Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 515
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 5 955
  • София
Аз в ситуацията на Елена не бих честитила рожден ден. Вие как бихте определили такова действие?

# 5 956
  • София
Ама тя честитила ли му го е? Иначе любезност? Лека гавра с Генчо? Щение? Де да я знам.

# 5 957
Нямаме информация да е.
Аз също не бих. Ако чисто хипотетично е, на мястото на Генчо нямаше много да се зарадвам. Няма нужда вече…

# 5 958
  • Някъде там...
Тя си пада по провокациите, знам ли. Simple Smile
Сега да не стане развален телефон? Stuck Out Tongue

# 5 959
Не мисля, че Елена изобщо знае, че Евгени има рожден ден. А дори, да знае - според мен, абсурд да му честити.

# 5 960
  • софия
Ако се поставя на мястото на Елена бих му праснала едно ЧРД. Само заради удоволствието да си представя как ще подскочи и ще мига, като мишка в брашно.😀
Летяяяя си с метлатааа, летя сииии с метлатаааа. С метлата летяяяя. ( това, последното ви го пея)

# 5 961
Скрит текст:
Ама къде? В приюта, или да мята салфетки 😁
Един много интересен социален експеримент е към края си. Радвам се, че за първи път в реалити формат открих човек, който да ми харесва почти във всичко. За мен остава загадка как народ, който е толкова мнителен към всяка добра кауза, продъжаавя да е най-маменият и лековерен такъв. Който не ни е хванал  той не ни е ...лъгал. Аз пък вярвам, че с моите  (и на други, надявам се) скромни 2 лв. на месец съм сложила капка, зрънце, гранулка, или каквото се сетите, в подобряването на условията за живот на някое животинче. Ако ще съм наивна, то нека поне да е по отношение на доброто и вярата в хората. Беше ми много приятно да общувам с повечето от вас. По една роза за опонентките ми, а за останалите една красива Валерия.

Благодаря за  тази снимка. Прекрасна Валерия,  изящни ръце и лице. Само бретончето не харесвам, защото ми прилича на нечие.
Mask
Чие ли бретонче се визира тук? Rolling Eyes А, сещам се - на хубавата *****. Не пиша името, за да не развалям прекрасния си пост Grinning

Скривам и снимката, че там пък Валето ми е далеч от прекрасна, без да ми прилича на някого конкретно Simple Smile

# 5 962
  • София
Аз в ситуацията на Елена не бих честитила рожден ден. Вие как бихте определили такова действие?
Естествено, че не бих. Самоунижение бих го нарекла.
Иначе имам бивши, с които си честитим.

Снимката с розите на Валерия е гавра с нея. Ужасна! Май фотографа е от Елениния лагер.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 11:28 от ~Étoile~

# 5 963
  • София
Снимката с розите Валерия си я е качила сама в профила си. Харесва си се.
Simple Smile

# 5 964
Щеше да е много яко, ако Генчови бяха направили едно клипче от РД, на което той е пред тортата и казва сърдито на Валерия: "Махни са!"
Щеше... Ама те и двамата са бастуни без особено чувство за хумор и самоирония Simple Smile Simple Smile

# 5 965
  • София
Нее, няма информация да му е честитала, просто се замислих във връзка с теоретичната ситуация, която описа Жабче Satisfied

Естествено, че не бих. Самоунижение бих го нарекла.
Иначе имам бивши, с които си честитим.

И аз така си мисля. Разбира се, възможно е да бъде направено и за подигравка, но дали така ще бъде разчетено... а и ако ти трябва да се подиграваш с някой бивш, какво говори това за теб...?

Пак казвам, хипотетична ситуация, не мисля (и се надявам да съм права), че Елена би го направила.

# 5 966
Ако го е направила, за мен би било най-вече знак, че иска да “изчиства” нещо там.
Ако не го е направила, което за мен е по-вероятно, означава, че не ляга и става с Генчо, което е напълно нормално.

# 5 967
  • софия
Ама сега бивш ли е, щото нали беше, че зорлем от продукцията, пък той с отвращение...😀😀😀
 Аз съм от тези, които изобщо не ги притеснява чуждото мнение, нито му отдавам значение. "Какво ще кажат хората." Любимият ужасен сценарий на баба ми с който ме плашеше. Та определено бих го бъзикнала за собствено удоволствие. Какво ще си помисли той и в какви филми ще влезе си е лично негово право и проблем.

# 5 968
  • София
Аз пък мисля, че не само Елена, ами и никоя от ергенките не е писала на Евгени за рождения му ден. Какъв им е той? Никакъв. Чужд човек.
По-вероятно е да си плюят е пазвите и да чукат на дърво при мисълта, че можеше да са “избраницата му”, отколкото да се умиляват от спомена за среднощното зъзнене на розорадаването.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 12:20 от Vivi

# 5 969
Аз пък мисля, че не само Елена, ами и никоя от ергенските не е писала на Евгени за рождения му ден. Какъв им е той? Никакъв. Чужд човек.
По-вероятно е да си плюят е пазвите и да чукат на дърво при мисълта, че можеше да са “избраницата му”, отколкото да се умиляват от спомена за среднощното зъзнене на розорадаването.
И аз такова чувство имам. Никоя от ергенките не бръсне Генчо за... Генчо. Не знам само дали новият му приятел Наум го е уважил, или и той си кара живота, не се интересува какво точно се случва с вече битата карта и се подготвя за Ерген 3.

Общи условия

Активация на акаунт