Запазва ли се вечно романтиката или тя се превъплащава в нещо друго

• 7 868
  • 198
  •   1
Отговори
# 150
Това, че единият е похарчил например 5 пъти повече пари от другия, не бива да определя истинската стойност на подаръка.

# 151
Това, че единият е похарчил например 5 пъти повече пари от другия, не бива да определя истинската стойност на подаръка.
На следващия Валентин, ако можеше да избираш между чаша с послание, или букет плюс бижу - кое щеше да е?
Въпроса не е само към теб.

# 152
  • По света и у нас
Зависи какво е посланието :DDDD

# 153
Най- добре посланието да е към подаръка.

# 154
  • По света и у нас
Чаша с послание:  Беби, заминаваме на почивка с корабче, оправяй си багажа!

# 155
Зависи какво е посланието :DDDD
Ей такова 😏

# 156
За щастие вкъщи и двамата мразим кич с послания, но обичаме цветенца и няма конфликт на романтични тенденции Grin Но то ако не сте се напасвали предварително и романтиката естествено ще куца.

# 157
На следващия Валентин, ако можеше да избираш между чаша с послание, или букет плюс бижу - кое щеше да е?
Въпроса не е само към теб.
Аз лично - чаша с послание или букет минус бижу. За другите не знам.

# 158
Много смешно  😂 за хората ,които не са разбрали какво имам предвид. Казвам,че е на светлинни години от неговия,защото той не е романтичен и не очаквах такова нещо от него ,а що се отнася до това дали бих се зарадвала на букета или бижуто. Очите ми светнаха от радост като видях букета ,кутийката я показа след това и му отговорих,че букета стигаше .Тук не става въпрос кой колко похарчил. Няма да се обяснявам повече,все ще остана недоразбрана ,а и темата не е за моя мъж а на авторката 😄 
За мен романтично беше,когато на св.Валентин моя мъж излезе за работа и след 30 минути се върна с огромен букет и кутийка с бижу...
Аз му подарих чаша във формата на сърце с наша снимка ... Така моята изненада беше на свветлинни години от неговата
Светлинни години напред или назад.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 20:49 от Radii99

# 159
аз на моя за първата ни среща му нарисувах героя от World of Warcraft  , сега си я е сложил на стената (колко мило)
той пък ми купи гривна.
Сега много и се радвам нося я като талисман

Най-хубаво е наистина, че човека се е сетил да направи нещо, парите не са най-важното.
Аз много обичам цветя, особено ако е запомнил кои харесвам 10/10

# 160
Мушкато. Познах ли?

# 161

Важи не само за цветя, а за всичко. Да слушаш, когато другият говори, и да запомниш какво е казал, за мен е знак, че наистина проявяваш интерес към този човек.

# 162
Последните години стана модно тинейджърите да правят серенади.Ми не бих отказала.Срихове са ми посвещавали,картини също,сега ако и песен ми изпеят,ще се почуствам наистина поласкана.

# 163
Последните години стана модно тинейджърите да правят серенади.Ми не бих отказала.Срихове са ми посвещавали,картини също,сега ако и песен ми изпеят,ще се почуствам наистина поласкана.
Дай адреса, ще пратя трима циганина.
Първа песен "Ооооой Рамо...".
До където издържиш после.

# 164
Оооо,само нещо класни би ме накарало да изляза на балкончето да слушам.

Общи условия

Активация на акаунт