💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 319
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 140
  • SF
Ани Салич не е водеща на новините, а телевизионен журналист.

За водещи - водещи, на ТВ шоу си търсят артисти - актьори или певци.
Това не са едновремешните водещи, които четат написан текст.
Щом е в раздел "тв шоу", не чакайте Ани Салич и Виктор Николаев.
Кулинарните предавания се водят от шеф де ла кюизин.
Универсален водещ няма. Има водещ, който е харесан от продуценти и редактори.

# 1 141
А аз много харесвам Таня Кожухарова и мисля, че с Емо щяха да се справят на ниво. Жалко за избора!

# 1 142
Никой не чака Ани Салич.
По-скоро се даде пример, че тя не би била подходяща за такова шоу, защото имам спомен, че водеше благотворителното шоу на Капките и беше адски нелепа в тази си роля.
За това на някои им отиват новини, на други шоу програми, на трети любовни предавания, но след Божинката с Гала на НГ, няма какво повече да добавя 😃

# 1 143
Ани Салич беше водеща на Българската Коледа преди една или две години и беше доооста нелепа.

# 1 144
Не водеше ли и благотворителния сезон (от 3 епизода) на Капките и там Рачков й подмяташе някакви шеги, ама беше толкова нелепо всичко, че даже ми беше неудобно да гледам.

# 1 145
Това имах предвид, Салич водеше Капките с Рачков, и не можеше да влезе в тона на шоуто. Радков като актьор на скечове бива, но не можеше да води ЕзД.
Мария Игнатова е с една идея по-добра от Радков за предаването. Що пък не поканят Цецо от Семейни войни? 😂 😂 😂 Така и така са почнали с нелепиците😁

# 1 146
  • София
А аз много харесвам Таня Кожухарова и мисля, че с Емо щяха да се справят на ниво. Жалко за избора!
Да..или Невена Бозукова или друга ненатрапчива, неизтъркана и втръснала актриса.
Мария явно няма много ангажименти в момента и й намират работа.

# 1 147
  • София
Това имах предвид, Салич водеше Капките с Рачков, и не можеше да влезе в тона на шоуто. Радков като актьор на скечове бива, но не можеше да води ЕзД.
Мария Игнатова е с една идея по-добра от Радков за предаването. Що пък не поканят Цецо от Семейни войни? 😂 😂 😂 Така и така са почнали с нелепиците😁
Моля ти се, не им давай идеи за догодина. 🤣

# 1 148
  • SF
Невена Бозукова изглежда на 80 години.

# 1 149
  • София
Верно ли..не съм я мяркала скоро, възможно е 🙄

# 1 150
  • До морето
Невена Бозукова изглежда на 80 години.

Тя май тежко преживя/ва/ раздялата с мъжа си.

# 1 151
Жалко, надявах се да назначат Ванката за водещ. По-приятен щеше да бъде от Мара "за кой ли път" Игнатова.

# 1 152
Жалко, надявах се да назначат Ванката за водещ. По-приятен щеше да бъде от Мара "за кой ли път" Игнатова.
Сакън, недей дава такива идеи. Ванката дано никога докато съм жива да не го виждам повече.

# 1 153
Ванката се го забравили вече.

# 1 154
Много ми е интересно как слагате тоя и оня за водещ. Имаше дори предложение за Симона, с отвратителния изкуствен смях. Това да си актьор също е професия, за която се класираш с конкурс и изучаваш 5 години. Да съм точна, Емо също не ми харесва като водещ, доста скучен и скован е, независимо, че вече има няколко години опит зад гърба си. Не ми идва наум за подходящ водещ, но всички тия аматьори пък съвсем не стават.

Общи условия

Активация на акаунт