Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 106 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро! Моля за помощ!
До няколко часа трябва да реша какво искам ☺
Ще помоля за мнение за този модел, който се води прахосмукачка и парочистачка.!
Rowenta RY8561H CLEAN&STEAM MULTI -
Или Rowenta X-Force Flex 11.60  RH9890WO
Благодаря предварително!

# 706
  • София

В Тему има доста аксесоари за Дайсън, почти без пари. Сдобих се с филтри, поставка за зареждане и аксесоари и няколко четки за под 40-50лв всичко.

# 707
Понеже и аз обмислям купуване на нова прахосмукачка - искам да е лека, лесна за употреба е със добра всмукателна мощност. Двуумя се между Бош и Ровента. Но тъй като не съм запозната с детайлите,  има ли комбиниран вариант- с батерия и с кабел? Един от негативните отзиви който чета да безжичните е че не са много мощни заради батерията..

# 708
Не знам за кои модели от двете се двоумите, но мога да споделя за:https://https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … CS71HYG3/p/801882, която си взехме миналия месец. Всмукателната мощност, ако е на турбо режим е много добра, има си лампички на основната четка, които показват и най-дребните частици и прах. Същото така режима за миене, т.е. двете въртящи се "мопчета" се справят много добре, като имате предвид, че препарат за почистване в контейнера още не съм слагала само вода - по описание трябва да се сложат две капки, но и само с вода си полира перфектно ламинат. Единственият проблем при този модел, който ние взехме е едната батерия, но беше на добра промоция, за разлика от този с две батерии/2х3.0ah/. За този пропуск решихме да купим  допълнително още една батерия 4.0 аh със зарядно за около 100 лв., което зарежда в рамките на 40-80 минути, а иначе през зарядното на прахосмукачката пише около 5 часа. И двете батерии си зареждам след работа доста бързо с допълнителното зарядно. Няма кабел и това е много удобно.Та, определено съм доволна.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 09:39 от a.vasileva

# 709
  • София
Здравейте, момичета!
Понеже и аз съм в чуденка дали да е Бош или Филипс или пък Ровента....
Въпроса ми към a.vasileva написахте, че всмукателната мощност, ако е на турбо е добре. Това значи ли, че ако не е постоянно на турбо режим няма да чисти достатъчно добре. И също така, когато я използвате на турбо режим, колко време ви издържа батерията?
Благодаря!

# 710
Nelito89 миналата година си купих Филипс, доста съм го използвала, но сега купих Бош 7ма серия и има доста голяма разлика в смукатешната способност. Боша определено дърпа много по-добре дори и на Еко режима. Като издръжливост на батерията не мога все още да ги сравня понеже Боша е нов. С Филипса дори и на една година батерията издържа да минеш зала от 120 квадрата с плочки, но пък не дърпа така добре като Боша.

# 711
Здравейте, момичета!
Понеже и аз съм в чуденка дали да е Бош или Филипс или пък Ровента....
Въпроса ми към a.vasileva написахте, че всмукателната мощност, ако е на турбо е добре. Това значи ли, че ако не е постоянно на турбо режим няма да чисти достатъчно добре. И също така, когато я използвате на турбо режим, колко време ви издържа батерията?
Благодаря!
Да, бая изчетох за безкабелните прахосмукачки, и то цялата работа тръгна от Филипса с точки в Била, май и тук питах за същата. И тъй като не намерих коментари за нея, а и в брошурата им пишеше 3 в 1, но реално модела е 2 в 1 се отказах. Съответно започнах да чета доста и от събралата се информация разбрах, че турбо режима държи някакви 15-20 ми., който пък много зависи от батерията. Та , на въпроса - аз съм малко максималист и този "еко" както и "ауто" режим ги пускам единствено върху килима в детската/нямам други килими и всичко е ламинат/, защото турбото е толкова силен, че го засмуква/не е дебел, малко по-тънък уж антибактериален ала бала😀/. Ей тъй да е на макс, не че не дърпат другите режими де, но "колкото повече, толкова повече", поради това взехме допълнителна батерия със зарядно и си минавам всичко на турбо близо 70 кв.(без килима), като свърша с прахосмукирането си има достатъчно време да включа режим на миене, който е обикновено "еко" или "ауто", защото според мен "мопчета" си чистят по-добре на по-бавно. След приключване на двете дейности, за което съм използвала и двете батерии, обикновено от едната батерия си остава съвсем малко живот. 🙂

# 712
Аз също питах за тази от била ,назад в темата ,но я купих преди седмица ,изненада ме ,че дърпа ,аз очаквах да не е  добра. Моята база за сравнение са две кабелни прахосмукачки и робот ,но като цяло съм доволна , нямам килим само малки постелки пред баня и тераса ,но добре се справи с естествения паркет , не засмуква стотинки ,батерията ми е рано да кажа ,даже не съм монтирала зарядното на стената още.

# 713
Цитат на: ~Ния~~~ link=topic=1556943.msg48915182#msg48915182
[/quote
.... взех по бюджетния вариант Dyson V8 Total Clean за 279 евро Blush
Как е прахосмукачката? Аз съм още в чуденки, искам по- лека на кг

# 714
Здравейте и честита Коледа! Имам от доста време дайсън v8 animal +, но батерията й рязко се предаде. Понякога държи 1 мин, понякога повече, но според мен е заминала. Може ли да ми препоръчате откъде да си взема батерия?

# 715
  • София
Здравейте и честита Коледа! Имам от доста време дайсън v8 animal +, но батерията й рязко се предаде. Понякога държи 1 мин, понякога повече, но според мен е заминала. Може ли да ми препоръчате откъде да си взема батерия?

От Алиекспрес

# 716
Здравейте, някой има ли отзиви от подочистчката на Керхер 2в1: модел FC2-4?

# 717
Здравейте, попаднах на тази прахосмукачка, която е с добри отзиви в амазон и добра цена.
https://www.amazon.de/dp/B0D4YPJWFT?ref=cm_sw_r_cso_fm_apan_dp_0 … 1&skipTwisterOG=1
Някой да е ползвал такава в групата?

# 718
Здравейте. Прахосмукачка bosch unlimited 7 proanimal  , купена преди около месец . Освен ,че смучи само най- дребните боклучета , отвреме навреме и си ги връща  и наведнъж по пода , вместо да отиват в контейнерчето . Трудно ми е да повярвам ,че Bosch ще произведат чак такъв боклук . Понеже досега съм използвал само кабелна прахосмукачка , дали аз не правя нещо както трябва ?

# 719
  • София
Почистете филтъра, явно е задръстен. Освен ако не го прави от самото начало, тогава е за гаранция

Общи условия

Активация на акаунт