Обсъждане на имотни обяви - 32

• 55 312
  • 867
  •   1
Отговори
# 675
Още един безумен дизайн. Отдавна не бях попадала на такъв кич. А може и аз да съм с остаряли разбирания и да не мога да оценя такова творчество - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b169588990936755&sl … 9tj6o8&f1=2&fe7=1

# 676
  • София
Според обявата апартаментът е готов за живеене, а според мен е за изриване. Имам подозрения за етническата принадлежност на досегашните собственици. Тия леопардови и зеброви шарки, еленски рога по стената, в съчетание с американския орел и мръснорозовата спалня не всеки ще изтърпи и на картинка, какво остава да живее там.
И дървена ламперия си има, и облицовка с камък, и тапети, имитиращи камък, и глава на сърна, и изкуствено увивно растение в банята, и... По-лесно е да се каже какво няма. Няма вкус. 😃

# 677
Чак за изриване не е, ако се изхвърли всичко и се направи нормален ремонт може да стане за живеене. Та ако си вземат обзавеждането и свалят цената няма да е лошо.

# 678
4/4 етажа и плоскостите по тавана не изглежда добре. Трябва да се махнат и да се направи нормална изолация с нормален ГК, а не тези квадрати за обществени бани.

# 679
Имам едностаен апартамент тип студио 46 кв. м. в Овча купел 1. Изложение северозапад. Застроената площ без общите части е 40 кв. м., без балкон. Стаята е 27 кв. м, коридор 4 кв. м. с място за голям гардероб и 3.55 кв. м. баня.
Стаята има преградна стеничка от строителя и става 19 кв. м и преходна кухня 7.5 кв. По желание стеничката може да остане или да се махне.
На 3 минути от метростанция Мизия и на 5 минути от НБУ е. Чака акт 16 ноември, сградата е изключително качествена и красива, отпред градинка с озеленяване.
Ще се наложи да го продам, че купуваме тристаен..
В голямо чудене съм каква да е продажната цена, моля за съвет!
Че като гледам в имот. бг цени всякакви.

# 680
  • София
Добре де, ЧС, кое ще запазиш в тоя апартамент? Плочките ли, стъпалата до "трона" в банята, тапетите ли, окачения таван ли? Евентуално дограмата, макар че двоен стъклопакет отдавна се смята за компромис.

bubkab, правилото е да опиташ с по-висока цена, ако не ви е спешно. Винаги можеш да смъкнеш, ако не се купи веднага и някой иска да се пазари. Ако е спешно трябва да се помисли, защото ако един имот се заседи на пазара не е ок.

# 681
Говорим за бюджетна покупка. Сега искат 1700 на квадрат, ако свалят до 1500 и си вземат мебелите защо да не става приемливо? не съм писала, че ще стане уау или супер, а че ще става за живеене. Има паркинг, има добро изложение, площ, разпределение... Ще се позамаже, прешпаклова някъде, боядиса и ще стане ОК за на първо време. Въпрос на гледна точка, не говорим за супер апартамент, а за решаване на жилищен проблем на приемлива цена. Банята наистина е най-зле, но може да изчака, нали?

# 682
  • София
Дизайна може да се оправи, мебелите да се изхвърлят.
Но да не се забравя, че е 4ти, последен етаж, с равен покрив.
Като протече съседите дали с радост ще осигурят пари за ремонт?
По мои лични преживявания . не.
10 - 12 семейства са в тези блокчета, ще трябва да се събира 4цифрена сума от имот.
Заради това имота отпада - за мене.
На друг може да не му пречи.

# 683
Доста е шукаритетен, като изкуственият бръшлян в банята ме довърши просто...Joy

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 17:53 от teta75

# 684
Това за етажа - 4 от 4 - съм го пропуснала, ама може да има тавани отгоре? Къде пише за плосък покрив? Като гледам годината май повече подхожда скатен покрив.

# 685
Муцка е Grinning И аз не виждам какво може да се остави. Дори да се гони скромен ремонт пак не виждам какво да се остаеи, паркета евентуално.

# 686
Нищо не разбирате вий, туй в стил Долчи & Габаба.

Искаха ни 5000лв, да разчистят подобна красота (мебели + стара кухня с уредите) без асансьор.

# 687
Вижте ми въпроса, моля помагайте със съвет за цената Simple Smile

# 688
Зависи дали бързате с продажбата и в каква степен е завършен апартаментът. Като минус мога да кажа - липсата на балкон и изложението. Вероятно биха го купили хора, чиито деца следват в НБУ. В такъв случай биха търсила нещо завършено, готово за обитаване.
Този район ми е непознат, в нета също няма много обяви, за да направя сравнение. Тук пишат и брокери, те ще дадат по-реална цена. Моята прогноза е за около 60-70 х. евро, в зависимост от степента на благоустроеност на жилището. Всъщност, то такова ли се води по документи?

# 689
Ами погледни в имотните сайтове как се продават подобни апартаменти и си сложи най-високата цена, не се срамувай 😁

Общи условия

Активация на акаунт