ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 239
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Има и онлайн курс - само 8 урока😀: наборът него избра, че е по тънката лайсна. Но в случая с дъщерята на Алекс, борбата ще е да  пропусне поне пълен курс В2 и да се запише направо на курса за С1 и после -на изпит. Настоявайте, че щом е м/у В2 и С1 искате направо курс С1.

# 391
  • София
Alexandra, виж АВО. Те приемат за изпит и външни кандидати, но пък нямат изпити във Варна и трябва да се пътува.
https://avo.bg/exam/za-vuzrastni/54046

# 392
СМ преди няколко дни се яви на он лайн тест за определяне на ниво към АVO . Прави две части граматика, съответно по 20 и по 30 мин и трета част четене и граматика за 50 мин. Резултатите излизат веднага. Не струва нищо, изисква само регистрация. Определиха го за ниво С1, което беше и нашата цел, за да се подготви за сертификат. Мислим да запише 6 месечен он лайн курс . Можете да направите същото и от Варна

# 393
  • София
Не е ли късно за сертификат след 6-месечния курс?

# 394
  • София
British Council има дати за С1 за Варна през ноември и през декември. Може да се яви директно при тях и ако не се справи с точките за С1, ще си получи В2 сертификат. Дотогава може да се подготвя от техните онлайн ресурси или с някой и друг урок.

# 395
  • Варна
Много ви благодаря , поизясни ми се.

# 396
Не е ли късно за сертификат след 6-месечния курс?
Курсът свършва края на април, засега не е решил да кандидатства в чужбина, така че датата не е от значение. Ще му помогне и за матурата.

# 397
  • София
Дъщеря ми се подготви за САЕ с двайсетина индивидуални урока при частен учител, така че курс не е задължителен.
И ние постъпихме така, само че уроците бяха малко повече. Намирам го за по-разумен вариант, щом има да се донадграждат знания.

# 398
Наборката записа онлайн курс към Интеграл. За IELTS формата готвеха, но с тази подготовка взе и Кеймбридж С2 ниво.

# 399
Дъщеря ми се яви през Юни и взе С1 със 187 точки. Но тя ходи на английски от втори клас извънкласно, първо в една местна школа и после в Училища Европа.

# 400
Алексче, мога да препоръчам добра учителка онлайн. Много от дамите тук вече я ползваха за децата успешно. Моята девойка не е ходила никога на никакви курсове до 7-ми клас, имаше добра учителка в училище. В 8 и 9 клас спря да учи английски в училище, имаше по 1 час седмично с тази учителка само в учебно време, в десети прекъсна и в 11 клас  отново първият срок имаше уроци по час седмично ,януари взе С2. Но по принцип и вървят езиците.

# 401
Подкрепям, много е добра, дъщеря ми беше при нея. Хубавото е, че е онлайн и няма значение градът.

# 402
  • София
Не много по темата, но понеже сте на вълна съвети и учители - някой да има жокер за добър учител по БЕЛ 5кл, за София присъствено?
По темата Simple Smile
Имаме си шофьор от миналата седмица. Преди минути буквално разбра, че учебната година приключва на 13.05. и прие по-положително, че априлската ваканция ще е просто в петък (което също беше научено днес) Joy

# 403
  • Sofia
Jiema, наборът знае, че учебната година свършва по-рано, защото аз не спирам да се радвам на глас, че тази година ще го карам сутрин до най-близката спирка само до м.май Grin

Доходна и безаварийна на младия шофьор Blue Heart

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 05:53 от aniK

# 404
  • София
Браво на шофьорите! Моят е все още в проект - взе си листовките и е по средата на кормуването. Няма особен ентусиазъм, приема го като задължение да го отметне, както езиковия сертификат. И на последния първи учебен ден мисли да не ходи, и какво ще учи след това много не е категоричен. Ей така, ако може да си заспи и да се събуди на 13-ти май догодина, най-лесно. Angry

Общи условия

Активация на акаунт