Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 463
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 190
Аууу, много хубава Елена на черно бялата. С тази прическа ми, като от Великият Гетсби
Е, с филтри може да е добре, признавам, защото ето тази пак същата, ама естествена...
Хубаво дупе, ама преди 10г , то и сега е добре де. Но...на Валерия нещо друго писахте, пък...не се впечатлихте от естетика май-май))

И роклята , дето толкова харесвате как стои отзад. То..чувал направо, но..на мен не ми харесва, нали уж Кари Брадшопова, не знам Кари в Секса да облече такова нещо

# 8 191
  • софия
Черно бялата не са филтри. Добър фотограф е всъщност причината. Чак ме напъва да и пиша. Интересна ми е, като лице и модел и от няколко дена ме сърбят пръстите да я поснимам.
 Роклята е красива, но мисля, че  и е голяма. По - скоро ми харесват нежните цветове как си подхождат. Нежно синьото с бебешки розовото.

# 8 192
СлаБе, ето защо ти харесва комбинацията, поздрав към всички гледали срещата:

# 8 193
Нови снимки от инстаграма на Валерия няма ли?

# 8 194
  • София
Слабе, кацнала по-високо на стола, ама ѝ отива, нейното си е 🥰.
Благодаря на дамите, които качиха снимки на Елена. Не бях ѝ разглеждала профила толкова подробно. Особено едната снимка - завидях на това д*пе 🙊
Само не знам къде някои видяха чувал. Някоя по-висока и по-дългокрака, ако беше облякла тази прекрасна розова рокля, можеше и да е като в чувал, но не и Елена. Те високите и дългокраките гледах, че някои от тях се обличат в рокли, които почти показват най-милото на една дама, но това е положението. Всеки се показва (излага) според възможностите си. 🤷‍♀️

# 8 195
Разголени снимки може да са естетични, може и да изглеждат пошло. При Елена изглеждат красиво. Другите не желая да коментирам.

# 8 196
  • София
Танчитка, не съм казала такова нещо. Просто отбелязвам, че месеци наред след излъчените гащи, те още се коментират. Никой не търси отговорност. Просто отговорих на Лъвица, защото твърдеше, че Елена не се критикува за голотата си, толкова колкото другите.

Непростими гащи са това, явно Joy

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 12:25 от V_e_S_i

# 8 197
Лъвицата или аз сме коментирали много пъти на Елена гащите? Било е много коментирано по време на сезона, защото е било част от предаването и защото е имало много потребители в темата. Сега ние все още пишещите несимпатизантки на Елена ли трябва да поемаме отговорност за действията на други потребители отпреди месеци?
Цялата история с провокациите на Елена постоянно се припомня и стигматизира като някакво доказателство колко несправедливо жестоки са хората към тази жена-поезия.
Аз това не го разбрах. В какъв смисъл да поемете отговорност за действията на други потребители. И думата “стигматизира” - моля уточниш какво точно имаш предвид.

# 8 198
  • София
Гащите на Елена никога не са били проблем за мен сами по себе си, а контекста на ситуацията, в който бяха показани. По същия начин, гащите на Валерия са проблем най-вече заради повода (кръщене), но ме съмнява да е искала да ги показва умишлено, и точно това е разликата. И това е, което съм твърдяла и през сезона.

Веси, твърдях, че не е критикувана от същите хора, които бяха възмутени от голотата на другите момичета Wink

# 8 199
Гащите на Елена никога не са били проблем за мен сами по себе си, а контекста на ситуацията, в който бяха показани. По същия начин, гащите на Валерия са проблем най-вече заради повода (кръщене), но ме съмнява да е искала да ги показва умишлено, и точно това е разликата. И това е, което съм твърдяла и през сезона.
А аз пък мислех, че разликата е, че едните са показани от жена, която плува в морето, а другите- от такава, която участва в църковно тайнство. Може и аз да съм в грешка, не знам…

# 8 200
  • София
Намерението има значение. Пък и едната участва в кръщене, но другата се снима пред цял екип непознати, плюс пред всички зрители. Така че да, зависи кой къде тегли чертата. Аз по-скоро бих разбрала един неподходящ избор на дреха, пред умишлено разголване пред толкова хора с цел да впечатлим мъж и то точно със сиси, когато сме обвинявали друго момиче във формата, че разчита на сексапила си. Това съм аз, разбира се, не ангажирам никого с моята оценка на събитията Satisfied

# 8 201
Абе просто едната не ме кефи и не мога да видя хубавото у нея и това е

# 8 202
Защо ли толкова тези страсти коя е по и най? Героите са влезли в този формат, защото искат да заработват от популярност, придобита по ТВ. Да ги научат хората кои са и да ги канят насам-натам. Евгени много малко хора и то главно тези, интересуващи се от класическа музика, са го познавали преди. Искал е да го познават в България, избрал е това шоу. Валерия най-вероятно също да я познават повече и канят за корици, реклами, пък и да събира повече пари за каузата си. Елена след завръщането от Берлин е била в прованса и градинките, но, както се разбра, я привлечена от големия град, хайлаф и заработване от реклами и инфлуенсърство. Главните герои ще гледат да осребрят колкото могат популярността, все пак не ги влече работа в офис. По-второстепенните героини също ше гледат да задържат и осребрят популярността колкото могат. И тези от следващия сезон ще са така.

# 8 203
Скрит текст:

# 8 204
)) Поне си е редактирала поста след уточнение името на цветето от фенка))
Ми така става, като искаш да си интересен))

Общи условия

Активация на акаунт