Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 615
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 080
А аз си мечтая за сезон млади интелектуалки с ерген Любо Жечев, но това никога няма да стане, защото нито интелектуалките, нито Жечев ще се съгласят. Joy

# 13 081
Сори, ама форматът е за ергенин, не за парясник. Но пък си е идейно и друг да направят, направо "Мартинът".

# 13 082
  • софия
Марто с кеф ще го гледам, като ерген. Опасен маймун е, има дар слово и му щрака акъла. Направо ще ми е глътка свеж въздух. Даже има шанс да започна да симпатизирам на ерген. Това ще е чудо на чудесата.

# 13 083
Витя да вземе да работи за крака, не само за горна част.

# 13 084
Мартин ще е готин ерген , поне има дар слово и по-разчупен . Плюс , че Емануела може да спретне някой панаир .

# 13 085
Аз пък предлагам след време да направят "Ергенът -все още ерген".Засега и двамата главни герои се вписват.

# 13 086
  • Варна
Аз пък предлагам след време да направят "Ергенът -все още ерген".Засега и двамата главни герои се вписват.
Eргени ли ще им търсят?Joy

# 13 087
Покрай новината за Наум и Теа, това е единственият коментар с някакво споменато име. Някой да е чувал нещо за тази мистериозна Антония? Или да познава Антония, изчезнала за 2-3 месеца?

# 13 088
Готови за старт Simple Smile Появи се първото име. Запомнете го. Така съвсем от никъде се промъкна името и на Валерия.

# 13 089
  • Варна
Аз друго четох, ама може да не съм видяла, че трябва да сменям очилата.

# 13 090
  • София
Покрай новината за Наум и Теа, това е единственият коментар с някакво споменато име. Някой да е чувал нещо за тази мистериозна Антония? Или да познава Антония, изчезнала за 2-3 месеца?

Не знам защо, но първото име, за което се сетих е Антония Петрова. 🤔

# 13 091
  • Варна

Стана тя, каквато стана. Ей това е новина, на Батинков са му свършили финикийските знаци 🤣🤣

# 13 092

Като нищо да е тя, русите мъже като цяло харесват руси жени. Може да му е кака, но пък е лъсната, лачена Money

# 13 093
  • Варна
Ай ся, моето момче е по-малко от мен със седем години. 😉

# 13 094
Връзва се.
Първата победителка е ВикторИЯ, втората е ВалерИЯ, третата евентуална АнтонИЯ ще завърши поредицата. Joy Ако не са Елия, Далия, Дария, Камелия, хич и да не се записват.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 03:31 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт