Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 668
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 040
Аз с нетърпение чакам трети сезон, където ще обсъждаме много участници, а не само две. От втори сезон аз бях фен първо на Мони и много ме беше яд, че рано излезе. Продукцията как не се усети, че е интересна, не знам. После харесвах Ивелина, интересна ми беше и мис Габи, ама Генчо хич не им обърна внимание. За разлика от доста хора, аз не харесах Поли, в подкастите също ми беше леко досадна.

# 8 041
Хм, какво ще рече "по-зрели" жени? +-5 години си е съвсем нормална разлика във възрастта, тогава дамите ще са си в същия диапазон като досегашните или да очакваме нашествие на 40+?
Ами вече имаше крайности в теглото, сега може да има и крайности във възрастта, явно се търсят фрапантни неща.

# 8 042
И аз съм фенка на Евгени - харесвам го като творец, харесах го и като човек в предаването и много го усещах през екрана какво му се върти в рошавата глава. Има хора, които са ми като отворена книга, можех да му прочета емоциите. Знаех и кога са го издразнили момичетата, дори когато не ги гонеше веднага.
Убедена бях, че го играе с Елена влюбен. Искаше ми се да не я заблуждава и тя да е в схемата, но уви. Явно не е имал избор и предаването е отивало на кино заради непоколебимия му избор.

Валерия не можах да я усетя толкова добре сякяш колкото него. С нея имам прилики в някои черти от характера, но не и избухливостта. Аз съм стоунфейс във всяка ситуация и от кожата ми ме вадят само хора, които обичам. На другите бича игнор.

Ако се разделят, ще продължа да се интересувам и от двамата, а и аз не държа да остават на всяка цена заедно. Нека да са щастливи, а пък ако искат и отделно. Simple Smile

# 8 043
Не ми прави добро впечатление обявяването на милионите на новия ерген. Ако после се зацикли на това коя мома е вътре за парите му и коя за любов, ще е доста тъпо, след като го представят отсега (по време на кастингите) чрез сума. Логично е да го представят като успешен, то щеше да е смешно иначе, но можеше с това да се приключи като за визитка.

# 8 044
Според мен за продукцията интересен участник е този, който им слуша нарежданията. Мони си беше май с някакво собствено мнение какво ще си прави, та за тях беше добре дошла да си ходи.

# 8 045
Забавно ще е пак в новия сезон кой за слава, кой от друго привлечен, но все пак се надявам да има друг подход Ергенът, да е различен от "много мило"  и "уляля", все ще излезе друга крилата фраза - надеждата умирала последна.😉

# 8 046
  • софия
И не само тя. Кристина, мис Габи, Лия. Последната беше изпидуркана по бързата процедура и орязана от към ефирно време, заради това, че надигна глас за открадната и идея. Тя изхвърча веднага след случката. Там или слушкаш и скачаш според тояжката или довиждане. С Айлин беше най-великата глупост. И на тях май и до сега не им е ясно какво точно целяха. Ей за това си пожелах повече свобода на действие на персонажите. Но не мисля, че има шанс скоро да се случи, особено с този продуцент.

# 8 047
СлаБе ме разубеди да се запиша.Мен моята глава не ме слуша понякога,че други да слушам.Ще изхвърча още в началото и няма да мога да се изкефя на курорта.Ми не,мерси съм.

# 8 048
Аз с нетърпение чакам трети сезон, където ще обсъждаме много участници, а не само две. От втори сезон аз бях фен първо на Мони и много ме беше яд, че рано излезе. Продукцията как не се усети, че е интересна, не знам. После харесвах Ивелина, интересна ми беше и мис Габи, ама Генчо хич не им обърна внимание. За разлика от доста хора, аз не харесах Поли, в подкастите също ми беше леко досадна.

Е как да не са се усетили, че е интересна, айде стига?! Нали те са я взели, все пак.
Впрочем за мен излизането на Милица и на Мони е доказателство, че Евгени сам си е взимал решенията или поне голяма част от тях. Кой нормален продуцент ще изгони най-интересните и сеирджийски персонажи доброволно?

Видно е, че Евгени не харесва визуално жени като Мони и дори и да не беше провокативния ѝ характер, щеше да я изгони рано отново.

# 8 049
Аз на Елена станах фен на по-късен етап, когато се очертаха двете с Валерия като фаворитки. Иначе, интересни ми бяха триото Айлин, Валерия и Джия. Много бих се забавлявала на финал между Валерия и Айлин, или Валерия и Джия, този с Елена ми беше мъчителен за гледане. Това е предаване за развлечение, все пак.

# 8 050
Права си,ама недоумявам защо остави ГабиТУ толкова време?Ясно беше,че хич не е негов тип.Елисавета също.А преди тях излязоха по-читави момичета ,като че ли.

# 8 051
Тези момичета освен за скандали и сеир, за друго не ставаха в този формат…

# 8 052
Права си,ама недоумявам защо остави ГабиТУ толкова време?Ясно беше,че хич не е негов тип.Елисавета също.А преди тях излязоха по-читави момичета ,като че ли.

Защото Евгени е гаджето на Валето, а Габито беше приятелка на Валето. 😄😄😄
Нямам друго обяснение и мисля, че той я държа докато му позволяваха от продукцията, защото по някое време стана твърде грубо.

# 8 053
  • България

И на мен Мони и Ивелина сравнително ми бяха интересни, Поли - нетърпима като поведение, че и на вид ми е неприятна. Лия беше интересна, интересно как се е била опълчила срещу Валерия. Поли в подкастите грам не я слушах, Ивелина я слушах. Мис Габи не я каниха в подкаст, който съм гледала, за да видя как се излага.

# 8 054
Аз на Елена станах фен на по-късен етап, когато се очертаха двете с Валерия като фаворитки. Иначе, интересни ми бяха триото Айлин, Валерия и Джия. Много бих се забавлявала на финал между Валерия и Айлин, или Валерия и Джия, този с Елена ми беше мъчителен за гледане. Това е предаване за развлечение, все пак.

Финал с Айлин и Валерия щеше да бъде по-равностоен, да. Но и така, с Елена финалист, достатъчно народ се излъга, че същата има шансове.

Общи условия

Активация на акаунт