Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 332
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 240
Бая жени са били в обувките на Елена и си имат по една хубава Валерия и по един лош Евгени в миналото.Grinning
Нормално е човек като се връща към тези травми да отключва такива емоции.
Аз разбирам и им съчувствам.

Поредната публикация, според която симпатизиращите на Елена са били изоставени някога заради по-красива от тях жена, травмирани са дълбоко от този спомен и изливат "злоба" по повода.
На първо място считам, че авторите на излиянията в този смисъл следва да се съсредоточат върху теми, предмети, обекти и т.н., различни от хората, изказващи мнението си в този форум. Темата е "Ергенът", а не списващите тук.
На второ място, поне аз ще трябва да разочаровам надеждите на тийм Валерия. Не съм първа младост, но външността ми, поне доскоро Simple Smile е била повече тип Валерия, отколкото тип Елена. Никога не съм била изоставяна. Винаги аз съм слагала край на връзките си.
Поради изложеното нямам нужда от съчувствие и моля, не ми го предлагайте.
Нека спазваме добрия тон помежду си.

# 241

Не е точно така. Да кажем, че 1/3 са заради хейта, а другите 2/3 поради тези причина: В Корея нямат никакъв личен живот. Непрекъсната работа и тренировки. Непрекъснати диети, защото там са харесвани слабите хора. Има много клипове как изпълнители (основно момичета) припадат от глад. Също жените са изнудвани да спят с този и онзи, за да имат кариера и да са известни.    Много от тях не издържат на цялото това напрежение и лишения.
Относно хейта в Ергенът: Кой каквото си е надробил, това ще сърба.

Ох, добре, че тук не е така, или поне не с обратен знак,  та да не изнудят Евгвни да спи с Елена за кариера/по-малко хейт

Може ли да не се шегуваме с темата за сексуалното насилие и сексуалната принуда, моля?

Vesika, абсолютно точно! Добавям и че корейците си хейтят айдълите и актьорите за всичко, включително веднъж изляха супер много помия срещу една певица, която претърпя спонтанен аборт. Въобще, корейското общество е с много нереалиатични очаквания към популярните личности и ги канселират за всичко и постоянно. Отделно че и зад кулисите е тегава история и то не са много крачките до фаталния край. Ние в тоя форум пасти да ядем.

# 242
  • Варна
На всеки му става мъчно и симпатизира на губещите. Simple Smile На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.
И аз досега почти винаги съм съчувствала на губещата страна, но този път от ден първи ми хареса Валерия и така до края, въпреки кусурите й. Елена ми дойде много обсесивна и отчаяна.
Ето отговор на Пам относно нейна снимка с  Евгени от партито оня ден. Видно е как се филмират хората в злобата си:

Отговорът на Пам пак неграмотно написан и то елементарни грешки! И ко написа, ко? Не очаквала толкова дълбок анализ? Сериозно? На една от жените, на които всяка втора дума й беше дълбок и производните му....

И стига с това използване. То ли ще е новото дълбоко? Елена като каза на един синхрон, че не усеща привличане към нея от страна на Генчо, каквото той има към Валерия и Боряна, защо не спря за ден два да види дали той все пак ще я потърси, а запали с мръсна газ още повече към него?

Аз съм й набор, може би заради училищни подигравки, съм развила усещането да улавям симпатии и антипатии към мен от околните, тя с всичките й претенции за сензитивност и асертивност как не успя? Благодаря й, че научих още една нова дума, но в нейния случай и през моите очи, не я е ползвала пак много правилно. От обяснението, което тук прочетох, пишеше, че това качество се свързва с уважаването и приемането на чуждите избори. Е, тя като каза, че ще се бори след предаването за Евгени, на мен първата мисъл беше, че явно няма да уважи избора му. Е тогава как да я възприема за асертивна? Или само аз ти виждам така нещата. Даже ми е чудно защо никоя там не я контрира точно с този довод за уважаването на чуждия избор.

# 243
Много ме учудват коментарите за възрастта на Елена и "за нейната възраст".
Елена не е ли момиче на 31-32 години или нещо се лъжа? Каква възраст, какви 5 лв?

# 244
Много ме учудват коментарите за възрастта на Елена и "за нейната възраст".
Елена не е ли момиче на 31-32 години или нещо се лъжа? Каква възраст, какви 5 лв?

На 33 е като Генчо (89 набор). Е въпрос на гледна точка, за 20-25 годишните си е лелка, пък за по-възрастните младо момиче 😂😂😂 Иначе като цяло, да, границата се покачва вече понеже не живеем до 30 години. Вече до 35-40 се водиш млад, а не средна възраст и т.н.

# 245
Бая жени са били в обувките на Елена и си имат по една хубава Валерия и по един лош Евгени в миналото.Grinning
Само да вметна, че не “бая”,  а почти всички и съвсем не е задължително “Валерия” да е била по-хубава или по-млада. Мога да дам много примери за точно обратното - познавам младо и красиво момиче, чиито мъж я заряза, за да се ожени за жена с почти 20 години по-възрастна от тях. Просто искам да кажа, че никой не е застрахован.

# 246
Аз продължавам да не разбирам, защо фенките на Валерия не обръщат внимание на факта, че тя е единствената, която се е записала да гласува в Бодрум. От 25 момичета, само тя преди шести  септември решава, че се изкара достатъчно дълго в Турция, за да гласува там.
Тоест? Какво имаш предвид?
Не знам кога е снимано предаването и кога е бил финала, за да си извадя изводи от това, което споделяш.

И аз не схващам тоя фишек какво иде да докаже? Нали Еленка и Валерия останаха заедно до самия край и последен ден....? И двете...

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 09:32 от teta75

# 247
Тете, иска да каже за гласуването, че Валерия е знаела, че ще е финалистка и дори победителка още преди започването. Другите са били в невидение и не са подали молби да гласуват. Искали са момичетата, ама или не са се сетили или са знаели, че ще отпаднат още в началото. Така излиза. Не, че не искат, дори били в някаква партия се оказва, но...те така. Това, че половин България не гласува и не е някъде навън не важи. Това, че изборите са били две седмици май след започването на предаването и естествено се предполага, че ще стигнеш поне до средата или се надяваш, ако си  с гражданска съвест примерно няма никакво значение тук. Това за пореден път чета за изборите, то от 10 кладенеца вода се вадят.
За жените и припознаването с момичета от предаването аз поне не правя връзка със себе си. Нито съм толкова красива , като Валерия, нито съм толкова "интелигентна" като Елена. Но реално знам и много жени красиви, елегантни, финни, възпитани и интелигентни и не им върви в любовта. Нито са настъпателни, нито са търсачки на всяка цена, нито ще смалят критериите (а те не са високи толкова) за връзка сериозна. Имам и познати такива изоставени от приятели и съпрузи (най-вече), заради по-настъпателни жени, преследващи ги, свалящи им звезди, търсещи ги непрекъснато за това-онова, завиращи се в тях и пърхащи с мигли уж, бе...сещате се. Та не са малко мъжете и то улегнали влезнали в такива мрежи , както и разбити семейства. На Елена тактиката май е точно такава. Отделно не я виждам с някой мъж, дето да е на нивото на Евгени, какъвто и да е той за вас. Валерия може да има в момента всеки, но тя пък е оставила себе си на втори план.

# 248
Каква финалистка като говорят за 2 седмици след старта на шоуто.

Млади са 20 годишните.
След 30 са средна възраст.
Факт.

# 249
На мен друго ми е много интересно - всички твърдят, че Евгени се е влюбил до живот още в ден първи, но къде остана Айлин в цялата картинка? Когато я изгони, се разбра, че до този момент всъщност тя е била фаворитката и монтажът е направен така, че да сочи Валерия. И защо въобще я отпрати? Сцената с “искам да ми родиш още утре деца” беше прекалено плоска и не пред всеки минава. Разбрахме, че Елена не е достатъчно млада и красива за финия вкус на виртуоза, обаче защо заметохте Айлин под килима сякаш никога не е била фактор?

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 08:04 от Анонимен

# 250
На мен поведението на Елена ми е много специфично и далеч не влизащо в графа ‘бая’.
Виж, мъж с такова поведение - преследващо, очакващо, изискващо и категорично, по̀ бих го сложила в графа ‘бая мъже биха се припознали’.

Та, от тая гледна точка, за мен не е реалистично ‘бая жени’ да са се припознали в Елена и това да е провокирало ‘травми и такива емоции’. Отделно, че психиката интуитивно се асоциира с по-силния, според нея, образ, а не с губещия, онеправдания и тн. Не знам каква форма на мазохизъм ще те влече 3 месеца да се буташ в неудобни обувки.

За мен друго е ‘копчето’ тук.

# 251
  • София
То ако беше до хубавост само нямаше да е  Валерия победителката.
Повечето хора имат любовни разочарования, нищо страшно и срамно няма.
Е ако си избираш мъже дето никой друг не ги иска, може и да нямаш такива.Grinning

Притеснително е за мен, че толкова много жени намират причината за нехаресването на Евгени в крайния му избор. Ми не. Читавите мъже не са такива, не е случайно че трите най- нестабилни емоционално се влюбиха в него ( може би).

# 252
Това не е вярно.

Субективните Ви усещания, свързани с годините не могат да се нарекат общовалиден факт.

Осъвременете си обективно приетите факти, касаещи възрастовите групи.

Каква финалистка като говорят за 2 седмици след старта на шоуто.

Млади са 20 годишните.
След 30 са средна възраст.
Факт.

# 253
Какво да ги осъвременя, аз съм на 40+ и се имам за млада. Обаче не съм.
Млада бях на 20г. Факт, факт и пак факт.
И лекарите го казват. Grinning

# 254
Пак Ви казвам - абстрахирайте се от Вашите си усещания и разбирания.
Има си възрастови групи, ЕЖК каза не е статистика. А от лекари аз такова нещо не съм чула.

Какво да ги осъвременя, аз съм на 40+ и се имам за млада. Обаче не съм.
Млада бях на 20г. Факт, факт и пак факт.
И лекарите го казват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт