Обсъждане на имотни обяви - 32

• 55 326
  • 867
  •   1
Отговори
# 645
И едната спалня изглежда клаустрофобично тясна.

# 646
  • София
Най-хубавото в апартамента е неутралната цветова гама.

Златистите елементи като осветителни тела, крачета на столове и декорации са на ръба на кича и много внимателно трябва да се борави с тях. Огледалната линия под тавана си е крещящ кич.

Лично на мен ми става лошо като си помисля за чистенето на толкова открити рафтчета и окачени тавани. Страшен прахоляк се събира горе.

И това не са 115 квадрата. Никакъв шанс. Освен ако не е с големи идеални части, таван, мазе и подобни.

# 647
  • София
Комерсиално видео, да погледнем комерсиално, аз виждам това:

Има нещо гнило или лош бизнесплан?

# 648
  • София
Не виждам къде са тези 115 кв. старо сторителство? Дневна с вестибюл е станало хол с кухня, спалнята си е останала, другата спалня е много малка, може да е била кухнята. В бани и дрешници да са се изгубили още 30-ина квадрата ми е странно...Иначе е много хубаво направен, неутрални цветове, ще си го оживят с аксесоарите новите собственици. Парите не знам дали са му много, за мен не ги заслужава, но аз имам различни критерии. Категорично 2 етаж не искам, от 5 нагоре. Но пък като е старо и няма асансьор, сещате се. Simple Smile За толкова пари искам дълбока тераса и гледка, може и към вътрешен двор да е, но да има пространство пред мен. Това си е в моята глава, други не искат последни етажи. За 250к този апартамент е супер, за 400- не.

# 649
  • София
Комерсиално видео, да погледнем комерсиално, аз виждам това:

Има нещо гнило или лош бизнесплан?
Може да е вторична (или последваща продажба).

Не че е по темата, но да си кажа. Не го знам кой е презентаторът, но така "ме" -ка, че... Страшно ме дразни това "направиМЕ", "криеМЕ", "намериМЕ"...
Ама това да му е кусурът. Гледам, явно е известен, дано да е добър в друго.

# 650
Не разбрах защо апартамент с 2 спални не е за семейство с деца?!?

На няколко пъти във видеото се видяха разлистени кестени, т.е. е тъмен. Без 1001 лунички ще е като в пещера. Но аз пък не искам през деня да ми се налага да пускам изкуствено осветление. Modern epicurean на един от рафтовете, мале-мале, върви с апартамента, и кафето даже.

Металните стъклени врати е това, което най-много ми хареса. Месингът ми идва в повече, но пък англосаксонският вкус (като в САЩ, примерно) явно надделява.

Поне генерирахме трафик към видеото, може би това беше целта.

Ето от сайта на този дизайнер и сходен апартамент като дизайн, аз дори си помислих, че е същият, но креслата тук са синьо-сиви.
https://idea.bg/portfolio_page/savremenen-aristokratizam/

# 651
man_darin_ka,  втората спалня, а не апартамента не е за деца освен ако не гонят 18 г. вече Grinning Т.е. и двете спални са като за възрастни или за отдаване в airbnb. Ако някой иска детска стая, ще трябва да си я направи.

# 652
  • София
Може да е вторична (или последваща продажба).
Цъ, не е:

Сайта от обявите е на дизайнера Blush

# 653
Колко струва, понеже не ми отваря линкът към имотния сайт? Инак, за да кажа дали ми харесва, бих искала първи да го видя на живо. Холът ми се струва тесен, където е масата за хранене също ми се струва тясно. Ние се заседяваме на масата, честно казано, и предпочитам да ми е просторно. Пък тук виждам само една ситна кръгла маса. Ядеш и ставаш.

# 654
И на мен метално-стъклената врата най-много ми хареса.
Вчера го пуснаха и във фейсбук страницата си

# 655
И едната спалня изглежда клаустрофобично тясна.
има някаква заигравка с усвояването на балкон (там където е бюрото, одът е задигнат), то май балкон/тераса вече няма, вкарали са го в тези 115м2. Предполагам, че  едната спалня е бившата кухня, затова е толкова малка и има чупка - или комин, или щтрангове. Голямо разбиване е паднало, показаха 2-3 кадъра какво е било в началото.

man_darin_ka
да, много прилича на другия апартамент на дизайнера, едно си баба знае...

Банята с хромотерапия (лечение с цветове). Като даваш 4000 евро/м2 Оставил е стария паркет. От една страна хубаво, но да не даде пари за настилки.
115м не виждам къде са, или ги е смятал като новото строителство в стария блок.

# 656
Колко струва, понеже не ми отваря линкът към имотния сайт?

460 000 EUR без ДДС

# 657
Мнения за този апартамент? Заслужава ли си парите?
Не, във всички случаи плащаш допълнително защото продавачът се мисли за звезда и за мебели на тройна цена, все ненужни неща в една покупка.
Ето от сайта на този дизайнер и сходен апартамент като дизайн, аз дори си помислих, че е същият, но креслата тук са синьо-сиви.
https://idea.bg/portfolio_page/savremenen-aristokratizam/
Много зле, обзаведен като от евтин магазин с имитации на скъпи неща, което го прави още по-зле. Подозирам, че всъщност мебелите са правени в работилница.

# 658
man_darin_ka,  втората спалня, а не апартамента не е за деца освен ако не гонят 18 г. вече Grinning Т.е. и двете спални са като за възрастни или за отдаване в airbnb. Ако някой иска детска стая, ще трябва да си я направи.

Сега разбрах - ще трябва да се преобзавежда едната спалня. Аз си помислих, че според теб 3-стаен е малък за семейство с деца. Изяснихме се. Laughing

И не разбрах с какво помага хромотерапията като се замъгли банята от душа. Може би атмосферата става по-малко задушевна...

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 19:14 от man_darin_ka

# 659
  • София
Не ми хареса апартамента. Не, че гроздето е кисело, но - балконите са усвоени,  бутани са стени. Второто е опасно за мене. Етажа е нисък и ще е тъмно, цял ден на лампа - не мога заради очите.

Общи условия

Активация на акаунт