Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 479
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 350
А май никой не писа, но Айлин също има канал в YouTube.
Като стана дума за Айлийн празнувала рождения ден на "новия" си приятел.
Тази година му подарила картина, а миналата година му подарила/направила си татуировка за рождения му ден..
Т.е. не е много нов този приятел и най-вероятно е отпреди снимките на Ерген 2.
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/ajlin-ot-ergenat- … EdVfopGeYMk7XbRMs
Т.е. излиза от предаването в края на октомври и през ноември вече имаме татуировка? Татуировката е сериозен подарък и се очаква да се прави след месеци поне връзка...А иначе беше готова на Генчев деца да ражда.

# 13 351
Из нета циркулира новина,че Сандьо си избрал мома и че ще вдига сватба по Нова година.Ти да видиш! Сигурно от продукцията пускат кьорфишеци,както беше в сезон 2,да си вдигат рейтинга.Не пускам линк да не храним жълтурчовците,който се интересува,ще го намери.

# 13 352
  • Варна
Из нета циркулира новина,че Сандьо си избрал мома и че ще вдига сватба по Нова година.Ти да видиш! Сигурно от продукцията пускат кьорфишеци,както беше в сезон 2,да си вдигат рейтинга.Не пускам линк да не храним жълтурчовците,който се интересува,ще го намери.
Айде, пак се почна.
Някой да не ги е видял в сватбената агенция или ритуалната зала.
Абсурд да вдигат сватба вече, от продукцията няма да позволят.

# 13 353
То е ясно,че е пълен абсурд.Другият абсурд е,че "Алекс бил очарован от участничките"(според клюката),щото,нали разбрахме,че обичал моми без корекции,а виждаме от подбора какво са му подготвили.

# 13 354
  • Вестерос
Приятелят на Елена е на 37 години и днес е рожденик. Дето го изкарахте 50+...

# 13 355
  • София
Аз също си мисля, че може да е ранна рекламна кампания. Което не изключва информацията да е вярна, или поне част от нея. Помня миналата година колко упорито вървеше слухът, че Евгени и Елена са видени в сватбена агенция, което се оказа много далеч от реалното развитие. В момента едно е сигурно - страстите се събудиха доста успешно. Аз не искам да задълбавам много, първо защото все още не познавам момите като характер и тази информация нищо не ми носи, и второ защото не искам да си развалям изненадите по време на сезона.

# 13 356
  • София
Аз мисля, че информацията има голяма вероятност да е вярна. Миналата година горе-долу по това време беше спуснат профила на Валерия и колкото и на много хора да не им се вярваше, тя си спечели.

# 13 357
Здравейте, хора, отдавна не съм следила какво се пуска тук, гледам има намерени профили, загадки, и т.н.
Някой може ли да обобщи малко, защото се опитах да наваксам, ама не ми се получи. Този списък, на който попаднах в коментарите е на момичетата предполагам?

# 13 358
Ева от Сезон 1 в днешния епизод на Miss Plus Size (след 17 мин.)

Пак лигня, пак превземане...

# 13 359
Само превъртях за минута, даже и Александра е цъфнала по-натам в епизода.
Каква е целта на това риалити? Astonished

# 13 360
7 броя Пам Велидис събрани на едно място, повечето чалгаджийки. Слушаме им простотиите.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 00:11 от diziler

# 13 361
Оф, Александра направо не мога да я гледам вече, след филмите, в които вкара моята приятелка, която ходи на консултации при нея.
Беше и предлагала някакви билки, с ефект на опиат (рапе май беше), които се дават при шаманските ритуали. А моята приятелка има проблеми със сърцето, а тези билки могат да предизвикат сърдечен арест. Добре, че не се е съгласила. Отделно беше ходила на някаква откачена церемония, която Александра промотира като групова терапия. Там, под ритмите на някакви шамянски песни крещят, плюят, повръщат уж да изхвърлели някакви бесове и травми от тялото си. Александра се изживявала като представител на богинята майка на земята. Моята приятелка каза, че и е оставала травма направо, след тоя ритуал. Сънувала е кошмари Joy
Общо взето, тази жена Александра има сериозни психични отклонения, определено нещо не е наред с нея. Аз я съжалявах и защитавах, докато беше в къщата, обаче сега, след тези неща, които научих, вече си обяснявам защо всички казваха, че е луда и бяха срещу нея.

# 13 362
  • Мюнхен
Оф, Александра направо не мога да я гледам вече, след филмите, в които вкара моята приятелка, която ходи на консултации при нея.
Беше и предлагала някакви билки, с ефект на опиат (рапе май беше), които се дават при шаманските ритуали. А моята приятелка има проблеми със сърцето, а тези билки могат да предизвикат сърдечен арест. Добре, че не се е съгласила. Отделно беше ходила на някаква откачена церемония, която Александра промотира като групова терапия. Там, под ритмите на някакви шамянски песни крещят, плюят, повръщат уж да изхвърлели някакви бесове и травми от тялото си. Александра се изживявала като представител на богинята майка на земята. Моята приятелка каза, че и е оставала травма направо, след тоя ритуал. Сънувала е кошмари Joy
Общо взето, тази жена Александра има сериозни психични отклонения, определено нещо не е наред с нея. Аз я съжалявах и защитавах, докато беше в къщата, обаче сега, след тези неща, които научих, вече си обяснявам защо всички казваха, че е луда и бяха срещу нея.

Аяуаска церемониите, за които писах миналата година колко са вредни, ама тогава Александра беше с жертвения ореол след случката с Капитонова.

# 13 363
Аа да, точно така я нарече. Даже ги е питала дали искат от тези билките опиоидните, за да влезли по-дълбоко и е обяснявала как тя ходи на такива и там как взима това рапето, някакви отрови от жаба, чайове някакви и как се гърчи, повръща, пяна излиза от устата, но това било ок, защото това чистело и после цениш живота.
Е, как няма да го цениш, като си бил пред това да умреш от отравяне Joy

Аз не знаех, че в Ергенът също е говорила за тези неща и церемонии. Нищо чудно, че са я подхванали. А тя е и такава, че се смята просветена и над другите и ако не приемат нейното, цапобва да го налага и да те третира като непросветен.
Моята приятелка чисто се побърка покрай нея. Сега Александра и е набила в главата, че сме в някакъв квантов скок и затова се появи това "северно сияние" онази седмица. И Александра и хора, като моята приятелка са просветени и трябва за водят хората напред. На 21.11 щяло да пускат някакъв сигнал през телефоните и затова трябва да ги завием с фолио и да ги сложим във фурната, за да се неутрализират. Иначе нз какво нещо си щяло да ни стане. Сигурно да станем още по-непросветени и добре, че са те - учителите и месиите, да ни спасят.
Въобще, работата е сериозна там.

Аз се чудя как да откача приятелката ми от Александра, защото вече е като сектантка. Има вече същата налудничава усмивка, като нейната... Давайте предложения, че направо, като и видях името на тази и се ядосах пак.

# 13 364
Аяуска церемониите се правят от шамани в Перу - обикновено в ритриите и съвсем не са безобидни
 Така че не знам кой би взел Александра за шаманка.

Общи условия

Активация на акаунт