Любители на кучета - 135

• 27 555
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хахаха, познайте кой видя, че има нова тема и е забравил да натисне бутончето Следи (пък нямах данък)... Добре, че бях малко в отпуск без компютър, та сега ми направи впечатление, че ми я няма темата в нотификациите!

Ето го данъкЪТ - наваксваме с четенето и радостите, а някои придремват

Честити рожденици! Развяти уши и размахани опашки им желая!

И ако някой знае рецепта за домашен пастет, нека да каже. Засега обмислям да пасирам дробчета, морков, малко картоф и може би грах, за да видя дали ще има интерес към крайния продукт. Чудя се как да съхранявам в хладилника за по-дълго време, че не ми се замразява (това ми е краен вариант). Приемам съвети и лесни рецепти Simple Smile Целта е даване на хапче с тази паста.

# 151
  • под тепетата
Тари, то и аз бая си повъртях врата, да го разгледам хууубаво йогина Satisfied
Гита, честит и здрав да е твоя ди джей! Много е готин с тия слушалки!
Тони, голяма поспаланка си имаш!

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
Честити принцеса Елза и на Гита момчето!
Здрави, палави и обичливи!

Май съм показвала нашия йогин в тази поза, но всеки път не може да ми го събере ума как така не си чупи врата…
Скрит текст:
[
Всеки път се чудя как не му се изчеква врата от тези пози

# 153
  • Бургас
О, и ние имаме такива пози, ама баш като на Чокито не сме се кършили.
Кучето, за което давахме кръв, върви към оправяне. Дано да оздравее окончателно.

# 154
Да са здрави рождениците на групата!
Това е Тоби, на 5 месеца.
През февруари загубихме нашето кокерче Рони, взет от приют, изключително добро същество. Тоби дойде, за да внесе малко утеха.

# 155
  • под тепетата
Добре дошъл, сладък Тоби!
Със сигурност ще ви донесе много радост и обич Тоби!

# 156
За свалянето на косми аз поръчах една гумена ръкохватка от алиекспрес за 2лв или нещо от сорта. Върши страхотна работа! Нашия пинчо сега също се скубе стабилно и като излезем си го сресвам на двора, да ви кажа като видях какво падна… В банята също става, на мокро да се среше с нея. По хавлията пак имаше тук-там косъм, ама не ми се мисли какво щеше да е ако не бях го посвалила 😬

Ето я:

Приятелка с куче беше дала луди пари за някаква подобна (нещо от сорта на 60 и кусур лева, и вършат една и съща работа). Не че нямаме един куфар играчки за луди пари, но за такава четка не ми се даваха толкова, а тази китайската върши ама чудна работа!
Силиконова е и космите се набиват по нея, изтупвам я, за да я почистя хубаво, иначе като свали много косми и няма друг вариант за почистване на четката.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 23:59 от posh95

# 157
  • София
Сладичък Тобчо. Много да ви радва.
Баща ми казваше, че Тоби идва от To be. Неговото първо куче така се е казвало.

# 158

Това е Лео и го запознаваме с малкият глиганчо (забравих породата на тези прасенца , ще си остане малко декоративно е , сладурче ще си ги разхождам заедно ) Simple Smile

# 159
  • под тепетата
Тъкмо щях да питам този рошав сладур куче ли е, прасенце ли е? Голяма атракция ще са, надявам се и приятелчета! Как ще го кръстите?

# 160
Тъкмо щях да питам този рошав сладур куче ли е, прасенце ли е? Голяма атракция ще са, надявам се и приятелчета! Как ще го кръстите?

Рошавото сладурче е Лео и просто си чакаме часа за фризьор хаха , а прасенцето е Глиган и за сега се харесват . Ние имаме и още едно голямо куче + 4 птици по скоро с тях внимаваме повече , че могат да го помислят за дивеч .

# 161
  • София
Сладък прасчо. Много ме ккефят. Но не очаквай да е много мъничко. До към 20 кила стигат.

# 162
  • sf
Прасенцееее 🥰 голяма слабост са ми, някой ден се надявам да имам.

# 163
Сладък прасчо. Много ме ккефят. Но не очаквай да е много мъничко. До към 20 кила стигат.

Мъжа ми да се оправя.  Сладко ми е защото е малко , за сега хаха

# 164
Честити да са рождениците!Tintina,респект за даряването кръв..., милата Елзичка- прекрасница! Добре дошли на новите сладурчета!Грейва темата с малки, палави муцунки.                                                   

Общи условия

Активация на акаунт