Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 541
  • 814
  •   1
Отговори
# 75
В хиполенд има промоция,но мисля че е само на предишни модел balios.

# 76
Здравейте. Спряла съм се на количка Easywalker jakckey XL.Виждам че има апаптери да се закачи столче за кола, но не намирам дали може да се закачи кош за новородено. Имате ли представа дали е възможно и ако може кои модели са съвместими?

# 77
Не мисля, че има такава опция за Джаки. Ако искате такъв тип количка, разгледайте Маст М2х и Маст М4, намалени в момента в Комсед - и двете имат опция за кош за новородено и са изключително леки колички и красиви колички. Аз самат съжалявам, че не си взех такава.  Ако имаше Джаки зимен кош, нямаше да пропуснат да го напишат на страницата си.

Списъка на съвместимите столчета го има тук: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0260/1749/7140/files/Car_Seat_ … .pdf?v=1680189308

# 78
Здравейте, бързам да споделя лошият ни опит с поръчка от mypram.com. Поръчах от тях количка на 26.05 и тъй като я нямаше на склад, я изпратиха на 01.06 с DHL Parcel, като беше разделена на 2 кашона с 2 тракинг номера... дотук всичко е прекрасно, отношението на mypram е страхотно, но когато пратката пристигна в България се оказа, че подизпълнителя за БГ е SPEEDY и оттук започнаха мъките. Първо на 06.06 ми насрочиха дата за доставка 07.06, като на тази дата получих само единия кашон, а другият го отложиха за 08.06 (като имам получен СМС с час кога да очаквам куриер) с оправданието, че данните били непълни (липсващ телефонен номер).. всъщност и на първата липсваше, защото куриерът ме откри чрез познати от бизнес сградата до която живея. На 08.06 отново не си получихме вторият кашон от доставката ... и така ме размотават вече 3 дни. Отначало ме уверяваха, че пратката е била в техен склад, просто не е минала обработка, после ме уверяваха, че е разпределена в склад Горубляне, а трябвало да е в склад Божурище ... не дават абсолютно никаква информация какво се случва, на всичкото отгоре ми затварят и от кол центъра им за международни пратки, когато им звъня, а ако вдигнат просто мълчат.... единствено ми казват, че нямат информация какво се случва и да си подам оплакване.. това било мое право Grinning

Имайте си едно наум когато поръчвате от чужбина да проучвате кой е подизпълнителя и ангажирания за доставката спедитор за България и ако се окаже СПИДИ, горещо ви съветвам да не поръчвате.

Според проследяващите номера и двете пратки са пристигнали в БГ по едно и също време и са приети от СПИДИ. Няма да коментирам факта, че получения кашон беше отворен...

В момента случаят ми е ескалиран към mypram, DHL Германия и КЗП. От Спиди твърдят, че правят вътрешна проверка и единствено могат да ми предложат 15лв компенсация, според общите им условия, което е адски смешно на фона на сумата от 2000лв, която сме заплатили и отделно 80лв доставка....

Някой имал ли е подобен проблем?

# 79
А защо не поръчахте с превозвач? Колкото мнения съм изчела, всички така са поръчвали.

# 80
За съжаление не съм изненадана от качеството на услугата на Спиди, имала съм проблеми за други скъпи пратки с тях, които за щастие се разрешиха. Съветвам ви, това което сте си говорили с кол центъра да им го пуснете и в писмен вид по имейл, защото в последствие КЗП може да ви поискат кореспонденция как сте опитали да разрешите спора.

# 81
Поръчах с доставка през сайта, уж DHL за по-сигурно… а то какво се оказа… всеки ме препраща към другия

# 82
При нас от babymarkt.de пристигна грешна количка, с около 80 евро по евтина, с един кош, вместо с два.
Може ли някой, ако трябва на лично да ми обясни стъпките за поръчка с превозвач, досега използвахме роднини живеещи в чужбина.

# 83
От спиди успяха да намерят кашона в склада им и успешно доставиха цялата пратка... след 3 дни ядове Simple Smile Оказа се, че пратката от 3.06 е при тях (а ме уверяваха, че е на 06.06 е пристигнала в БГ), според залепената товарителница на кашона... 7 дни по-късно успяха да ми я доставят Grinning Важното е, че всичко е наред, а те ще си понесат последствията за некоректното отношение.

# 84
Здравейте, търсих по старите теми, но така и не открих конкретно мнение... та, има ли някой такова за количките Fintera Deluxe?
https://fintera.bg/product/bebeshka-kolichka-fintera-deluxe-mode … -v-1-cvyat-zvezdi

# 85
На мен ми изглежда неудобна, взаимствана от Stokke и Mima. Първата количка, която бяхме взели беше Stokke и имаше много минуси за мен, допускам, че и тази би била такава, но все пак всеки човек има своите предпочитания.

# 86
Това е реплика на Мима. Виждала съм ги в Алиекспрес.
Ето подобна
https://a.aliexpress.com/_mPh8AP2

# 87
# 88
Момичета, някой може ли да каже каква е разликата между Харви 3 и Харви 3 Премиум на Изиуолкър?

# 89
на мен ми изглежда груба още на снимките, и платът не ми харесва, на лятната количка покривалото за крачета ми ми е странно с тази форма, за тези пари + още малко, по-добре си купи западна количка. "Тутис" е по-добре от полските, но са си тромави.

Общи условия

Активация на акаунт