Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 588
  • 814
  •   1
Отговори
# 90
Премиум  версията има затворен багажник, опция за анти-рефлукс наклон, екстра отвори за проветряване. По спомен, ако не се лъжа имаше и лека разлика в 5 точковия колан за седалката, платът със сигурност се различава.    
Момичета, някой може ли да каже каква е разликата между Харви 3 и Харви 3 Премиум на Изиуолкър?

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 00:10 от Varnagirl8

# 91
Тутис никак не е лоша количка, платът и също не е лош, просто може да я вземете и на доста по-ниска цена Виждала съм я намалена на около 1100. Предимствата и са, че и двата и коша са достатъчно просторни, няма да отеснее на детето бързо, а в същото време е с доста ниско тегло при висока проходимост. Преценете дали ви трябва компактна количка, която да се събира в асансьори, лесно да се прибира в багажници, защото Тутис е обемна количка

# 92
  • Бургас
Премиум  версията има затворен багажник, опция за анти-рефлукс наклон, екстра отвори за проветряване. По спомен, ако не се лъжа имаше и лека разлика в 5 точковия колан за седалката, платът със сигурност се различава.    
Момичета, някой може ли да каже каква е разликата между Харви 3 и Харви 3 Премиум на Изиуолкър?
Мисля, че и при двете коланът е магнитен.

# 93
Не е магнитен коланът на не премиум версията.

Мисля, че и при двете коланът е магнитен.

# 94
Здравейте мами, ще съм Ви благодарна ако някоя от Вас е използвала количка Musty да сподели впечатления от нея. И дали в София може да се види някъде на живо?

# 95
Musty има в Ave Room на Симеоновско шосе. Едната ни количка е Mutsy Evo, но още не сме я ползвали. Купихме я през 2015, но загубихме бебето тогава.

# 96
Musty има в Ave Room на Симеоновско шосе. Едната ни количка е Mutsy Evo, но още не сме я ползвали. Купихме я през 2015, но загубихме бебето тогава.
   Благодаря ти, ще идем да я видим там.

# 97
Имайте предвид, че компанията която произвеждаше mutsy фалира. Последната колекция колички, която изкараха беше 2020 година. Не знам как стои въпросът с гаранционното обслужване в момента. Преди заменяха повредените компоненти, но ако вече нямат достатъчно наличност може и да възстановяват суми.
Аз лично никога не съм харесвала особено mutsy, защото ги намирам доста по-тромави от други колички от същия клас, но това е все пак въпрос на предпочитание.

# 98
Имам две познати с колички musty не знам кои модели имат точно, но не са доволни, точно защото били тромави

# 99
не знам какво се има предвид под тромави, но ходих да гледам една mutsy nexo употребявана - изглеждаше запазена, но като опитах да я бутам беше като от дърво. Още доста дълго време остана в олх, не знам дали самата бройка имаше проблем или моделът е такъв. преди това четох добри отзияи

# 100
Благодаря Ви за отговорите, определено ми помогнаха и Муцито отпада. В голяма чуденка съм за количка. Първо гледах Tutis,  после Roan, Saybex, Espiro Simple Smile Гледах ги нови, после вземах да ровя в ОЛХ, да видя там какво има и тотално се обърках Simple Smile Там видях тези Муцита.
Искам да бъде широка, висока и удобна за бебо  Не държа да е от най-леките. Може и полска да бъде.
Като цяло май съм се насочила към количка втора ръка. Трето дете ще ни бъде и не ми се дават много пари за количка Simple Smile
А мнения за Maxi-Cosi от мами, които са я имали може ли?

# 101
  • Бургас
Момичета, утре ще съм в София за преглед и ми се иска да отида на 1-2 магазина за колички. Искам да сравня на живо Cybex Priam и Easywalker Jimmey. Къде ще ми препоръчате да отида? Да е добре заредено, да може да се спира с кола и да има тези марки.

# 102
Момичета, утре ще съм в София за преглед и ми се иска да отида на 1-2 магазина за колички. Искам да сравня на живо Cybex Priam и Easywalker Jimmey. Къде ще ми препоръчате да отида? Да е добре заредено, да може да се спира с кола и да има тези марки.

Дундьо, Младост 1 Simple Smile Има голям свободен паркинг, а ако няма места, може да паркираш на Фантастико отсреща

# 103
В Дундьо мисля, че няма Priam (поне нямаше като ходих последно, а и в сайта няма) така че не съм сигурна. Във Вис Виталис има голямо разнообразие, там със сигурност има easywalker, а в Рая Тойс са Сайбексите.

qnito-85 , защо не погледнеш jane muum. Има голямо предлагане втова употреба, а е супер удобна и приятна количка за бутане. Писала съм много ревюта назад за нея, а напоследък и други майки, които я ползват се включиха с мнения в темата.

# 104
Искам да бъде широка, висока и удобна за бебо  Не държа да е от най-леките. Може и полска да бъде.
Като цяло май съм се насочила към количка втора ръка. Трето дете ще ни бъде и не ми се дават много пари за количка Simple Smile
аз бих купила маркова втора ръка, вместо Тутис, или полска, българска - нови. В чужбина има страхотни колички, хората и без пари, понякога ги дават, има и почти нови, защото са имали по 2-3 колички за различни цели. Вместо в ОЛХ търси по разни подобни, сайтове. Че даже и нова можеш да намериш, ако се разтърсиш, тук в темата има много линкове и е описано как да си я доставиш до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт