Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 514
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 5 970
@Iris - утре има някакво пистово събитие, Терминал 2 / София, Генчо ще е там и Наум и той. Едва ли ще пропуснат да се покажат.

# 5 971
  • # супернатурална #
За вас не знам, но аз най- близките хора не ги поздравявам в социалните мрежи. Там само тези на втора-трета линия. За първа са запазени личните поздрави-очи в очи, а ако разстоянието не позволява -телефонен разговор. Но това го споделям само защото съм валериянка, ако двойката беше Е и Е (не, че има как) сигурно щях да съм леко подозрителна. Пиша го без какпка ирония 😁

# 5 972
E тук в темата го отразихме, ако броим участващите, доста са.

# 5 973
Джия рекламира диуретичните таблетки за отслабване на бившия мъжа на Джулиана Гани, а Пам предупреждава, че диуретиците не са средство за отслабване. Та шарен е света на ергенките и нямат време да се занимават повече с Генчо.

# 5 974
# 5 975
Микаела защо се е пуснала полугола на среща с деца? Все така неадекватно е това момиче.

# 5 976
Спомена се рождения ден на Генчо, някоя фотосесия не му ли спретна любимата? За Бъди може,за Генчо- не?

# 5 977
Микаела защо се е пуснала полугола на среща с деца? Все така неадекватно е това момиче.
Много адекватна в мисленето е Микаела. Личи си и че на децата им е приятно с нея и умее да общува леко и приятно.

Облеклото ѝ е Оk за мен, голи рамене, ефирна рокля, все пак се опитва да бъде хубавата какичка, но аз бих я посъветвала да понамали малко грима, защото няма нужда.

# 5 978
Айлин избухва с постове днес! Сега отидох да видя какво се случва. Едното е с послание: "Облизах го, значи е мое", което е супер смешно, защото тя Генчо не е като да не го облизала, но не е нейн. Другото видео, не става ясно, бельо ли рекламира, чорапогащи ли или прави съдържание за онли фенс. Тя, желан ефект, може да постигне без да се чепи, разкрачва или снима с драг кралици, камо ли да се вживява в чалга клипове. Какво се случва с това момиче?!
Опитвам се да разнообразя темата, че аман от кучета, приюти и драмите покрай тях.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 19:34 от vanya.pavlova

# 5 979
  • България
Хейтът по моята любимка Мика е провокиран единствено от това, че не харесва Валерия, каза го в Надкаст, разказа за държанието на Валерия на летището, което било в контраст с външността ѝ. За Мен Мика е едно младо слънце, добър пример за дечурлигата и участва като положителен образ в каузата за диабета, както и рекламира дрехите на родителите си. След предаването не дотича на концерта на Генчо, държи си на мнението без да е груба и фанатична.

Боряна и Виктория ги видях как се снимат от инфлуенсърското събитие - нищо особено. Следя Боряна и ѝ се кефя на снимките на красиви залези, хубави тоалети, посещение на хотели, ходене във фитнеса и поддържане на завидна форма. Казва си го в прав текст, че каквито и процедури антицелулитни да посещава, си е нужен режим и спорт. Е, какво не ѝ харесвате на инфлуенсърството? Не харесвам на Айлин кича.

Пък Елена онзи ден е била на метри от мен по време на един концерт на открито и не съм отишла да се снимам и здрависам с нея, да я видя как се държи с феновете си. Много ме е яд...

# 5 980
Какво е казала Мика за Валерия на летището, че нещо съм изпуснала?

# 5 981
От всички участнички в Ергенът Мика най-много съотвества като външност, маниери, излъчване на представата ми за красива, нежна и женствена жена.

# 5 982
По спомен, че тогава е видяла едно мило момиче🙂.

# 5 983
По спомен, че тогава е видяла едно мило момиче🙂.
Тя каза нещо от софта ,че външността и несъответства на характера и.Това беше по повод ,когато стана на въпрос ,каква вихрушка е Валерия.Тя каза,че когато я е видяла за първи път я е сметнала за едно меланхолично,романтично,изключително крехко момиче все неща от този софт,до момента в който не си е отворила устата е всеки разбира,че тя е тук.Тя каза ,че си е изненадала,

# 5 984
Айде на прясната клюка. Валерия е споделила стори от стори снимка на приятелка, на която са с Евгени тя и нейни приятелки на кръщенето и първи рд на племенницата ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт