ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 228
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Аз запазих ресторант още през лятото Laughing Изобщо не съм сигурна как точно ще протече. Баща ми е възрастен и заради него искам да съберем роднините. Наборът е съгласен да го направим за бабата и дядовците, но най-близките роднини са си солидна бройка. Отделно имаме доста семейни приятели, с които няма да стане да е обедно и за кратко Laughing Май ще е на два пъти. А ми се иска нищо да не правим. Като се сетя какви кръщенета правихме и на двамата... половина сватби Sweat Smile
За облеклото още никой не мисли Laughing

# 361
  • Разпиляна във въображението
Не съм от постоянно списващите и не знам във ФБ групата ли съм. Може ли да ме прибавите?

Моята дъщеря замина по Еразъм в Истанбул. Пътуването бе кошмарно, надявам се поне там да е хубаво, да се забавлява и да имат интересни занимания с останалите участници.

# 362
Не съм от постоянно списващите и не знам във ФБ групата ли съм. Може ли да ме прибавите?

Моята дъщеря замина по Еразъм в Истанбул. Пътуването бе кошмарно, надявам се поне там да е хубаво, да се забавлява и да имат интересни занимания с останалите участници.

От юли до октомври пътуването от/до Турция и от/до Сърбия е кошмар заради гастербайтерите…Хванала е опашките вероятно.

# 363
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Спунк разсмя ме с това заглавие на темата. Аз още свиквам с идването на известия от дванадесети и девети клас. Още не съм се настройла съвсем на учебна вълна, въпреки че на дребния е поръчано/закупено всичко необходимо за старта на учебната година. Наборката си е закупила тетрадки и химикалки.

Miriel ще ми е интересно като се върне да разкажеш.

За гостите - ние сигурно ще ударим 50 човека Flushed

# 364

От юли до октомври пътуването от/до Турция и от/до Сърбия е кошмар заради гастербайтерите…Хванала е опашките вероятно.

О, не, нищо общо няма с гастербайтерите. Попаднали са на абсолютно неориентиран само турско говорящ шофьор, който е карал като луд бусче като маршрутка, в което едва са си побрали багажа. "Напускали" са Плевен два часа със сгрешени винетки, неподатлив на обяснения къде е пътя за Ловеч. Хванал пътя за Русе. Спрели го и го насочили към Ловеч за друго момиче. След три часа отново към Плевен, за да пристигнат за около 5 часа! от тръгването в Търново. Страх я е било да си затвори очите. В резултат Плевен 15.05 ч. "тръгване", в 01.40 са били на границата, и финиш в 05.40 ч. в Истанбул. Румънците с тях са били с тази "звезда" от 10 ч. сутринта. В движение са подали оплакване и организаторът от турска страна е уговорил на границата да ги посрещне по-голям автобус и нов шофьор.

# 365
  • София
Ани, благодаря ти! Екстра беше времето, толкова жега не помня по това време на годината. От снощи вали, но нищо. Бяхме тръгнали към Лозенград, но се оказа доста задръстено и в крайна сметка се озовахме по едни пътечки из Странджа.

Сега се чудя дали да не ходим до Галерия мол в Бургас, че младежът мучи за дрехи.
Някоя бургаска мама, ако се сеща за нещо да препоръча - благодаря предварително.

# 366
Сънчо едва сега влизам, надявам се да сте на място където е спокойно... Ако може да се брои за такова южното Черноморие.
За дрехи аз от три години само давам нужните суми, има си няколко магазина в Галерия и още няколко из града откъдето пазарува, ама е капризен и все за него дрехи няма. Изобщо за бал не иска да чуе да говоря.

# 367
Днес купихме учебниците.
Имам молба! Миналата година някой беше сканирал безплатните приложения с тестове по БЕ и Литература към Бг учебник. Тъй като по литература нашите ученици са на друго издателство, някой би ли си направил отново труда?
По БЕ имам, но нямам възможност за сканиране, за съжаление.
Мнението ми е, че тези тестове от безплатните приложения са най-адекватни и близки до матурите, дават най-точна представа за усвояване на материала. В пристъп на умопомрачение съм купила някакъв си сборник на др издателство с тестове, днес пробвахме един, безумен е! А тези, на Бг учебник са много всеобхватни и плътно по материала. Все пак, непрофесионално мнение, да не се подведе някой. Но ако масово въпросите за матура се движат около 1500-2000лв,няма смисъл от сборник с въпроси само за 50 000лв(препратка към Стани богат, което предаване НЕ ГЛЕДАМ отдавна Joy) И на въпроса-моля, някоя добра душа да сканира тестовете от Бг учебник и да ги предостави "На ползу роду",най-добре на нашето място. Благодаря! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 07:06 от Светкавица

# 368
  • София
Имам молба! Миналата година някой беше сканирал безплатните приложения с тестове по БЕЛ и Литература към Бг учебник. Тъй като по литература нашите ученици са на друго издателство, някой би ли си направил отново труда?
Сина ми учеше по учеше от тези учебници, но нямам представа тази година дали ще продължат с това издателство. Уж са качили списък, но за 12 клас са повторили учебниците на 11 клас. Ако са - ще ги сканирам.

# 369
Светкавица изпуснала съм тези тестове от безплатните приложения има ли някъде тези от 11 клас? Аз ще проверя утре колегата по БЕЛ дали ги има и ще опитам да сканирам.

# 370
Доколкото знам Вики ще са с учебници на Просвета.

# 371
  • София
Светкавица изпуснала съм тези тестове от безплатните приложения има ли някъде тези от 11 клас?
Можеш да ги намериш във Файлове във ФБ групата.

# 372
  • София
JMM, благодаря ти, при нас всичко нормално, само дето валя 20 часа без да спре. Но спря точно за едно от последните събития на Аполония. На Моасето ходихме на представянето на втората и книга за Шато Лакрот.
Вече сме си в София, но времето в Созопол е топло.

# 373
Може ли и на мен тестовете? Мога да дам поща.

# 374
Може ли и на мен тестовете? Мога да дам поща.
Въпросът е кой ги има.

Общи условия

Активация на акаунт