а само мъжете имат и само те ще идат в рая при хуриите - но може пък тези да не са строго вярващи.

# 2 257
Имам въпрос към бащите на момичета.
В духа, в който пишете по темата ли възпитавате дъщерите си?

Опита се да и каже, че трябва да се научи да готви, защото е момиче. Обясних и много подробно, че това не е точно така. На него също. Хем е мъж, който не се свени да подхване домакинска работа.

# 2 258
Аз имам две момичета. Исках да възпитавам във нещо си, но се оказва че моите приоми работят на различна честота от женския мозък. Там имало 200 емоции повече, хормоните вкарвали мозъка в 100 различни режима, в интернета нещата били по друг начин...
Понякога си мисля, че се провалих като баща. Не като съпруг, а като родител. Дадох прекалено много доверие, и най-вече мислех, че мога да съм приятел с тях. Бииииг мистейк.
Да му мисли, който ще живее с тях.

# 2 259
Възпитавам дъщеря си в традиционни ценности. Когато и колкото може да се научи, включително и да готви. Свикнала е на домашна храна с подбрани био продукти, каквато няма да намери в повечето ресторанти. Нищо задължително, всичко е аргументирано и от личен пример и опит. Продължително кърмене, качествена храна и активен спорт са предпоставка за добро здраве, лично изпитано от нея и не подлежи на съмнения. И всичко останало, което смятаме за важно да знае и умее. Дали ще го прави след години е отделен въпрос, но поне ще го може.

# 2 260
Защо? Не искат да правят, това което ти смяташ за правилно ли?

И всичко останало, което смятаме за важно да знае и умее. Дали ще го прави след години е отделен въпрос, но поне ще го може.

За моженето е така. Въпросът е да го може, заради себе си, а не защото е жена. Впрочем, моженето се отнася и за момчетата, нали?

# 2 261
  • Пловдив
Криска, викаш, като не раждате, хак са ви такива мъже. Wink

_____

Моят подмята на децата разни уж майтапи в духа на мъжете от темата, но се надявам поне щерката да има достатъчно акъл да си подсигури професия и доход в бъдеще, живот и здраве, а сина в краен случай ще го научи жена му, като откаже да поеме домакинството сама. Wink Само да са живи и най-вече здрави, друго важно няма. Че на още една съученичка единственият син вече не е жив - разби се с кола в катастрофата, за която говорят тия дни. Sad(( И ако как шофираме, зависи от нас, освен от късмета, много други неща са само късмет.

# 2 262
За моженето е така. Въпросът е да го може, заради себе си, а не защото е жена. Впрочем, моженето се отнася и за момчетата, нали?
По мойто време в училище по трудово обучение и момчета и момичета се учихме както да правим чукове, така и да готвим, и да шием и т.н. Всички, без разлика кое е мъжка и кое женска работа. Важни са знанията и уменията, които научени на тази възраст остават завинаги полезни.

# 2 263
@delta - Разбира се, че сме говорили - то кое семейство не е, и ако не е, какво семейство е?
Тя каквито претенции е имала, ги е изказвала не чак когато децата пораснат, а още докато растат.
А всички женени мъже знаят какво става, когато жената има претенции - като отвори уста, по-добре да не си насреща й. Или трябва да ги изпълниш, или да се скриеш някъде.
Която пък жена мъжът й не й изпълнява претенциите, гледам хич не чакат в наши дни, ами набързо го напускат.

Ще се изненадаш колко семейства не говорят по тези въпроси. Тоест обсъдили сте всичко още докато децата растат, тя сега е доволна и всичко е наред? Тогава наистина не разбирам горчивината, която струи от постовете ти по отношение на жените. Даже и това "като отвори уста, по-добре да не си по-добре да не си насреща й" - жената просто си е обсъдила, а ти все едно, че някаква хала те е нападнала. Smile

Цитат
Скоро ще имате избор между закостенелите български мачовци и свежата кръв. Е - аллах казва, че жените нямат душа, а само мъжете имат и само те ще идат в рая при хуриите - но може пък тези да не са строго вярващи.

Хахахаха, като сме такива претенциозни - само талибани заслужаваме, казваш Satisfied Ние тук просто си философстваме, никой не казва генерално, че българските мъже не стават.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 17:36 от Delta_12

# 2 264
  • София
Моят съпруг явно им е дал добър пример какви мъже да си избират, защото и двамата зетьове са с неговите разбирания. Явно затова и аз си ги харесвам толкова, а уж тъщите все намирали кусури.
Живи и здрави само да са, че в този объркан свят е трудно да се живее спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт