💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 778
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 165
  • SF
Още от синхроните разбрах, че са спечелили. Тя вечно цивреше след загубена игра и го гледаше укорително. Той имаше шега, че е вечният виновен за общата им загуба. На финалната игра, тя не успя да прикрие усмивката си, за да снимат нормален синхрон, а не спойлер. Не й беше студено.

# 166
Да и други момичета го бяха видели и споделили.За съжаление продуцентите излязоха ужасно нагли,даже и монтажа не успяват да си направят като хората.Явно ни мислят за пълни идиоти или както някой тук каза,че ще се разчувстваме от фалшивото предложение.Изключително съм разочарована,че успяха да съсипят и това последно нормално и неопорочено предаване.

# 167
  • София
Браво, момичета! Много сте наблюдателни. Може да гледам пак, този път, за да разгледам подробностите.
На мен също ми направи впечатление, че Виктория не зъзне на синхрона, но реших, че са я стоплили повече след играта.
Чак пък водата да им е различна не съм се сетила. А и явно съм пропуснала като е писано в темата.

# 168
  • ENGLAND
И не само не зъззнеше, но и платформата не се клатеше, ама вообще. Другите само като мръднеха и а... да паднат, а при тях нищо. Голяма излагация.

# 169
  • София
Страшни Шерлокси сте, така трябва, много изобличаваща снимка, но на кого да се оплачем..Това е много интересен кадър, как сме го пропуснали ..
Ако откриете и стопкадър с дърпането на Сани върху тортата, където да е за част от секундата във въздуха, ще се докажат всички наши подозрения в манипулации. Има и още много, но първо най-видимите. Nerd

# 170
  • SF
И какво като си ги докажем една на друга тук в темата?
В предишната тема го има този кадър. Оттогава минаха няколко седмици. Нищо не се е случило.

# 171
  • София
В темата съм го пропуснала този кадър, но сега видях в повторението на епизода, че е на 1:05:03..

# 172
  • Sunshine state
Сами си се поставиха в тази ситуация, а после били представени в лоша светлина от продукцията, да бе да! Виждаме всичко и негативното мнение на нас, зрителите,няма как да бъде цензурирано или манипулирано, колкото и да им се иска.😁
Димана ми харесва без грим повече. Не е лоша на снимката, но сякаш я състарява тежкия грим.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 00:19 от Pupitka

# 173
Коя участничка е нападнала Виктория , защото видях , че Явор е коментирал , че тя не желаела да отговори ?

# 174
  • София
Коя участничка е нападнала Виктория , защото видях , че Явор е коментирал , че тя не желаела да отговори ?
Предполагам Галя на Вовата, тя беше най-откровена и хич не цепеше басмата, с риск да я намразят..
38 кила чиста джаста-праста Laughing

# 175
  • Sunshine state
Мен за това ме кефеше Галя. Да, не е за всеки, ама пък беше пряма и хич не играеше по свирката на "тарторите". Имам такава приятелка и ми е любима. За съжаление живеем в лицемерен свят и такива хора не са много долюбвани.

# 176
За думата "нападала" вероятно е тя. Но те се изразиха със "заплашвала" и не казаха друго, освен олигофренското смеене на Пепчо и думите от сорта, абонирайте се и може би ще Ви кажем.

# 177
  • Sunshine state
Не им генерирайте трафик на тия. Един да вербуваме като агент, та да гледа и да разказва що за глупости дрънкат. 🤣То и без това само тийнове могат да омаят с подкаста си.  Големи и умни жени като нас, абсурд. 🤓😂

# 178

Явор вдига палец на някой от екипа , точно след като Арти и Криси отпадат. На синхроните Димана и Криси са посинели от студ , а Виктория все едно е била на парна баня. Това беше най-голямата манипулация досега
Това даже не бяха истинските Я и В , а водоустойчиви хуманоидни роботи закупени от Мъск.
🤯

# 179
  • Sunshine state

Явор вдига палец на някой от екипа , точно след като Арти и Криси отпадат. На синхроните Димана и Криси са посинели от студ , а Виктория все едно е била на парна баня. Това беше най-голямата манипулация досега
Това даже не бяха истинските Я и В , а водоустойчиви хуманоидни роботи закупени от Мъск.
🤯
🤣
Ама признавам, че имаш чувство за хумор. Разсмя ме това, понеже баш за тях си говорихме с мъжът ми. 😆

Общи условия

Активация на акаунт