Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 662
  • 814
  •   1
Отговори
# 105
В Дундьо има Easywalker Jimmey, а на 50 метра от него е Рая тойс, където може да разгледаш Cybex моделите.

# 106
  • Бургас
Много ви благодаря, златни сте!

# 107
Момичета, утре ще съм в София за преглед и ми се иска да отида на 1-2 магазина за колички. Искам да сравня на живо Cybex Priam и Easywalker Jimmey. Къде ще ми препоръчате да отида? Да е добре заредено, да може да се спира с кола и да има тези марки.

Аз ходих и ги гледах
Cybex Priam има във Рая Тойс магазина им в търговския център имат и паркинг , а в дундьо имат ИСИ .

# 108
Здравейте, от коя лятна бюджетна количка сте доволни?
Ще я ползвам за пътувания, защото предпочитам да вземем повече багаж, отколкото голямата количка.
Детето няма да спи в нея. Ще е за кратка разходка, когато се измори.
Благодаря

# 109
Chipolino move on, категорично. Имала съм и ergobaby metro и  maclaren. Чиполиното е супер за парите си и по нищо не отстъпва на двойно по-скъпите.

# 110
  • Стара Загора
Kikkaboo cloe взехме ние, копие е на Mast M2.

# 111
  • Бургас
Момичета, утре ще съм в София за преглед и ми се иска да отида на 1-2 магазина за колички. Искам да сравня на живо Cybex Priam и Easywalker Jimmey. Къде ще ми препоръчате да отида? Да е добре заредено, да може да се спира с кола и да има тези марки.

Аз ходих и ги гледах
Cybex Priam има във Рая Тойс магазина им в търговския център имат и паркинг , а в дундьо имат ИСИ .
Ходих днес да ги гледам, ама нещо не се накефих на Priam, та чай си остава Easywalker Jimmey.

# 112
  • В твоето съзнание...
Дами, а някой с мнение за Cybex Melio 2023?

# 113
честно казано абсолютна селска каручка (поне според мен) ….тропаше и друсаше ужасно… Тествах я на паветата в магазин бебемакс в Бургас по -кофти количка не бях пробвала честно..нека ме извинят мамите които я ползват или я харесват ,но моето мнение е такова..

# 114
Препоръчайте ми количка за 7 месечно бебе. Нямам претенции към конпактност и тегло и цена, но искам да е по-масов модел да не е нещо уникално да не може да се намери в България. И не знам какво друго, не се сещам за други особенности, амортисьори искам да има, че са разбити пътищата.

# 115
Чак пък селска каручка. Flushed

Естествено, че друса по павета и неравности, лекият автомобил не друса ли по павета? Ама за разлика от някои други колички поне може да мине през тях, а не да остане на първото паве.

# 116
Цитат на: Бонбон911 link=topic=1557103.msg4
[/quote
честно казано абсолютна селска каручка (поне според мен) ….тропаше и друсаше ужасно… Тествах я на паветата в магазин бебемакс в Бургас по -кофти количка не бях пробвала честно..нека ме извинят мамите които я ползват или я харесват ,но моето мнение е такова..

Здравейте! Скоро ли я пробвахте, защото като ходих в края на май ми казаха, че очакват да получат в началото на юли?

# 117
Цитат на: Бонбон911 link=topic=1557103.msg4
[/quote

Здравейте! Скоро ли я пробвахте, защото като ходих в края на май ми казаха, че очакват да получат в началото на юли?

Преди два дни.

Fiffy :написала съм ,че това е МОЕТО мнение за нея и без никой да се обижда ,смятам че имам пълното право да то изкажа , без значение дали би или не би се харесало на някой. Пробвах доста колички и определено има разлика в друсането. Едни от тези, който не друсаха като каруци въпреки че ги тествах на паветата,беше Easy walker , Mercedes-Hartan и още една която не запомних.
И с колите е така даа , и Ладата и Мерцедеса друсат ама различно 😉

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 18:46 от Бонбон911

# 118
melio-то е много лека количка, не може да се сравнява с тежки комбинирани колички, а само с летни. Всяка количка си има плюсове и минуси, зависи какво се търси

# 119
  • В твоето съзнание...
Аз съм си в търсене на лятна, Мелиото изглежда, че има напълно легнало положение и затова я загледах. Допада ми и това, че може да се обръща и в двете посоки, което липсва мисля при Ергобейбито и Inglesina Maior/Quid2, които също съм загледала.

Общи условия

Активация на акаунт