Любители на кучета - 135

• 27 556
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много са сладки прасенцата наистина докато са мънички. Тези ги видяхме наскоро в зоопарк в Германия. Децата много им се радваха. Grinning

# 166
Здравейте отново! Преди години бях член във вашата група.
Загубих Нора на 14 години преди 3 години. Heart Heart

Загубих и Чопър преди 2 години. Heart Heart

Загубите бяха много тежки за мен, спрях да чета и следя тази прекрасна тема защото адски много се натъжавах....Всеки претърпял такава загуба може да ме разбера. И Нора и Чопър си ги чувствах като деца.

От няколко месеца следя във ФБ групите за осиновяване на малко кученце. Преди една събота я видях споделена в една от групите и се влюбих от пръв поглед. Просто ми падна на сърце. Майка Бретон шпаньол, бащата неизвестен. От Варна отидох до Пловдив за да я взема. Представям ви моята разкошна хубавица - Берга на 3 месеца! Heart Heart Heart

# 167
  • Пловдив
Реа, радвам се да те видим тук отново! Берга е страхотна! Здрава да е, дълги години да усмихва и радва дома ви. Heart

# 168
Реа ,съжалявам за загубата ти!

Пожелавам ти с Берга много прекрасни дни. Много щастие и много топлина да ти донесе тази хубавица!❤️

# 169
  • Бургас
Берга е просто прекрасна!

# 170
Разкошна е! Ама, то от Пловдив, каква да е  Wink ?!?

# 171
  • София
Дълго да ви радва Берга. Прекрасна е.

# 172
Благодаря момичета!
От 14 ч. днес е с мен и вече почнаха бебешките бели, изгриза ми диоптричните очила Joy

# 173
  • под тепетата
Реа, помня ,че пишеше тук и се чудих защо престана. Разбирам и съчувствам за загубите ти! Ние устискахме 3 месеца без тропащи лапки. Чудесна е Берга! Другият път като идвате към Пловдив, свиркай!

# 174
  • Sofia
Прекрасна Берга! Добре дошли отново тук!

# 175
  • Ланкър, планините Овнерог
Берта е чудна. Ние изкарахме 2г без куче. Предишният куч беше с майка дакел, баща неизвестен, почти 16г живя (2м преди да ги навърши си отиде). Пожелавам ви и на вас, и на нас, и на всички поне толкова години да са с нас сегашните ни четирикраки.

# 176
  • Варна
Разкошна е Берга, Реа. ❤️

# 177
Добро утро от Трявна! Утре се прибираме във Варна и децата нямат търпение да я видят и аз да й покажа новият й дом! Heart

# 178
Реа съжалявам за загубите ти 🥺, а иначе новия член на глутницата ви е прекрасен..Много сладка 😍
Желая ви дълги години заедно и много поводи за радости 🥰

# 179
Добре дошла на Берга и добре завърнала се, Реа!

Как изкарахте първата нощ заедно?

Общи условия

Активация на акаунт