Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 488
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 5 985
Без снимка е тъпа и скучна клюка...

# 5 986
  • София
Валерия. Барната като за кръщене:

# 5 987
  • София
Хахаха, кошмарни рокли и двете. Но имам подобни като на Вал обувки.

# 5 988
Добре де може ли да се изпляска полугола на кръщене Flushed
П.п. сега видях горната снимка ,тя работата е съвсем зле,цели три са с такива рокли и ми е любопитно как ли са ги допуснали в църквата

# 5 989
  • София
Може би такива рокли са им подбрали, като на шаферки. Определено са прекалено къси.

# 5 990
Как се сяда с такава рокличка?

# 5 991
По принцип и еднакво облечените шаферки са ми излишни за сватба, но ми е любопитно тези тричките каква им е ролята на детско кръщене щото така облечени са като танцьорките дето се кълчат на бара в чалготека ,а предполагам кръщенето си е било през деня Grinning

# 5 992
За първи път чувам за "шаферки", които трябва да носят еднакви рокли на кръщене. 😂 За сватба ок, но за кръщене? 😳

# 5 993
PR-акцията продължава с пълна сила. Нали не обичаха да се снимат заедно? Grinning

# 5 994
PR-акцията продължава с пълна сила. Нали не обичаха да се снимат заедно? Grinning
Те не са чак толкова заедно Smile

Ако се съди по езика на тялото, Евгени и жената вдясно от него, която е най-хубава от трите на снимката, са двойката. Главите и на двамата са наклонени един към друг, а на нея и тялото ѝ сочи към него.

Валката и другата жена си позират за кеф Grinning

# 5 995

Длъжни са още известно време да го играят влюбени. Знаят, че не успяха да спечелят народната любов, а и двамата са с голямо его и според мен не искат да доставят радост на "хейтърите" признавайки толкова скоро, че не са заедно. 😄

# 5 996
Ай, ай, ай, изборът на тоалет предвид повода и мястото е меко казано потресаващ - Евгени е същ сервитьор по морето, дамите като част от кабаретна шоупрограма. Дано са имали хубав празничен ден, най-вече кръщелницата в центъра на събитието. Не мога да не отбележа иначе, че вече всеки повод мутира в една малка сватба, ето и по кръщенета вече имало шаферки (!?), декорации и вероятно нарочен хаштаг по повода #тиймджийзъс

# 5 997
*Аз пък вече смятам, че Валерия и Евгени наистина са заедно. Няма начин това да е преструвка с цел PR, ако беше така, щяха да се държат много по-адекватно.
Толкова е непохватно всичко (даже бих казала непоръбено), че вече смятам, че е истинско.
Доволна съм. Blush
*Дано момичетата не са ходили така в църквата. Напоследък виждам една тенденция жените за кръщенета да обличат къси рокли с бюстиета. Има места, където се ходи с прилично облекло в знак на уважение, например храмове или училища. Ами че то на първата снимка на Валерия и се вижда най-милото и нямам предвид Бъди. Animal See No Evil
*Сцената с гълъбите ме разсмя на глас, добре че съм си вкъщи. Joy Извинявам се, Йоанна, на теб сигурно не е било така смешно.
Все пак смятам, че е просто невинна реплика, нещо като опит за шега, но не сполучлива.
Защото няма как да сгазиш гълъб с бебешка количка, това е ясно.
Просто Валерия наистина има нужда от цедка на устата. За съжаление естествеността лесно може да се счете и за липса на възпитание.
Време и е вече да порасне.
*Сега видях продължението за Евгени и гащите. Joy Леле, вярно са много зле. Joy

# 5 998
Валерия беше казала за някакво подобно събитие,и че тогава ще запознае Рошльо с кучетата.А дано се харесат.

# 5 999
  • софия
Поне вече знаем, че Генча се е издигнал в ранг. От маестро и абсолют към завеждащ отдел " виждат ли ми са гащите". Ох, простете, но не мога да спра да се хиля.
 Някой вчера зачекна Мика, че била с рокля без рамена и до под коляното, като прекалено разголена. Валето, обаче разби стереотипа и показа как се прави със замах. Може в църквата да има фейсконтрол и да допускат само девствени. Тя просто ги е улеснила.

Общи условия

Активация на акаунт