💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 771
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Димана?

# 151
  • София
Позна, печелиш потупване по рамото Smiley Много различна, много гримирана и красива. Не мисля, че има фотошоп, просто професионален грим.

# 152
  • София
В интерес на истината се напрегнах. Трудно я разпознах, но като се фиксирах и съсредоточих я познах. 😉
Да бях спечелил една чашка почерпка, таман в Диманов стил. 😀

# 153
Може ли Виктория със сватбената рокля, да я хвърлите насам?

# 154
Наистина ли е Димана? Никога не бих предположила, че е тя, абсолютно нищо общо с реалния образ. Не е само грим, сигурно и яки филтри са играли.

# 155
  • София
В интерес на истината се напрегнах. Трудно я разпознах, но като се фиксирах и съсредоточих я познах. 😉
Да бях спечелил една чашка почерпка, таман в Диманов стил. 😀
Добре, де, заповядай Simple Smile Като за мъж се справи отлично..

Не знам дали има филтри, изглежда ми естествено снимката.
Без такъв грим си е тя, тук все едно е друг човек..мдаа

# 156
Не знам на снимката на Димана дали са играли филтри, но очите няма как да се сбъркат,по тях я познах веднага без да се замисля Heart Eyes прекрасна е както с много грим така и без никакъв ,както сме я виждали в предаването

# 157
Страхотна Димана и послание 😊.Толкова да ми напомнят на приятелско семейство 🥰.
Радка кво се оправдава,кой знае кво са спестили сценаристите.Все едно не сме им виждали злобата след всяка игра.

# 158
  • София
Може ли Виктория със сватбената рокля, да я хвърлите насам?

Единствените снимки, които видях бяха в предаването на Гала. Вървяха паралелно с разговора. В нета май няма.

# 159

Явор вдига палец на някой от екипа , точно след като Арти и Криси отпадат. На синхроните Димана и Криси са посинели от студ , а Виктория все едно е била на парна баня. Това беше най-голямата манипулация досега

# 160
  • София
Нормална, съвременна е роклята на Виктория. Допада ми.

# 161
Това, че Виктория не е посиняла от студ и мъжа ми го загледа. А той не следеше много предаването и хич не беше пристрастен. Каза ми, че му се струва странно, че другите момичета треперят и са посинели, само Виктория била добре.

# 162
Павел и Елена от първия сезон са част от екипа на предаването (май тестват итрите), те са много гъсти с Плиткови по люлинска линия. Та там би могло да има някаква манипулация. И вярно Явор вдига палец на някого от екипа.

# 163
Познахме за манипулациите и топлата вода,всичко ще се разбере по един или друг начин.Нямаше жена,която да не трепери на двата финала,това си е чисто физиологическа защитна реакция на тялото за стопляне.Щом тия двамата дори не са трепвали,значи не е имало за тях ледена вода.Няма да гледам финала, така или иначе,както и окончателно се отказах от пети сезон.За мен формата приключи,поредното опорочено реалити.

# 164
Това, че Виктория не е посиняла от студ и мъжа ми го загледа. А той не следеше много предаването и хич не беше пристрастен. Каза ми, че му се струва странно, че другите момичета треперят и са посинели, само Виктория била добре.
И аз се загледах ,но наивно предположих че може би техният синхрон след играта е сниман след повече време и просто е успяла да се стопли. С този вдигнат палец на Явор обаче нещата по друг начин изглеждат...

Общи условия

Активация на акаунт