Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 479
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 380
https://instagram.com/ritualhealing.bg?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Вижте на какво попаднах... Точно същите неща май прави и Александра. Учудвам се, че тази страница я следва друга моя позната, която ми изглеждаше много над "нещата", но явно хората напоследък са неразпознаваеми.
Но както и да е, да не размиваме темата.

# 13 381
https://instagram.com/joanamladenova?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== ето и още една, следва се с останалите, но и е затворен профила
Да не е сестра на Алек? Или вече е имало сватба. Ей надграждат тази година! 😁

Алек има три сестри Любка, Елица и Леда. Grinning

# 13 382
Като чета за глупостите с Александра, просто за пореден път се убеждавам, че в България спешно трябва да се въведе закон за психичното здраве, който да регулира психологическата и психотерапевтичната професии по възможно най-безкомпромисния начин. Щото Сашка е всичко друго, но не и психолог...

На въпроса на Jinnafee относно това под чия юрисдикция се води Александра: доколкото знам, тя няма диплома за психолог, минала е обучения по психотерапия (хипнотерапия, ако не ме лъже паметта). Грубо казано, тя се "води" към школата по хипнотерапия, която я е обучила и ѝ е издала сертификат. Дали същата тая школа може да ѝ отнеме сертификата, не знам. И да го отнеме, не съм сигурна, че това ще я спре. Без действащ закон (който и все пак да се спазва, де), Александра и себеподобните ѝ не носят никаква административна и наказателна отговорност.

Не знам, доколко това ще помогне, но нека KPP подаде сигнал до и до Дружество на психолозите в България и до етичната комисия към Българската асоциация на психотерапевтите:

http://psychology-bg.org/%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d … 0%b5%d0%ba%d1%81/ - контактите са най-отдолу

https://psychotherapy-bg.org/dejnosti/komisii/

Надявам се, че колегите ще намерят начин да съдействат, защото в случая говорим за пряко застрашени психично и физическо здраве на група от хора. А те разни медии нека продължават да я развяват Александра по разни формати...

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 15:25 от blue_haru

# 13 383
Чакайте сега, в началото на годината ми попадна един филм в Нетфликс, където главният герой участва в една такава церемония и тъй като не знаех какво е аяуаска, се поразрових да видя. Попаднах на няколко разказа, като водещите на церемонията и местоположението бяха оставени в пълна анонимност - за България става въпрос. Оказа се, че нещото е доста сериозно и е необходимо шаманът да е много опитен и да знае какво прави, като гаранции за безопасност пак не се дават. Да не би да ми казвате, че Александра си е изпляскала обява, че провежда такива церемонии? Каквото и на когото и да докладвате, се съмнявам, че ще може да се предоставят доказателства. Дружеството на психолозите няма нищо общо с използването на наркотици, ако някой нещо иска да докладва, да се обърне към полицията и то със съответните доказателства.

# 13 384
Не се рекламира с такива церемонии или поне аз не съм разбрала или не е било пред моята позната.

Обаче, прави терапевтични групови терапии (така си ги обявява), които много наподобяват тази цереремония, обаче не се пие чаят, но предлага на участниците да им дава нещата от онзи линк, който пуснах (рапе и там това с капките и отровата от жаба). По този начин се изчиствали по-добре и се заземявали. Предлага тези неща и по  време на лични консултации (на моята приятелка е предлагала всеки път капките и рапе-то, за да я заземи).

Аз и да пусна сигнал, нито съм свидетел, нито нищо. Какво да кажа - една приятелка ми каза. Трябва сигнал да пуснат хората, които са потърпевши, обаче те толкова са промити, че говорят същите неща като нея.

Не ми харесва това, че напоследък доста я лансират, а това и печели клиенти.

# 13 385
Капитонова си го каза каква е ама нали тогава повечето мразеха силните и харесваха ревливите.
Съвсем не е силен човек, който си изтърва нервите до степен да метне нещо по някого, или да нарежда постоянно. Капитонова въобще не си изигра играта добре, защото и пред Виктор плюеше по Александра.
Капитонова не харесваше Виктор и не й е в стила да се умилква. И не мисля, че е проява на слабост да се ядосаш веднъж или да поставиш някого на мястото му. Съвсем стандартно за риалити формат. Ама не е това темата.

Алек има три сестри Любка, Елица и Леда. Grinning
Има ли нещо руско той? Нищо чудно че търси жена с дете. Свикнал е.

# 13 386
Тази жена спешно трябва да се затвори в специализирано заведение, защото до колкото разбирам вреди не само на себе си! Ние я мислим за псевдо психоложка, ама тя си е чисто луда.. Направо като я видя с нелепата й усмивка и ми идва да повърна.

# 13 387
https://instagram.com/ritualhealing.bg?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Вижте на какво попаднах... Точно същите неща май прави и Александра. Учудвам се, че тази страница я следва друга моя позната, която ми изглеждаше много над "нещата", но явно хората напоследък са неразпознаваеми.
Но както и да е, да не размиваме темата.

Тя Ленчето също я следва като гледам

# 13 388
Александра не казваше ли, че е студентка по психология? Ини аз нещо се бъркам? А това със знаците по ръцете напълно го бях забравила. Сега си мислч, че от предаването са ни спестили много, страшно много неща.

# 13 389
Елена следва страницата с жабешката отрова ли Anguished

И тя ми падна в очите. Абе, какво им става на тези хора?...

И аз си мисля,че са ни спестили доста неща от поведението на Александра. Толкова хора да се обърнат срещу нея, просто няма как да е случайно. Аз сега си мисля, тя нали е приятелка с Ева. А Ева не ми изглежда такъв човек, ама знае ли се...

Доколкото знам, Александра няма диплома. А от школата за естествена психология, всички са фенове на чая (така и не мога да произнеса името) и разни измислени методи на лечение, недоказани като ефект и с доста сериозен риск от дефект. Аз за малко бях във фб групата им и е страшно там, като съвети от "професионалисти".

# 13 390
  • София
Не виждам Елена да следва този профил,  но тя я следват.

Видях други познати лица - Елина от последния Сървайвър. За нея хората казваха вътре, че е странна и не дружаха с нея. Аз я харесах, но явно си има причина всичко. Нея я имаше и на снимка.

Други два профила са последвали, но не знам ходили ли са на такава практика - Мартина, дъщерята на Наско от БТР, изявява се като актриса. И Димо - мъжът на инфлуенсърка - Магисан. За него най се учудих, но може да е върнал и случайно follow.

# 13 391
А лудата Сашка как така практикува като няма диплома?! Нямам думи..

# 13 392
Че то 80% от терапевтите в България така практикуват. Докато няма регулация, така ще е.
Ама това с шаманството вече бие всичко. Особено тази страница. То се виждат припаднали хора на снимките (отровени). А момичето, от което я видях (промотираше някакво тяхно събитие) е танцьорка и влиза повече в профила на Дениз, отколкото в тази сфера. Чак не мога да асимилирам. Явно доста им промиват мозъците, а другият вариант е, понеже в тези среди (танцьори, дискотеки, шоу бизнес), си "пипват" разни вещества, да ги заменят с алтернатива и да си мислят, че така не са зависими.

# 13 393
Сашка вкарва едни ритуални сесии с халюциногени, които принципно са разрешени в Щатите, но тук грам няма разрешително за тях. Отделно че май това с халюциногените е разрешено в контролирана среда с някакво медицинско лице и в точно определени случаи в микродози, не за щяло и нещяло. А пък като цяло считам, че никой не трябва да се подлага на тези продукти.

# 13 394
Из нета циркулира новина,че Сандьо си избрал мома и че ще вдига сватба по Нова година.Ти да видиш! Сигурно от продукцията пускат кьорфишеци,както беше в сезон 2,да си вдигат рейтинга.Не пускам линк да не храним жълтурчовците,който се интересува,ще го намери.
Ако не е избрал, са му избрали. Иначе какво ще снимат Шопови в следфиналните епизоди? Нали са наети за това още преди да започнат снимките?

Общи условия

Активация на акаунт