Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 116 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Аз имам същия опит с този модел на режим Еко. Ако е на автоматичен или турбо дърпа успешно, но батерията веднага заминава и не мога да изчистя целия апартамент с едно зареждане. С котешки косми по мека мебел се справя отлично, но със силикати от котешка тоалетна трябва да е на по-мощна степен.

Здравейте. Прахосмукачка bosch unlimited 7 proanimal  , купена преди около месец . Освен ,че смучи само най- дребните боклучета , отвреме навреме и си ги връща  и наведнъж по пода , вместо да отиват в контейнерчето . Трудно ми е да повярвам ,че Bosch ще произведат чак такъв боклук . Понеже досега съм използвал само кабелна прахосмукачка , дали аз не правя нещо както трябва ?

# 721
  • Варна
И аз съм със същия модел от месец. Работи безупречно. Дърпа кучешки косми от дивана дори на обикновената степен, а на турбо вдига кухненското килимче във въздуха. За месец не ми се вярва да се е задръстил филтъра до такава степен. А дори и при задръстен филтър не би трябвало да връща боклуци, а просто да не ги засмуква. Давайте на сервиз, според мен е дефектна.

# 722
Здравейте. Прахосмукачка bosch unlimited 7 proanimal  , купена преди около месец . Освен ,че смучи само най- дребните боклучета , отвреме навреме и си ги връща  и наведнъж по пода , вместо да отиват в контейнерчето . Трудно ми е да повярвам ,че Bosch ще произведат чак такъв боклук . Понеже досега съм използвал само кабелна прахосмукачка , дали аз не правя нещо както трябва ?
И аз не четох добри отзиви за този модел по чуждите сайтове. Затова си поръчах тази от Амазон за 300 лв. Има доста добри отзиви, но ще дам информация като я тествам лично.
https://www.amazon.de/dp/B0CSFPG8GQ?ref_=cm_sw_r_cso_fm_apan_dp_ … 1&skipTwisterOG=1

# 723
  • София, България
gogogo, аз съм със същия модел. Според мен нещо не е окей при Вас. Аз чистя често вкъщи и почти винаги на ЕКО режим. Единствено накрая преди да я спра я пускам на турбо или на автоматичен за две секунди да дръпне всички дребни боклуци останали по четката, защото ако не го направя, а директно я спра при вдигането изпадат малко боклучета. Дърпа ми и едрите боклуци, нямам проблем. Ако нещо все пак се затормози, я пускам на определени места в Автоматичен режим. Почти никога не ползвам турбото за чистене.
Много зависи с какви очаквания сте тръгнали. Аз преди Боша имах Рейнбоу. Няма да лъжа, Рейнбоуа дърпа повече и по-качествено, но пък е страшно неудобен, огромен, тежък. Не, мерси. Боша си ми върши супер работа.

# 724
От моята падат само по- едри песъчинки и тежки боклучета ако я обърна в легнало положение, има една силиконова клапа, която се е поизкривила и не затваря плътно.
Иначе продължавам да я ползвам , макар и олепена с тиксо/ оказа се , че онзи индикатор, който свети и си мислех за повреда в двигателя, е заради задръстена с прахоляци встрани четка .
С вашата явно нещо не е наред, връщайте я.

# 725
  • Варна
От известно време имам проблем с моята прахосмукачка Rowenta flex force 14.60. Наскоро забелязах, че четката спира да се върти малко след ползването ѝ. До сега не бях забелязвала да има този проблем. Четката е почистена от косми и боклуци, ме е в това проблемът явно. Някой със същия модел, който да има такъв проблем и да го 3 разрешил някак? Или може би ще трябва да я носим в сервиза. Закупена е март месец миналата година.

# 726
Здравейте,
Имам прахосмикачка Бош - BOSCH SERIES 8 BCS8214BL UNLIMITED GEN2 18.00 V
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … ab=descriptionTab
но за съжаление батерията е слабичка и не ми стига да изчистя по детайлно етажа от къщата.
Искам да си купя още една батерия и гледам в ташев-галвин има промоция:
:
но се чудя дали тази е съвместима с вертикалната прахосмукачка, уж е Power for all, но да питам ако някой може да потвърди дали има съвместимост

# 727
  • Somewhere over the Rainbow
Да, съвместими са. Аз купих допълнителна батерия със зарядно от тук: https://dikarconsult.com/стартов-комплект-bosch-18-v-4-0-ah-al-1830-cv.html?bfilter=m0%3A300%3B  
Това беше най-ниската цена, която намерих (125 лв). Комплектът го има и с батерия 5Ah, която обаче е една идея по-тежка.

# 728
  • Ямбол
Здравейте, някой използва ли Philips XW9383/01 вертикална прахосмукачка.  Може ли да споделите мнение 😀
https://zora.bg/product/xw938301?utm_source=channelsight&utm_med … scription_replace
Усмихнат ден.
И аз се нареждам за мнения точно за този модел Simple Smile

# 729
Да, съвместими са. Аз купих допълнителна батерия със зарядно от тук: https://dikarconsult.com/стартов-комплект-bosch-18-v-4-0-ah-al-1830-cv.html?bfilter=m0%3A300%3B  
Това беше най-ниската цена, която намерих (125 лв). Комплектът го има и с батерия 5Ah, която обаче е една идея по-тежка.
Много ти благодаря слънчева усмивка Relaxed, току що и аз поръчах оттам, наистина е доста по-евтино от ташев

# 730
Здравейте,
Преди дни си взех daysan Gen 5,  но не нога да разбера четката з ако ли и /голямата глава/ върти ли се? Моята не и се притеснявам, че е дефектна. Може ли да споделите как е при вас?

# 731
И трите четки от комплекта трябва да се въртят. Моята не е Gen5, но четките са същите. Понякога се случва тази за килими да блокира ако е заяла край на някое килимче. Изключвам и пак включвам и си продължава. Вижте да не е хванала нещо по-голямо, което да я блокира (някоя Лего част примерно).

# 732
Цитат на: ~Ния~~~ link=topic=1556943.msg48915182#msg48915182
[/quote
.... взех по бюджетния вариант Dyson V8 Total Clean за 279 евро Blush
Как е прахосмукачката? Аз съм още в чуденки, искам по- лека на кг
Ния, страхотна е, много лесно се чисти с нея, аз съм предоволна! За нула време обрах космите от котака, бяха се налепили и по катерушката, и с четката за дамаски, я изчисти перфектно. Не е тежка, лесно се сменят на крайниците. Считам я за доста удачна покупка Blush

# 733
От черния петък и ние се сдбохме с така прословутите Дайсъни. Нашата е V15s Detect. Не мислех, че нещо може да чисти по-добре от робота, но тази буквално облизва пода. Хубавото е, че е зарибяващо и мъжа ми всеки ден минава с нея. Големия минус е, че на мен ми идва тежка. Управлява се лесно с една ръка, но си е тежка. Но пък буквално 3 стаи и коридор се минават за 15 минути (само сухо).
Като цяло удобството идва от това, че е вертикална и безжична. За това и поръчах на майка ми Керхер и ще споделя опит като я получи. Сигурно няма да е толкова добра като Дайсън, но пък цената е на половина, че и повече.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:57 от VaniaK

# 734
Аз проучвам как да си взема само четка за мокро за моята V15... Би трябвало да стане, доколкото виждам V15s Detect е идентична..

Общи условия

Активация на акаунт