ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 161
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря, Светкавица!

# 241
Чудесно! Нашата лястовица отново се стрелна. Напълно одобрявам съображенията за невключване на споменатите предложения. Няма нужда от предварително обречени битки (каквато впрочем смятам и втората дата за НВО); обжалване/ възражение, промяна на оценка и втора дата НИКОГА няма да въведат. Нека се наблегне на изпълнимото, а пък дано догодина да няма пресилени и неясно зададени въпроси и теми. Иначе от субективизма на оценката напълно няма да се отървем, но поне да е с мярка…Благодарим за труда, Светкавица!

# 242
  • София
В НПМГ има по 1 свободно място за бъдещ 11 и 12 клас СХН, АЕ разширено. Документи се подават до 19.07.23.

# 243
Колко точки са необходими, за да се счита покрито ниво В1 по английски в 10 клас? Все някой знае.

# 244
  • Sofia
Колко точки са необходими, за да се счита покрито ниво В1 по английски в 10 клас? Все някой знае.

Ако става въпрос за НВО по чужд език в 10-ти клас, необходим е резултат 60% от максималния брой точки.

# 245

Ако става въпрос за НВО по чужд език в 10-ти клас, необходим е резултат 60% от максималния брой точки.

Това питах, благодаря!
Това означава, 60 точки.

# 246
Видяхте ли новия проект за дати за ДЗИ и ваканции? Пролетна ваканция за 12 клас-5-7 април. Или с други думи, един кирлив петък, голямата почивка. Поне да го бяха сложили 2 май, като е един ден, че заедно с 1мсй и Великден да се събере седмица почивка. Иначе, зная че е по-кратка пролетната ваканция за 12клас, но чак един петък...

Допълнителните матури 22-31 май. Голяма вероятност да съвпаднат с някои балове и да объркат планове. Моят младеж уж се кани за допълнителна матура, ама май ще се зарадва да е на сутринта след бала и да не отиде.
Основните ДЗИ-17 май и 20май,това поне е прилично.

# 247
Тръпнех и аз кога ще са ДЗИ-тата и съм доволна, няма да съвпадне с бала.
Семокласната одисея приключи, младежът е записан, радвам се, че повече няма да го преживявам това НВО, догодина ми е спокойно за наборката, защото ще се явява само за едната чест, няма да й трябват оценките за кандидатстване. Съответно не мисли да ходи на никакви допълнителни курсове и подготовки, колкото - толкова Simple Smile.

# 248
Ни в клин, ни в ръкав, да споделя, че току що синът ми се обади развълнуван, че днес карал на Аспарухов мост. Втори ден кормуване. "Сиромашка радост"... Grinning
Де да беше такъв мераклия и за учене... Срещнах колега, когото отдавна не бях виждала, дъщеря му (2003)- право в Хайделберг, Първа година

# 249
  • София
И на рождения ден на набора.

# 250
И на рождения ден на набора.
На късмет ще му е! Двоен празник!

# 251
  • София
Светкавица, успешен му курс на момчето ти. Моето за друго не знам така да се е вълнувало както за книжката. А колко зор беше да я взема от КАТ и да я занеса до Созопол..Даже по път ми пише - мамо, къде е книжката? аз и пиша- Е, в София.. и щеше да припадне. Е, уточних, че се шегувам.
Иначе ми се похвали, че карало от Екзе до Градина някакво мерцедесче, малко, с ръчка. Понеже всички искали да пият, тя иска да кара. как беше - да имаш дете е да разрешиш сърцето ти да се разхожда извън тялото. Да са разумни и внимателни и Господ да ги пази.

Jiema, какво стана с рисуването? Стискам палци.
Boel-че, и аз не мога да повярвам, че приключи на първо класиране кампанията и за нас. Тя и Elea Lea записа детето във ФЕГ.
Палци стискаме и на акуана и на 50 shades of purple. Ани не пише отдавна, но и двете са ни френски мами и чакат второ класиране.

Мисис Джан и Феър лейдито ще са ми мами съученички вече. Моят е много щастлив, за една бройка да улучи класния на татко му (Димо Падалски, ако се сещате, в "Минута е много" едно време много игреше). Сега ще си има нов учител, както и да е.

Извинете ме, ако нещо повтарям от написаното..,

# 252
  • София

Мисис Джан и Феър лейдито ще са ми мами съученички вече. Моят е много щастлив, за една бройка да улучи класния на татко му (Димо Падалски, ако се сещате, в "Минута е много" едно време много игреше). Сега ще си има нов учител, както и да е.

Извинете ме, ако нещо повтарям от написаното..,

Сънчо, с мен и с JD ще си мама-съученичка. Все си мисля, че на Мисис Джан детето е НЕГ-ърче,
Падалски да не се пенсионира?
А Даниел Христов преподаваше на щерката в 134 СОУ. Умен човек с богат теоретичен и практически опит в опознаването на света
Успех на малчо
Стискам палци на тези, които още чакат

# 253
  • София
Димо Падалски вече не работи в НПМГ.

# 254
  • София
Аз разбрах, че се е пенсионирал.
Четох хубави неща за Даниел Христов, моят син да учи география го вдъхнови господинът от основното, мноого любим на децата.

Ох, да, JD, обърках се.

Общи условия

Активация на акаунт