Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 504
  • 13 845
  •   2
Отговори
# 6 030
Г-жа Краули, доколкото в изброените появи с това боди не виждаме кръщене, то не виждам причина да сравняваме двата тоалета.  Иначе бодито си е баш за клуб, вечерно парти, среща итн, и не виждам защо се посочва като пример за неуместен подбор на дрехите спрямо повода и обстановката. - даже напротив.
Въобще не разбирам защо има такова разминаване по темата - човек си симпатизира на любимците дори когато стъпят накриво - голяма работа станала.

# 6 031
Писах и се изтри. Уф.
Не ми харесва роклята на Валерия, не е подходяща за повода, но и по принцип евтинее и е твърде къса.
И тази рокля, и черното боди на Елена (с което пък целяла да влюби мъж в себе си?!) бих ги метнала в огъня без да му мисля. Само гащите стават, ама и те не бяха за показване.

# 6 032
  • here and now
Лъвица, ние НЕ знаем кой е избрал тоалетите за въпросното събитие.
Доколкото си спомням как Валерия се появи на срещата с родителите на Евгени, то смея да твърдя, че едва ли е имала нещо против да се облече точно така, а нищо чудно и да е участвала в избора на роклята. Тя има хубави крака и обича да ги показва. Други са ѝ липсите на нея, маааалко по нагоре.
А защо трябва да се тръшка? Може съвсем културно да обясни, че това не става за случая...
Всъщност не може...  Тя може само да се тръшка..

# 6 033
  • София
Ето, този топ на Валерия също оставя много малко на въображението. Но не скандализира  когато е облечен за ходене в клуб, чалготека или накъдето се е запътила Валерия:

Обаче да тръгнеш на кръщене и да си забравиш полата….. неуместно е.

# 6 034
Определено са заедно, защото въпросното заведение си е доста скътано. Прекрасно място е, но не всеки го знае. С веганска насоченост е. Като влязоха, преминаха бързо и седнаха на най-крайната маса около храстчетата. Че са заедно, заедно са, не разбирам защо обаче друго се опитват да играят. Аз, признавам си, спрях да следя нещата, залязоха ми, но като  ги видях, викам, хайде да пиша. Явно за да поддържат интереса около себе си.

# 6 035
  • # супернатурална #
Хубава, засмяна Валерия със сладко бебенце. Не разбирам, как с тази рокля ше и се виждат гащите, освен, ако не я е запретнала нарочно, но всвки е свободен да вярва в каквото си иска.
Млади, влюбени хора, споделят семейни празници, радват се на живота и връзката си. Хейтят ги малко повече, но...това са рисковете на живото предаване. Никой известен не е само харесван. Прогнозирам още дълго да са в на хората устата/клавиатурата.

# 6 036
  • София
Хич ми не е жал, че ги обсъждаме, това са искали, това са получили.
За роклята не мисля, че точно тя е виновна, а приятелката, която е искала кръщане за списание, но е с вкус на панелна принцеса.

# 6 037
  • # супернатурална #
Хич ми не е жал, че ги обсъждаме, това са искали, това са получили.
За роклята не мисля, че точно тя е виновна, а приятелката, която е искала кръщане за списание, но е с вкус на панелна принцеса.

Е, айде и ти сега, се гледаш да клъвнеш. "Панелна принцеса" 😄

И на мен не ми е жал за обсъждането. Хейтът генерира повече трафик. Яд ме е само по отношение на каузата, там рязко губя чувство за хумор.
Димана, предполагам за тази снимка питаш

Колкото и да увеличавам, не видях разтворен панталон. Вероятно някои развихриха въображението си за тази зона на Евгени.

# 6 038
Точно с такава рокля като ходиш и се набира нагоре.
Били сме и ние млади, и сме ходили така, знаем. Както казваше баба ми "за кашмер". Само че и аз не слушах тогава, ами си мислех, че съм много готина и стилна. И съм грешала. После като се запознах с жена, която разбира от мода, разбрах че на колкото и години да си, колкото и да си слаба и хубава, не трябва да се налага да си дърпаш надолу роклята и да ти се виждат гащите по улиците.
А и Йоанна го написа това, че Валерия е питала Евгени дали роклята се е вдигнала, той е кимнал и тя я е подръпнала.
Не е хейт това, надявам се повече млади жени да се обличат подходящо спрямо повода и Валерия в момента е популярна сред тийнейджърките, така че не дава добър пример.
Мислех, че има повече вкус, след като е модел.
Осъзнавам, че срещу родата в северозапада трудно човек може да се изправи, те живеят да се показват и доказват през хората. Обаче тя ми изглеждаше твърдоглава, та не съм сигурна и че са я накарали.
Както и да е, моля ви, учете децата си как се ходи в божия храм на кръщене, че после да не се чудим защо младите поколения са такива и онакива.
Скрит текст:
Няколко години съм пяла в църква, та съм се нагледала на подобни подръпвания и дори гащи.
Обаче мацките наистина вървяха с такова самочувствие, сякаш църквата е тяхна. Joy
Дано ни прости Господ, ама много сме се споглеждали и подхилквали на такива.
Само мъжете се дразнеха, защото били "обект на съблазън". Joy

# 6 039
  • софия

Ето още един кадър, който случайно беше пропуснат.😀

# 6 040
А кое е красивото момиче от другата страна на Евгени на общата снимка, знае ли се?
Подхождат си, а тя е много нежна.

# 6 041

Ето още един кадър, който случайно беше пропуснат.😀

Пост #5997, 24 юни 2023, 14:48 ч. , случайно не е пропуснат.

# 6 042
Ох, какво е написала Йоанна?
Дано го преразкажа добре, но Йоанна написа, че е видяла Валерия, Евгени и момичето от снимката в Плевен, докато е била на разходка с детето си.
Пред количката са хвръкнали няколко гълъба и Валерия е изкоментирала, че вижте я тая как ще сгази гълъба. Йонна го е чула и и е станало криво, въпреки че е симпатизирала на Валерия.
Също така Валерия е питала Евгени нещо за роклята, той я погледнал, кимнал и тя я дръпнала надолу. Преди това по думите на Йоанна наистина се била понабрала и се виждали някакви бели гащи.
Извинявам се на Йоанна, ако не преразказвам точно, но след сакразма и докладването я разбирам защо не иска да разказва пак.

# 6 043
Евгени е маестро абсолют и не се занимава с битовизми.
Сега ще сещам колко ми беше смешен епизода с на Елена рождения ден: завел я той да ѝ прави барбекю, ама понеже той самият не яде месо, препича едни зеленчуци, а тя се радва 😂😂😂

# 6 044
Да, аз загубих интерес към Елена, доколкото тя вече няма връзка с предаването.
Чак ми е чудно няколко човека тук какво още намират в нея, за да я споменават на всяка страница в темата.
А Валерия и Евгени са ми интересни. Двойките са по-интересни, има динамика на отношенията, хората ги забелязват повече и са по-склонни да пишат за тях.
Освен това тези двамата правят много гафове, а аз съм тук за развлечение все пак. Сериозните теми ги обсъждам на друго място.
Сегашните гащи са ми по-интересни от претопленото двумесечно барбекю, мисля че е нормално.
Но който иска стара манджа, негово право е да я носи на масата когато му е угодно. Wink
Драги съфорумки, особено плевенчанки и пловдивчанки, аз лично ще се радвам и ще съм благодарна на малките "клюки" за двойката. Flowers Rose  Моля, не спирайте да ги споделяте с нас. Heart

Общи условия

Активация на акаунт