🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 47 383
  • 409
  •   2
Отговори
# 375
Много култов беше момента с невъзможността на Ифугао да стигнат до мястото на обединението с лодката. Също и пристигането на Драго.

Гледайки вчера се замислих, че всъщност това беше най-добрия шанс да се изгони Ганка. Нямаше имунитет, идола не беше в игра, нямаше и арбитър. Освен това, нямаше време да изгради отношения с другите и съответно план за действие. Другото е, че видимо цялостно останалите не бяха подготвени и 5 гласа щяха да стигнат. Даже Александра нямаше да им трябва, защото Йо, Бо, Денис, Зоран и Джули биха били достатъчни, при разпръснатите гласове около тях. Разбирам защо махнаха Мила, която е много силна в игрите и има няколко коалиции. Те нямаше как да знаят, че точно Доктора и е прецакал играта пред Ганка и Ани. Въпреки това, махането на Ганка би бил магистрален ход, особено за Йо и Бо. При такъв сценарий, Мила и Ани нямаше да има с кой друг да играят и щяха да се присъединят към тях. Освен това, без нея не е сигурно, дали Драго и Александра биха играли с Ванко и Кари.

Иначе, самото решение да се гони веднага на обединението, не е ок. Например Драго, точно се беше завърнал и ако не беше спечелил, можеше веднага пак да замине. При това, без да е получил никакво време и шанс да се интегрира в племето. Освен това, играчите нямаха шанс да намерят идол и да се спасят.

# 376
  • Враца
Аз не разбирам, защо масово зрителите не харесват Кари. На мен ми харесва как играе, как разсъждава, не е груба, спокойна, усмихната .

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 02:35 от vmarinska

# 377
Слънчице е Кари!

# 378
И аз нямах против Кари. Като цяло нейното недолюбване в темата по време на сезона е едно от малкото неща, с което не бях съгласна с всеобщото мнение. Там игра голяма роля монтажа, който тя получи от хората зад кадър. Едно от разкритията след сезона беше, че Ванко и Денис са ревали за храна повече от нея, но от монтажите, които участниците получиха, щяхме да си помислим, че само Кари е мрънкала и е щяла да канибализира някой на острова.

Един от най-тъжните и честно казано жалки моменти на сезона е, когато тя се класира на финал и всички й скочиха как не го била заслужавала, включително доскорошните дружки. Кари е феномен в контекста на това, че нещото, което й изяде главата беше, че е прекалено лесна за харесване. Някои участници така я залюбиха, че все я пращаха да се нахрани, все я пращаха да релаксира, не я гониха като имаше възможност, игнорираха силата й в игрите, но като парите вече се виждаха в далечината, завистта влезе в сила и тия, които доскоро я поставяха на пиедестал поискаха тя да им се реваншира за уж, благородните им действия в течение на предаването.

# 379
Кари започна силно като социален играч, но един период натам буквално рухна и просто караше на автопилот. Самата тя призна, че глада много й се е отразил и че стратегическата част е била твърде трудна за нея.
Не е лош играч, но нямаше никакъв шанс да спечели с това резюме. Критиките към нея вероятно са, че имаше възможност, но никога не направи някакъв силен стратегически ход, а точно обратното възхищаваше се на ходовете на останалите.

Което не е лошо, просто не е силен сървайвър играч

# 380
И аз нямах против Кари. Като цяло нейното недолюбване в темата по време на сезона е едно от малкото неща, с което не бях съгласна с всеобщото мнение. Там игра голяма роля монтажа, който тя получи от хората зад кадър. Едно от разкритията след сезона беше, че Ванко и Денис са ревали за храна повече от нея, но от монтажите, които участниците получиха, щяхме да си помислим, че само Кари е мрънкала и е щяла да канибализира някой на острова.

Един от най-тъжните и честно казано жалки моменти на сезона е, когато тя се класира на финал и всички й скочиха как не го била заслужавала, включително доскорошните дружки. Кари е феномен в контекста на това, че нещото, което й изяде главата беше, че е прекалено лесна за харесване. Някои участници така я залюбиха, че все я пращаха да се нахрани, все я пращаха да релаксира, не я гониха като имаше възможност, игнорираха силата й в игрите, но като парите вече се виждаха в далечината, завистта влезе в сила и тия, които доскоро я поставяха на пиедестал поискаха тя да им се реваншира за уж, благородните им действия в течение на предаването.
Ванко и Денис обаче не бяха на финал, затова Кари беше в монтажа. Предполагам, че сега като гледате за втори път виждате колко (излишно) много се показват тримата финалисти и как другите са орязани дори в по-ключови ситуации.
Кари е много готина като личност, но никак не ми хареса като играч в това предаване.

# 381
  • София
Също така част от зрителите бяха и възмутени, че избра храната пред клипа с детето.

# 382
Тези клипове с роднини са силно надценени. Никой роднина няма да ми се разсърди ако избера храна или нещо друго полезно в играта пред клип, нито аз ще се разсърдя ако кой да е от тях е в играта и избере друго а не клип.

# 383
  • София
Това не променя факта как беше възприето.

# 384
  • София
И за мен я бутна гладът, тя започна стратегически в началото, имаше игра покрай идола на Алекс, после с Йо и Бо разговори, но в един момент се измори и дотам беше. Голяма сладурана е, харесвах я и като водеща на Спорта, не знам защо я махнаха.

# 385
Шок!
Бомба!
Човека с едни от най-малките стъпала сред участниците печели баланс на греда. Joy

# 386
Припомних си колко неприятна е А*елия

# 387
  • Враца
На мен най-неприятна ми е Джулия, а измисленото френско "Р" на мила е много дразнещо. На моменти, забравя да го ползва, но после се усеща и пак става много " секси" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 388
В трета седмица рейтингът на Survivor се вдигна доста - от 4.9 на 6.2, след като втора беше паднал не с малко (5.9 -> 4.9). Някой знае ли в реални числа или проценти какво означават тези рейтинги - на процент от цялото население ли отговарят?

6.2 май не е много зле предвид, че е повторение.

# 389
  • София
Много добре, браво.
Аз не го гледам редовно, просто защото нямам време, но гледам отделни епизоди. Както ми изпадне, няма някакъв модел.
Тези рейтинги са от седмица: 4-11 август. Какво толкова се е случило? Не вярвам да е ей така случайно покачване на рейтинга и толкова драстично.

Още не мога да повярвам, че в Предателите няма да участва нито един участник от този толкова добър сезон.
Скандално!

Общи условия

Активация на акаунт