Обсъждане на имотни обяви - 32

• 55 310
  • 867
  •   1
Отговори
# 690
Ателие за жилищни нужди е.
Не че съм срамежлива, ама ме искам да се заседява... Че купуваме тристаен Simple Smile
Ще го мислим

# 691
  • София
Вижте ми въпроса, моля помагайте със съвет за цената Simple Smile

В момента това са цените на шпакловка и замазка. Изчакай акт 16 и ще го продадеш на по-добра цена. Района около НБУ е с потенциал. Вдигнаха се с около 50% за 2 години, аз влязох на 1000 Е/м2  Blush

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 19:24 от Exter

# 692
И на мен не ми е силен този район. Пуснах един сърч по тези параметри излизат само 2 такива обяви в този район на шпакловка и замаска около 78 000 евро средно. От 2 обяви обаче не знам колко може да се заключи нещо. Вижте и съседните райони на този като пуснете една търсачка. Ако искате да стартирате като другите, значи и вие слагате 78 000. Ако искате по-бързо, пускате по-евтино, като имате предвид, че вероятно и купувачът ще си направи устата за коментар на цената малко от тази, която сте обявили. Светкавично няма да стане, де. Ако го купят за студент, е по-възможно да стане по-бързо. Но има и хора, които не си ограничават квартала и ще гледат и други студиа в други квартали, та може да погледнете и по-общата картинка как върви.

# 693
bubkab, в капитал имаше преди месец статия за новия пуп на ОК1,  районът ще се развива, всичко е НС, но според мен има пренасищане, в НБУ няма толкова студенти Simple Smile
в момента има лек спад на цените и не купуват много хората, пробвай на 70, но според мен не ми е сега момента да продаваш изгодно
отделно бежанците са си там

# 694
Не че съм срамежлива, ама ме искам да се заседява... Че купуваме тристаен Simple Smile
Ще го мислим
Най-лесно се продава като кажеш на купувача, че му сваляш цената. До университет едва ли ще седи много празно, идеални са за студенти.

# 695
  • София
Това за етажа - 4 от 4 - съм го пропуснала, ама може да има тавани отгоре? Къде пише за плосък покрив? Като гледам годината май повече подхожда скатен покрив.

На 11та снимка се вижда съседния блок. Ходила съм на гости в карето, блокчетата са 4 етажни, с асфалтов, равен покрив. Няма тавани и керемиди.
Може да се надстрои 1 етаж, но ако има желаещи и разрешение от общината.
От собствен, горчив опит - твърдо не заради покрива.

# 696
Западен парк е потресающ, може би собствениците не са българи ако ме разбирате, цената е висока - да смъкнат 10 000 заради дизайнерското оформление и обзавеждане, най-лошото е етажа обаче. Твърдо НЕ от мен, бих търсила нещо друго по-ново, без първи над гаражи и без последен етаж. Обаче както ние с вас го плюем този кич, така ще се намери някой да го купи, хора разни, за всеки влак си има пътници.

# 697
# 698
  • София
Брех, тоя Докторски паметник чак до Ситняково стига. 😃 И колко още трябват за ремонт на ретро банята...

Поне сладурите с вчерашния дизайнерски ремонт да видят какво са 115 квадрата. Иначе съвсем изтрещяха някои.

# 699
Какъв Докторски паметник са сънували продавачите (или брокерите), докато са спали отвити 😳 обявата искрено ме развесели 😄😄😄

# 700
Винкел с теч  на балкона и банята - на тази цена е безумие, зидан шкаф за мивка - лукс е явно и дизайнерски облицован с плочки и чамова вратичка, това е по-старо от 1981 подписвам се

# 701
Имали са предвид, че 1981 за последно са правили ремонт Joy

# 702
Ох, попилявате с последните коментари Joy Вчерашния апартамент направо подарък на фона на този лукс Sunglasses

# 703
Ще го мислим

В момента мисля , че вървят по 1600 или 1800 € в тази сграда , която е съседна и е още в строеж. Най-добре изчакайте до акт 16.
https://roi.bg/bg/novini/arh-ivo-dikov-v-interviu-za-noviya-inve … -spisanie-gradat/

# 704
Много ви благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт