💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 771
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 135
Проблемът е, че дори и не харесвани, тези хора пак спечелиха последователи, само за да ги гледат какво правят.
На мен още ми кънти в главата гадния смях  и тон на победителката. А бях сигурна, че ще са доста рано отпаднали.
Дано останалите участници да са преглътнали несправедливостта и да не я носят в себе си дълго.

# 136
Те като взеха парите от КиА и им казаха, че ако спечелят ще ги заведат на почивка, направо се изсмях 😂 не ги знам как се виждаха за победители, очаквах да изхвърчат много преди финала!

# 137
  • София
В сватбата щяли да инвестират сумата...
Много мъдро, не съм учудена..

Арти нали се занимаваше с недвижими.имоти..ще им намери добра оферта на ДиХ, за да бъдат още по-щастливи на морето..

# 138
  • SF
Това беше единствената двойка, която получи скалъпеното на момента правило: Супер двойката взима 1/3 от парите на друга двойка.
Бяха на дъното на класацията и след това правило вече не бяха.
Най ме е яд, че не една, а цели две загуби преди самия финал, им бяха опростени.
И така победиха много по-сладки двойки. Дори и Габчетата ми бяха най-симпатични от тяхната коалиция.

# 139
  • София
Аз Радина и Петър в началото много ги харесах. Влязоха в предаването с положителен заряд. В момента,  в който сформираха коалицията и ги отписах. Тогава само за един едизод или два, харесах ВиЯ. Но в същия момент те се присъединиха към коалицията и ги отписах. Смятам, че в това точно предаване двойките сами трябва да достигат до победата, а не в коалиция или врътки и смяна на правилата от продуцентите.

# 140
За съжаление както всичко българско , невъзможно е да има реалити , предаване или каквото ще да е , където да няма коалиция .. навсякъде играят корупция , измама , лъжи , подмолничество , помазване и двойни стандарти . За жалост това е скъпата ни родина …

А относно ВиЯ , те в момента са на почивка с РиП и правят снимки . Няма да останат пари за салон . Едва ли и ще си спазят на обещанието за КиА , при положение , че ще се измъкнат , че имат къса памет и такова нещо не са казали и обещавали ….
Според мен няма да трае дълго приятелството им , тъй като Радина е от хората , които те използват до дупка , докато може и има изгода , после за какво си й ?

# 141
  • SF
Самата концепция на предаването предполага коалиции. Двойките не отпадат след изгубена игра или най-малка виртуална сума (точки).  Сами избират кой да си тръгне и кой да се задържи.
Могат да правят стратегии - да гласуват за най-слабите, за най-страхливите, за най-несимпатичните, за да дразнят и изнервят останалите, за най-симпатичните, за да си разделят наградата или поне да спечелят бонус от тях - екскурзия, кръстници на детето...
Коалициите са на принципа подкрепящи се-нехаресващи се. Нека има коалиции, иначе ще е безкрайно скучно: на коя личност се възхищава жена ти? - Гала. - Да!!!!; коя е любимата порода куче на мъжа ти? - пудел. - Не! Булонка!

# 142
Не е филм, а сценария на всяко реалити предаване в родния ефир...

# 143
И аз съм съгласна, че без коалиции и стратегии няма да е интересно. Но тия коалиции да се сформират от участниците, а не от продукцията. Например, това бутане на Иван и Сани попречи групите да се формират естествено. Като виждат, че не ги махат, всеки гледа да се коалира с тях заради гласовете им. С това бутане на ВиЯ демотивираха останалите участници. Наистина обратите са интересното, в противен случай една двойка като поведе, краят е ясен, става безинтересно. Но в този сезон всички обрати бяха насочени към облагодетелстване на определена двойка.

# 144
  • София
Гледам ги двамата (Вики и Явор) в Пепкаста. Тежко са приели големия хейт. Правят се, че са над нещата, но им личи. Петър го раздава по-голям непукист и си е така според мен.
Мен чак ми стана неудобно и жал за тях.
Но продукцията тук носи голямата вина и за тях трябва да е големия хейт.

Иначе Петър иска да участва в Сървайвър, хехе. Според мен би паснал идеално за там.

# 145
  • София
Пак в Пепкаста и четиримата много разпалено обясняваха как никога никого не хейтят. В същото време Явор пусна злобно изречение по отношение на миналогодишните участнички в Ергена, което си е баш хейт. Виктория и Радина се сконфузиха и го сръчкаха да не говори така. Беше супер изобличаващо.
Тия хора не трябва много да говорят, защото ще започнат да си казват някои неща, които не са за пред хора. Само снимки с чупки, стойки и муцки.

# 146
  • София
Поздрави от победителите! Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 147
  • София
Аз бях питала Явор за пътуването с КиА, но явно е решил да не отговаря на моя въпрос.

# 148
Изгледах подкаста на Пепчо. Според Радка монтажистите са виновни, задето я гледахме в тази светлина. А "победителите" не стига, че 10 мин. се оплакваха от коментарите, без дори да се поглеждат, ами и обвиниха някоя жена от участничките, че ги е заплашила. Бих казала, че е смешно, ако не беше трагично. Нито може да го докаже, нито казва поне име, че да видим отсрещния как ще отговори. Само недомлъвки!

# 149
  • София
Кой пръв ще я познае.. Sunglasses
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт