Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 117 065
  • 738
  •   2
Отговори
# 540
  • до най-прекрасния мъж
Мисля, че са еднакви, поне по ревютата, които гледам. Има и друга, за паркет, но нея я има само в някаква Pro Parquet версия, ако не се лъжа в 8-ма серия. Доколкото разбирам, разликата е основно в окомплектовката на приставките. Но трябва хубаво да се чете описанието, да няма и друго, освен цвета и видовете четки.
За тръбата, то ясно, че е права, но всяка сглобка е слабо място и в някакъв момент може да се повреди. Аз заглеждам, че има и някаква разлика между филтърните кутии на 7 и 8 версия. На 7 сякаш е метална, а на 8 прилича на мрежа. Ако може някой, който има моделите, да потвърди, ще е страхотно. Също самият филтър ми е интересно какъв е. Аз имам Зелмер, сега Бош, която е голяма перяща. Хепа филтърът е от някаква материя, която се мие и е супер удобно. Ако е хартиен, ще се замисля. Сега имам една ръчна малка с кабел, която дърпа като змей. Но първо, трябва да лазя, за да обера трохите, и второ, взема ли да я чистя, гълтам половината събран прах. Така се набива в гънките на хартиения филтър, че се вдига цял облак при тупане. Затова и почти не я ползвам, а е удобство.

# 541
  • Пловдив
Някой с този модел и доволни ли сте?
https://eltromax.com/product/2-v-1-akumulatorna-bezkabelna-praho … m0jIaAuFlEALw_wcB

# 542
Здравейте ! Обмислям да заменя почти чисто новия ми робот с вертикална прахосмукачка , тъй като жилището ни е на два етажа и туй влачене на станции ме убива, стълбището така или иначе минавам с кабелната и просто искам да си улесня живота . Насочила съм се към три марки - Dyson , Rowenta и Bosch . Абсолютно боса съм при вертикалните прахосмукачки какво да гледам , тъй че ще се радвам на полезни съвети и мнения по повод марките . А сега се връщам да чета старите мнения поне да ми се избистри главата .

# 543
  • до най-прекрасния мъж
Едва ли ще се избистри Simple Smile От седмица гледам ревюта и чета. Още не мога да си избера Simple Smile Всеки втори хвали Дайсън, но по видеата Бош 8-ма серия дърпа по-хубаво. Та и аз не знам коя е най-добрата. На Бош ми хареса това, че една серия я има с най-различни конфигурации от приставки и можеш да купиш само това, което ще ти е нужно. Ровента, например, нямат този избор. Аз харесах 15.60 на първо четене, защото е много мощна. Обаче идва с много неща, които ще платя, но няма да ползвам. Бош, пък, никъде не пишат колко им е мощността, което прави сравнението трудно. Нещо и филтърът по видеа и снимки не мога да преценя колко е добър. На Дайсън консумативите са доста скъпи - батерии, филтри. Та и аз не знам и се колебая много.
Успех в избора.

# 544
Аз също като вас гледах същите три фирми, четох и стигнах до извода че зависи от това с колко пари разполагате. Ако имате много Дайсън, ако сте с добър бюджет, но не свръх Бош, ако пък е ограничен Ровента. Моят беше малък и си взех Ровента за 290 лева и съм много доволна, но нямам домашани любимци, деца, 50 кв. жилище, чисти идеално, батерията държи 3 почиствания. Сега гледам да си купя и резервна по-евтино за да си имам за ако ми трябва, но съм забравила да я заредя (зарежда се 3 часа). Ако имах бюджет от 800 - 900 - 1200-1300 аз лично бих купила Бош. Имат хубави приставки, някой комплекти имат и батерии към тях подарък, тоест 2 батерии в окомплектовката, бързи зарядни. Наистина според мен има причина да са популярни във форума. За дърпащата сила и аз не успях да намеря информация, но щом я одобряват тук, значи са мощни в достатъчна степен. Пожелавам ви успех и дано да откриете вашата си. Simple Smile

# 545
Чак свръх бюджет нямам , но бих прежалила за Дайсън ако знам , че наистина ще върши работа . Жилището е голямо 120 квадрата и по тази причина умувах Бош с втора батерия , бързи зарядни , тъй като ще разчитам наистина само на нея .

# 546
В такъв случай и на мен Бош ми звучи като най-подходяща. Ако към нея купувате някакви неща допълнително, примерно за 1000 лева ще имате идеалната прахосмукачка. Всякакви приставки, сменяеми батерии, бързи зарядни, почистването вкъщи може да е песен.
За Дайсън което мен лично ме притеснява е че допълнителните неща също са доста скъпи, ремонтите могат да бъдат сложни, ако се наложат. Заслужават си убедена съм, но аз лично въобще нямам нерви да се разправям. Искам да ми е бързо и лесно всичко. Затова и има за всички вкусове и предпочитания марки и разнообразие на пазара 👍

# 547
  • София
Аз също като вас гледах същите три фирми, четох и стигнах до извода че зависи от това с колко пари разполагате. Ако имате много Дайсън, ако сте с добър бюджет, но не свръх Бош, ако пък е ограничен Ровента. Моят беше малък и си взех Ровента за 290 лева и съм много доволна, но нямам домашани любимци, деца, 50 кв. жилище, чисти идеално, батерията държи 3 почиствания. Сега гледам да си купя и резервна по-евтино за да си имам за ако ми трябва, но съм забравила да я заредя (зарежда се 3 часа). Ако имах бюджет от 800 - 900 - 1200-1300 аз лично бих купила Бош. Имат хубави приставки, някой комплекти имат и батерии към тях подарък, тоест 2 батерии в окомплектовката, бързи зарядни. Наистина според мен има причина да са популярни във форума. За дърпащата сила и аз не успях да намеря информация, но щом я одобряват тук, значи са мощни в достатъчна степен. Пожелавам ви успех и дано да откриете вашата си. Simple Smile
Здравейте.
Може ли да споделите от кой модел Ровента имате и сте доволна?

# 548
Това е моят модел. Мнението в сайта е моето. Сега след малко повече време употреба мога да кажа че издържа 3 почиствания, не две както първоначално си мислех. Турбо режима се включва ако чистите дивани, матраци, сама усеща на каква повърхност сте я сложили и сама превключва. Има си и спусък, ако вие искате да я включите на турбо режим за под примерно. Единствен минус, който може да не е минус за всички, е че пластмасата на контейнера е малко нежна. Но аз като чистя контейнера вече го изпусках 100 пъти, та държи, не е чак толкова нежна колкото изглежда.

ПРАХОСМУКАЧКА ROWENTA RH2037WO X-FORCE FLEX 9.60 ALLERGY

https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/rowenta-rh … -allergy-09220861

# 549
  • Бургас
А защо не си вземете още един робот за другия етаж?  И нещо там за стълбите оптимално...
Не бих заменила спокойствието и времето което ми дава робота. Но моите деца са големи и вече не настъпвам играчки.

# 550
Два робота имах, и двата ги продадох, откакто имам безкабелна. Моята е Дайсън, но бих пробвала и Бош. На v15 батерията на пълен заряд чисти около 40 мин, като за 100 кв апартамент с килими, дивани (сменям приставки), стига и остава заряд.

# 551
Здравейте.
Може ли да споделите от кой модел Ровента имате и сте доволна?
Имах Rowenta Dual Force, не съм доволна, не я препоръчвам 😁 Според мен лично не дърпаше кой знае колко хубаво, но за ежедневно почистване вършеше работа, за хубаво почистване си ползвам нормална прахосмукачка. Филтъра се захабява доста бързо според мен, освен това и трудно намирах. И ето, че 2 г. по-късно сдаде и багажа.

# 552
  • Лавал-Пловдив
Здравейте, попрочетох какви вертикални безжични прахосмукачки използвате и искам да споделя за моята. Може би не е позната в Европа (аз съм в Канада), но откакто я имам (година и половина) съм много доволна.

https://ca-store.tineco.com/products/tineco-floor-one-s5-cordles … 5u2hoCulUQAvD_BwE

Марката е Тинеко, зарежда се в контакта, прахосмучи и мие пода едновременно, което спестява време. Може да се ползва само с нейния си препарат, но той е доста икономичен (3 капачки на 1 резервоар вода). След употреба резервоара и четката се самопочистват, но трябва и да се измият с вода, защото иначе мирише.

# 553
Здравейте, моля за мнение за прахосмукачката по-долу, ако някой я е ползвал. Вкъщи имаме домашен любимец - котка и ще се ползва ежедневно както за пода, така и за почистване на мека мебел.

https://levoit.bg/product/vortexiq-40-flex-cordless-stick-vacuum/

# 554
Поради простата причина , че масата и столовете са ми с нестандратни крака и пак под тях ще ползвам ръчна прахосмукачка така или иначе . Реално като мина стълбите и под масата и столовете за още 5 минути минавам целият етаж . Може да ви е странно , но наистина за мен ще е по - удобно с една ръчна и да се приключва .

Общи условия

Активация на акаунт