Проблеми със семейството му .

• 6 744
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Далече е от снаха.

# 61
Авторката си мисли, че така се случват нещата, но въпросният мъж си я лъже. И не го знам на каква възраст е, но явно е мамин Мунчо - рахат му е да си е у дома при мама и тате и най-вероятно няма никакво намерение да се отделя от тях. Сестрата на брат му не знам каква роля играе, но изобщо не е ок така да се вкопчва в гаджето на авторката. И той й позволява. Да не би да спят заедно? Няма да търси мъжа си за услуги, а само брата...добре.
Общо взето изводът е един - такива отношения като в семейството на маминия са токсични, особено за авторката. Ако е нормална жена и има нещо в главата, сама трябва да осъзнае, че не й трябват такива драми.

# 62
боже от толкова теми вече имам чувството, че 50% от мъжете са мунчовци.

Какво е това желание да живееш с вашите?

Може би е младичък де, но все пак работи.
Надявам се, да не пързаля авторката.

Но пък като се замислиш, можеше за секс само да си намери жена по-близо, не да се занимава с друга държава
Така че сигурно има намерения към нея

# 63
  • София /Абсурдистан

То е желание да го обслужват и той да няма грижи за нищо. Удобно е.

# 64

То е желание да го обслужват и той да няма грижи за нищо. Удобно е.

Ами не знам, аз като се изнесох от нас и почнах сама да се обслужвам никак не ми беше лошо, даже се чувствах някак радостна, че сама пера, сама готвя,  сама чистя, пазарувам каквото си искам.
Не виждам чар в това да живееш пи чужди правила за едната вечеря

Единственият плюс биха били спестените пари, но с толкова минуси…

# 65
  • София /Абсурдистан
При жените е друго.

# 66
  • Down south
Цитат
В държави като Англия , Франция , Холандия се плаща 6 месеца напред наема
Аворката не казва, къде живее семейството на приятеля и?
Дали действително някъде изискват 6-те месеца авансов наем, звучи нереално.
Вероятно там където момъкът живее, е скъпо, за това и всички живеят вкупом, та и нея посрещат.
Както повечето от писалите  и аз имам усещането за нещо гнило в цялата история.

# 67
Учудвам се, че не е предложил за тези 20 дни да заемете хотел или Airbnb. Това е решението. И ако той каже, че е скъпо, може ти да го платиш, щом той плаща самолета.
Ето линк:
https://www.airbnb.com/
Ина ли нещо подходящо?

# 68
  • пустинята Гоби
Абе къде я кара тая снаха постоянно твоя човек? И тя мъж няма ли си, кола няма ли, автобус, метро? В чужбина транспортната мрежа е доста удобна принципно.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 08:25 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 69
В Дания все още искат 6+1 наема или 3+1, зависи от собственика. Държавата не е уточнена, така че излишно да гадаем. Авторката да си опича акъла, защото господинът досега не е успял да спести за депозит, живеейки с цялата рода, което намалява разходите, не ми се мисли какво ще е сам с нея на квартира, че и на час път от работата, което означава разходи и за транспорт. Иначе за мен не е ок да се разкарваш по потник и шорти пред родителите на гаджето, по- скоро бих излязла с късата пола на бар, отколкото да дефилирам цял ден по шорти на родата.

# 70
Мъжът е млад, щом е с пет години по-малък от авторката, която е студентка, може да е на 20. Кой знае какво работи, откога и за колко пари, така че тези предложения за аирбнб, общи почивки, чудене защо не е спестил за депозит вече и т.н. са доста преувеличени. Няма пари и толкоз.

# 71
Което обяснява и наивитета да разказва на авторката какво говори родата за нея, да не иска да се пусне от полата на мама и да служи за такси на снахата. Все пак е някакъв млад, млад и зелен още. Те мъже и на по 40 години, пак се държат по същия начин.

# 72
И в Англия понякога изискват 6 наема, особено от чужденци, за да си гарантират, че имотът ще е платен дългосрочно.
Друго ме дразни мене. То не че в Англия е много много топло, ама аз шеф на главата си как ще се обличам, не допускам. Заради влагата едни 23 градуса там се усещат като 30. И ще ми каже някой как да се обличам? Хич ме ме вълнува кой какви порядки има. Кога ако не като сме млади ще си носим късите гащи и късите поли? Като станем на 50 години ли? Семейните членове ако не могат да си сдържат нагоните си е техен проблем. Особено пък в чужбина никой никого не заглежда по улиците, на никой не му пука кой как се е облякъл, нито колко килограма е.

# 73
  • София
Затова, когато на някой му се ..., се отделя от родителите и не завира гаджетата при мама и тате.

# 74
Да, ама наш мамин Мунчо хем иска секс с наивната авторка, хем не иска да се отделя от мама и най-вероятно и от жената на брата.

Общи условия

Активация на акаунт