Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 486
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 205
Аз не се чудя на Евгени, че бързо е избрал, а че после мляскаше и заблуждаваше останалите.
Вярно, че никой не иска предаването да свърши преди да е започнало, ама можеше и без моето Ети, искам краката на Боряна около мен и Мика да скача в студената вода два пъти.
Човек може да бъде честен и почтен и пак да направи шоу.

# 8 206
Той Генчо хубаво веднага я е избрал, ама за по-сигурно искаше да провери и другите дали стават Grinning

Този абсолют нали сам призна, че освен голям ценител и голям мислител си пада.

# 8 207
Като стана въпрос за чалга клипа на Джия - там двете с Валерия добре изглеждат, обаче Айлин не са я направили добре. Иначе, от трите на мен Айлин ми е май-красива, а Джия и Валерия са ми на еднакво ниво по хубост.

# 8 208
Гащите на Елена никога не са били проблем за мен сами по себе си, а контекста на ситуацията, в който бяха показани. По същия начин, гащите на Валерия са проблем най-вече заради повода (кръщене), но ме съмнява да е искала да ги показва умишлено, и точно това е разликата. И това е, което съм твърдяла и през сезона.
А аз пък мислех, че разликата е, че едните са показани от жена, която плува в морето, а другите- от такава, която участва в църковно тайнство. Може и аз да съм в грешка, не знам…
И я дават по телевизията в национален ефир. Не, че е лошо (просто давам още контекст). Но аз и облеклото на Валерия за въпросния повод не намирам за лошо. Освен това всички сме имали модни "прегрешения". Голяма работа.

# 8 209
Аааааа, за Генчо или, добро, или нищо.Joy
Аз като негов фен 1 си го защитавам и си го харесвам.
Снощи се опитах да подхвърля малко нещо по-секси и очаквах да се посмеем на това, но явно бях разбрана повратно и с изтрит пост.
Толкова ли неморално или противно звучи въпрос, свързан с това дали Евгени е бил на сухо 3 месеца, при толкова целувки и допир с жени?. Разчитах на шеги в тази посока, но уви.
Както и да е! Сега , както разбирам не е на сухо.
Ох, олекна ми.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 14:19 от Dimana-nova1

# 8 210
  • София
Роклите на кръщенето са определено гаф, но предполагам, че на майката на бебето. То гаф е изобщо кръщене като бал, ама айде. Ето, защитих Вал.

# 8 211
Още от/за възгледите на Елена. Не знам дали е вече пускано тук.
https://www.sofialive.bg/heroes/frontally/elena-ot-ergenyt-basht … prav-1979725.html

# 8 212
Цитат
Ценностите, в които вярвате най-силно?
Преданост, отдаденост, добросъвестност.
Браво!
И аз считам лоялността за най-доброто качество в съпруг, партньор или приятел.

# 8 213
  • Street of Dreams
Може ли някакви снимки от въпросното кръщене?

# 8 214
Валерия. Барната като за кръщене:

Ето снимка от кръщенето

# 8 215
  • Street of Dreams
😂Страшна рокля.

# 8 216
Бори се с всички си ли да е център на внимание. Скука.

# 8 217
# 8 218
# 8 219
Тези дрехи ми изглеждат някак познати. 🤔
https://www.notjustalabel.com/collection/nikolova/alla-franca

Общи условия

Активация на акаунт