Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 473
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 395
Из нета циркулира новина,че Сандьо си избрал мома и че ще вдига сватба по Нова година.Ти да видиш! Сигурно от продукцията пускат кьорфишеци,както беше в сезон 2,да си вдигат рейтинга.Не пускам линк да не храним жълтурчовците,който се интересува,ще го намери.
Ако не е избрал, са му избрали. Иначе какво ще снимат Шопови в следфиналните епизоди? Нали са наети за това още преди да започнат снимките?
Прекалено нагласено е това предаване. В първи сезон беше очевадно, че не ергенът избира, във втори позамазаха малко нещата, въпреки че въпросът за регистрацията за гласуване в чужбина на избраницата продължава да виси, в трети сезон се надявам вече по-професионално да ни убедят в романтичната им приказка.

# 13 396
Как така Айлин си е татуирала нещо за рд на приятеля си, миналата година… ноември??? Че те не се ли върнаха края на октомври от Турция

# 13 397
"Фарид" пише на татуировката. فريد

# 13 398
"Фарид" пише на татуировката. فريد
На последните й снимки в ИГ ми изглеждаше, че има червено петно на кожата вместо въпросната татуировка, затова разгледах предишни нейни снимки.
Явно или вече е замаскирала татуировката с името на гаджето си, или я е допълнила с нова такава. Във всеки случай изглежда, че бързо й е омръзнала 😅

# 13 399
Как така Айлин си е татуирала нещо за рд на приятеля си, миналата година… ноември???
И се опитваха да ни лъжат как отпадането и било голямата изненада на сезона. Сякаш не са знаели, че влиза обвързана.

# 13 400
  • Street of Dreams
Елена е засечена на летището в Брюксел днес.

# 13 401
Валерия е била в "Преди обед".

# 13 402
Аз вчера бях на събитие, на което пак бяхме с Габриела ("рускинята"). Ами, досто неприятна особа. Миналият месец пак бяхме на събитие заедно (явно членуваме в един клуб).
И двата пъти се беше изолирала и не разговаряме с никой и ходеше с високо вдигната глава - супер изкуствена и надменна. А обстановката, по принцип не предполага такова поведение. Не знам защо така си е повярвала тази жена.

# 13 403
Аз вчера бях на събитие, на което пак бяхме с Габриела ("рускинята"). Ами, досто неприятна особа. Миналият месец пак бяхме на събитие заедно (явно членуваме в един клуб).
И двата пъти се беше изолирала и не разговаряме с никой и ходеше с високо вдигната глава - супер изкуствена и надменна. А обстановката, по принцип не предполага такова поведение. Не знам защо така си е повярвала тази жена.

То тя си изглеждаше надменна и надута още в Къщата на инфлуенсърите. Не ме учудва поведението ѝ. Явно е със самочувствието на кралска особа, а на останалите гледа като на плебс.

# 13 404
Точно, като кралска особа се държеше.
Иначе, нали дава уроци по етикет и стил, а беше облякла къса коктейлна рокля със спортно-елегантни черни боти Grinning

# 13 405
Кому е нужно такава нападка?
Който търси информация, намира. Не е като да е казала какво му е подарила бабата на Алек за седмия му рожден ден.
Всяка информация е добре дошла. А за всеки от нас остава да си филтрира кое да приема.

Ако съм засегнала някого, извинявам се, но сякаш не е нужно да представи тук всичките му роднини, след като не са те участници. По имената им се стига до фирмата им и т.н.
Така е. Може да се стигне. Ама и да не ни кажат имената на роднините, пак ако някой иска да търси, е възможно лесно да се намерят роднинските му връзки.
Що се отнася до фирмите, те могат също да се намерят. И това е публично - достъпна информация- имена на фирми, в колко на брой фирми фигурира името му, съдружници, управител, МОЛ, че даже и капитал може да се намери.
И пак казвам, обществено достъпна информация.

Да кажем, че имаме имената на фирмите. И какво от това? Част от автобиографията на човек, решил да се постави под светлините на прожекторите да бъде разглеждан.

Да кажем, че има и нещо от това, че се разберат имената на фирмите. Алек не е ли наясно, че появяването му в такъв формат може да повлияе на фирмите? Та той изначално е представян като милионер. Не е ли редно да се знае с какво толкова се занимава? Нали не е незаконно?!
Какво лошо има да се знае кои фирми изгражда?
Нима не знаехме Виктор точно в кой фитнес беше управител? За Евгени също щеше да се знае нещо, ако не беше временно безработен в последно време.

# 13 406
Фирмата е на баща му, стана ясно отдавна. Милионите и те явно.

# 13 407
Кобри Trollface, с изненада разбрах днес, че с Нанито тренираме при един и същ инструктор. Оставям това тук
Скрит текст:

# 13 408
Доста добре изглежда.
Питай я дали е обвързана Trollface

# 13 409
  • Варна
Добре изглежда. .. Ако харесваш пластмасови кукли.

Общи условия

Активация на акаунт