Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 116 969
  • 738
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Здравейте.
Понеже съм с малък бюджет - 200лв., мислите че мога да купя що годе читава прахосмукачка?

# 496
  • Terra incognita
Aко бюджетът е 200 лв аз бих заложила на калбелна прахосмукачка, за тези пари ще се намери нещо добро. Но безкабелна за 200лв, ами след кратко време вероятно ще се наложи да си купувате нова- я батерията ще се прецака, я няма да смуче както трябва. Евтиното често излиза скъпо

# 497
Евентуално на изплащане, ако има възможност. За 200 лв не виждам какво читаво може да се вземе, дори и с кабел би била компромисна. 

# 498
  • Варна
Освен втора употреба стар, но читав модел…

# 499
Освен втора употреба стар, но читав модел…
Колкото и да е читав, втората употреба си е риск, значително по-голям от купуването на нов класен уред на изплащане. Разбира се, всеки може да прецени да го поеме, но когато бюджетът има значение, не е много разумно да се поема по-голям риск от обичайния.

# 500
  • Terra incognita
Втора ръка гаранция- Франция.
Ето, например, онзи ден ми пристигна Тинеко от Амазон, всичко беше супер, докато не реших да пробвам и прахосмукачката, сложих батерията на нея, тръгна и след 1 мин спря и до там. На мокрото почистване става, на прахосмукачката- не. Поисках си рекламация и връщане и утре ще дойде куриер да я вземе.

# 501
  • Варна
Рисково е, но е вариант. Жената каза бюджет 200 лева. Скъп уред на изплащане е няколко вноски по 200 лева, което многократно надхвърля бюджета.

# 502
  • Terra incognita
Ами аз затова предложих кабелна. Безкабелна за 200лв са пари, хвърлени на вятъра.

# 503
Рисково е, но е вариант. Жената каза бюджет 200 лева. Скъп уред на изплащане е няколко вноски по 200 лева, което многократно надхвърля бюджета.
Е, чак пък по 200 лв месечно...много е.
Хвърлих око на един модел само, при това скъп, а има и с по-ниска цена. Предлагат се различни варианти и срок на изплащане:
 https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … ED-GEN-2/p/812967
Той бюджетът може да е 200 лв, но в момента. Не е казано, че за неопределен период е този и че не може да се отделя някаква месечна сума, просто трудно се чака без прахосмукачка и трябва да се купи бързо, аз така го разбирам.

# 504
Здравейте дами, тъй като нашата прахосмукачка (кабелна) финално издъхна сме в търсене на нещо ново и качествено. Вкъщи борбата с космите на кучето е ежедневна и имаме нужда от яростен войн в лицето на прахосмукачката. От няколко дни сме хвърлили око на Dyson Gen 5 Abs, имам само едно притеснение и то е в батерията. Някой, който е ползвал този модел или някой от предходните, дали батерията на умира бързо, тоест не заряда, а самия живот. Погледнах, че една нова батерия за модела е на цена около 650лв. и това леко ме притесни… Моля за съвети!

# 505
Не мога да кажа конкретно за този модел, но аз вече две години и половина ползвам моята V12 slim и промяната в батерията е някъде 10-15 минути надолу. Като съвсем нова на нормалния режим, с приставката за твърд под, държеше 45 минути, а сега вече показва 30-33 при пълен заряд. Не си е променила функциите по никакъв друг начин. Това стареене на батерията с този темп го смятам за нормално. Предвид, че обмисляте най-новите модели вероятно ще е по-добре и от моята.

# 506
Извинявайте, кое е бързото зарядно за Бош батерийте? Може ли линк към него?
Ако има и допълнителна батерия ще е супер.
Благодаря
Това купих по препоръка на момичета
Бързото зарядно
https://www.amazon.de/dp/B07LC7YZYG?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Батерия и обиновено зарядно
https://praktiker.bg/bg/Baterii-i-zaryadni/AKUMULATORNA-BATERIYa … -AL-1830/p/142290

# 507
Много благодаря! 🙏

# 508
Здравейте, имам Bosch 8 - BCS82POW15 .
Изключително съм доволна, чистя всичко с нея. Имам допълнително поръчани 3 приставки: за тапицерия, за матраци и основна приставка за ламинат. Приставката за ламинат е 1:1 с тази на dyson. Нищо не чистя от нея. Не се задържат никакви косми, имайки предвид, че съм дълга коса. Движи се адски леко и безшумно и пода. Монтирана на гъвкавия маркуч влиза под нисък диван, тя е по-ниска от тази в комплекта. Не обичам да разглобявам и режа косми, както на робота. Втора батерия не купих, т.к. се оказа че нямам нужда. Живеем в къща на 2 етажа, батерията ми стига за всичко + паяжини, изсмукване на огромен диван + 10 тапицирани стола и обиране на прах от мебели. Четката за тапицерия е много удобна, защото се върти на 360 градуса, спрямо необходимостта. Най-често използвам тези 2 приставки. Тази за матраци се ползва по рядко - прави много силен вакуум, може и без нея, изисква много усилия, на някои може и да им хареса 🤭. Прилагам снимка на приставките. Мислех да взема най-скъпата Dyson. Добре, че не го направих. 🤣

Здравейте, може ли линк за четката за паркет защото моя диван е по нисък и ще мога да е ползвам или от къде да е купя?

# 509
Здравейте, от къде мога да си взема допълнителна батерия за jimmy h10 flex?

Общи условия

Активация на акаунт