Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 331
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 225
На всеки му става мъчно и симпатизира на губещите. Simple Smile На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.
И аз досега почти винаги съм съчувствала на губещата страна, но този път от ден първи ми хареса Валерия и така до края, въпреки кусурите й. Елена ми дойде много обсесивна и отчаяна.
Ето отговор на Пам относно нейна снимка с  Евгени от партито оня ден. Видно е как се филмират хората в злобата си:

# 226
Симпатичен ми беше Евгени в началото, но с развитието на предаването противоречията се показаха. Сериозни заявки даваше на думи и се държеше по обратния начин. И така до финала, където спечелилата ме с искреността си Елена, доизгради неговия злодейски образ. Иначе имах желание да ида на концерта, ама вече нямам. Бойкот.
И въпреки всичко, щях да го оправдая, ако беше избрал момиче с големи гърди.

Уфф трябваше финала да е Мони vs Габи vs Джия 😂🤣😂🤣 и пак тогава вземе Габи с най-големите. Не знаех, че на Генчо ще му е простено ако беше избрал само по сиси 😂😂😂😂

# 227
Аз продължавам да не разбирам, защо фенките на Валерия не обръщат внимание на факта, че тя е единствената, която се е записала да гласува в Бодрум. От 25 момичета, само тя преди шести  септември решава, че се изкара достатъчно дълго в Турция, за да гласува там.
Не обръщам внимание, защото другите не са искали да гласуват. Както знаем, доста хора не упражняват правото си на вот и да са в България, какво остава извън нея. Та...вероятно момичетата не са искали да си правят труда. За Валерия явно е важно и желае да гласува.

Иначе за употребата на Елена. Ми не е вярно. Евгени искаше да я изгони, когато не носеше колието и се уж ядоса. За мен той си търсеше повод. Остави я за последна роза да стои и да се чуди. Даде я поне според мен с нежелание. Явно преди раздаването са му променили мнението или задължили, не знаем какво е ставало.
След това вече Елена придоби още смелост и стана нещо като владетелка на имението - задаваше темите за разговор, посочваше коя да отговаря, всички бяха под неин контрол, дори Валерия.

Гледах го Евгени с Валерия в шоуто. Преди писах, сега пак, такава неприязън изпитваше към Елена и то ден след свършването на предаването, още не бяха го налазили с хейта, това не може да е само от негативните писания на хората сега. Нещо се е случило след излизането и май не е само единия есм. Та той едвам се сдържаше да не каже нещо съвсем неприятно, лицето му се промени, очите хвърляха искри, просто изглеждаше друг човек.

# 228
На всеки му става мъчно и симпатизира на губещите. Simple Smile На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.
И аз досега почти винаги съм съчувствала на губещата страна, но този път от ден първи ми хареса Валерия и така до края, въпреки кусурите й. Елена ми дойде много обсесивна и отчаяна.
Ето отговор на Пам относно нейна снимка с  Евгени от партито оня ден. Видно е как се филмират хората в злобата си:

Браво на Пам! 👏👏👏

# 229
М, той Евгени често е с ръка в джобовете като прегръща някоя, да се чуди човек дали не са скъсани Joy

# 230
Аз продължавам да не разбирам, защо фенките на Валерия не обръщат внимание на факта, че тя е единствената, която се е записала да гласува в Бодрум. От 25 момичета, само тя преди шести  септември решава, че се изкара достатъчно дълго в Турция, за да гласува там.
Тоест? Какво имаш предвид?
Не знам кога е снимано предаването и кога е бил финала, за да си извадя изводи от това, което споделяш.
Заявленията се подават до 6.09.22, финалът е на 5.11.22, а изборите бяха на 2.10.22. Снимките са започнали средата на септември.

# 231
  • София
Заради такива хейтъри в мрежата известните във Америка и Корея се самоубиват понеже не издържат на натиска
Не е точно така. Да кажем, че 1/3 са заради хейта, а другите 2/3 поради тези причина: В Корея нямат никакъв личен живот. Непрекъсната работа и тренировки. Непрекъснати диети, защото там са харесвани слабите хора. Има много клипове как изпълнители (основно момичета) припадат от глад. Също жените са изнудвани да спят с този и онзи, за да имат кариера и да са известни.    Много от тях не издържат на цялото това напрежение и лишения.
Относно хейта в Ергенът: Кой каквото си е надробил, това ще сърба.

# 232
На мен ми е интересно... колко от вас, обвиняващите Елена, че е повярвала на Евгени, на нейно място биха били подведени по същия начин? Ей така, представете си - нямате представа какво се случва по време на другите срещи и той как с коя се държи. На вас ви изглежда супер влюбен на моменти и на моменти - дистанциран и ангажиран с други.
Хайде сега, нямала представа как се държи с другите, нали беше на среща с него и Валерия, и колко общи с другите момичета. Нали беше много дълбока и проникновена, много интелигентна и възвишена. Клъвна лесно стръвта, защото както не успя да види реалния ерген, а се влюби с представата си за него, така и не успя да види, че той не изпитва желания към нея, каквито и се щеше да има.
Какво толкова я защитавате Елена и я изкарвате жертва? Сякаш не видяхме всички постоянните й опити да злепостави и дискредитира Валерия, да я накара да изглежда глупава, несериозна, със сбъркан морал и т.н. Просто една натегачка, подмазвачка с претенции без покритие, на каквито всички сме попадали, най-често в среда, където се търси одобрение, например в работата. Ами не са приятни и искрени хора.

Мхм...Ами според мен добре се е усетила, щом стигна до там в прозрачно боди да го пита дали я харесва като жена, но беше заслепена от бягство към победата. Реши, че е много умна и дълбока и с това ще успее да го спечели, защото нали, той е артист, интелектуалец дори и ще предпочете нея, пред свежото секси маце. Добре разбираше тя, че не е в А листата на моделките, но реши да ги пребори с добра игра. Е, от играчка стана плачка. Непростимо е за жена на нейната възраст толкова много да се опиянява от собствената си същност, а да няма реална преценка за мъжете като цяло. Кое я накара да си мисли, че той ще я предпочете пред някоя от моделките на финала? Не видя ли как завърши първият ерген? Победи красавицата, ама добра, лоша, няма значение, това е положението, красотата винаги побеждава.

# 233
  • # супернатурална #

Не е точно така. Да кажем, че 1/3 са заради хейта, а другите 2/3 поради тези причина: В Корея нямат никакъв личен живот. Непрекъсната работа и тренировки. Непрекъснати диети, защото там са харесвани слабите хора. Има много клипове как изпълнители (основно момичета) припадат от глад. Също жените са изнудвани да спят с този и онзи, за да имат кариера и да са известни.    Много от тях не издържат на цялото това напрежение и лишения.
Относно хейта в Ергенът: Кой каквото си е надробил, това ще сърба.

Ох, добре, че тук не е така, или поне не с обратен знак,  та да не изнудят Евгвни да спи с Елена за кариера/по-малко хейт

# 234
Не обръщам внимание, защото другите не са искали да гласуват. Както знаем, доста хора не упражняват правото си на вот и да са в България, какво остава извън нея. Та...вероятно момичетата не са искали да си правят труда. За Валерия явно е важно и желае да гласува.

Иначе за употребата на Елена. Ми не е вярно. Евгени искаше да я изгони, когато не носеше колието и се уж ядоса. За мен той си търсеше повод. Остави я за последна роза да стои и да се чуди. Даде я поне според мен с нежелание. Явно преди раздаването са му променили мнението или задължили, не знаем какво е ставало.
След това вече Елена придоби още смелост и стана нещо като владетелка на имението - задаваше темите за разговор, посочваше коя да отговаря, всички бяха под неин контрол, дори Валерия.

Гледах го Евгени с Валерия в шоуто. Преди писах, сега пак, такава неприязън изпитваше към Елена и то ден след свършването на предаването, още не бяха го налазили с хейта, това не може да е само от негативните писания на хората сега. Нещо се е случило след излизането и май не е само единия есм. Та той едвам се сдържаше да не каже нещо съвсем неприятно, лицето му се промени, очите хвърляха искри, просто изглеждаше друг човек.

Валерия е единствената от 25, която гласува? Хора с изявена позиция, като Пам, например, не биха гласували? Или Елена, която явно подкрепя определена партия?

# 235
Не виждам никаква конспирация в това, че Валерия подала заявление да гласува в Турция. Явно други желаещи от девойките е нямало, ако само тя е подала. Според мен са ги питали и другите. Ако остане до изборите ще гласува там, ако се прибере в бг, предполагам, че има  начин да си гласува в България.
Ако снимките са започнали средата на септември, то 2.10 е след две седмици, кое му е чудното че сред 25 жени Валерия е допуснала, че ще "оцелее" на 4 церемонии примерно ?

Пам не е много за хвалене, защото в заглавието на поста със снимката с Евгени, е писала, че й било казано, че всяка трябва да се снима с Ергена и само затова го направила. После в коментари е писала, че това е първата и последната снимка с мъж, която качва. Rolling EyesJoy откачена работа...Добре, че беше Евгени, че да чуем за Пам, но тя с какво високомерие се е прежалила да качи снимка а него.
И пак послъгва май, защото аз не виждам другите да са се снимали и да са качвали снимки с Евгени, а тя твърди, че ги били задължавали.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 00:46 от Siska25

# 236
Генчо сериозно, защото се е засилил да става с някоя си светска двойка, се е намъкнал в този формат? Joy И той, и всичките му кандидатки ми бяха напълно неизвестни и предполагам, че много скоро и той, и повечето от останалите няма да са интересни с нищо на никого. Изключвам Джия тук, защото чалгата си има постоянна публика.

Ако иска да се води светски с някого, може обаче да се хване с Благо от съседния формат, който май в момента е свободен Grinning Ще има скандал, шумене.

# 237
да кажа нещо за Пам и Айлин  някой от тук забеляза ли че при влизането на Пам при момичета Айлин доста фалшиво се запозна с нея ?

# 238
Понеже чат-пат се споменава тази идея със резервния Ерген, в случай че първия се влюби, и че в чужбина правели така: не знам за други държави, но в американския се случи само веднъж с the Bachelorette (Момата). Стана 2020та година, тогава покрай скуката в пандемията бях станала фенка на формата и следях ситуацията (между другото голям скандал беше, форумите шоуто се пукаха по шевовете със спекулации, беше много забавно 😅) Продуцентите изобщо не бяха подготвени за този сценарий, няма такова нещо, че винаги имат резерви, които чакат да ги пуснат. Самите участници бяха казали, че няколко дена никой не е можел да им каже какво ще се случва, защото и продукцията са нямали идея. И втората мома, която докараха, каза че й са се обадили два дена преди да трябва да иде там и че тя изобщо не е знаела, че им е "резерва" и не е очаквала.
Единствената причина да успеят да намерят бързо резерва е, че предаването там върви години наред и всички ергени или моми са бивши участници. Тоест са хора от франчайза и имат близка връзка с продуцентите. Както и повечето работят инфлуенсъри и нямат проблем да зарежат всичко и да хукнат да снимат шоу.

# 239
Не виждам никаква конспирация в това, че Валерия подала заявление да гласува в Турция. Явно други желаещи от девойките е нямало, ако само тя е подала. Според мен са ги питали и другите. Ако остане до изборите ще гласува там, ако се прибере в бг, предполагам, че има  начин да си гласува в България.
Ако снимките са започнали средата на септември, то 2.10 е след две седмици, кое му е чудното че сред 25 жени Валерия е допуснала, че ще "оцелее" на 4 церемонии примерно ?

Пам не е много за хвалене, защото в заглавието на поста със снимката с Евгени, е писала, че й било казано, че всяка трябва да се снима с Ергена и само затова го направила. После в коментари е писала, че това е първата и последната снимка с мъж, която качва. Rolling EyesJoy откачена работа...Добре, че беше Евгени, че да чуем за Пам, но тя с какво високомерие се е прежалила да качи снимка а него.
И пак послъгва май, защото аз не виждам другите да са се снимали и да са качвали снимки с Евгени, а тя твърди, че ги били задължавали.
Трябваха им хора, за да отворят секция в Бодрум, но все пак е съмнително, че само тя е искала, но ако вие не виждате конспирация, ок.

Аз пък съм чувала за Пам доста преди да чуя за Евгени. 🤷🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт