💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 806
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро в събота, дружки! Hug

Камилита, Ванче, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kiss
Още един превод на фрагмана се появи, маалко по-различен:
Цитат
- Знаеш ли, много те обичам! Ти си всичко за мен!
- Аслан, не може да бъде! Ти си невероятен!
- Не съм казал да избере само единия си син.
- Знаеш, че семейството ни ще бъде унищожено, ако това се разбере, нали, Ибо?
 - Казах да избере или родния си син, или осиновения.
- Какво правиш, Джихан? Не прави глупости! Ела на себе си! Джихан!
- Аз съм унищожена. Ти също ще бъдеш унищожено. Той ще узнае за вашите грехове.
Ако съдим по фрага как на Джихан му падна пердето, излиза, че той е осиновения, ама пак нищо не е сигурно, де Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, мисля, че така ще е, не случайно баба Сехер нарече Аслан Юсуф, той е копие на баща си. Точно това ми харесва в сериала, до последно не знаеш какво да очакваш.
Пепи, ако те интересува, скоро ще се излъчи нов сериал за Дисни - "Актриса", сценария е отново на Хакан Бономо. Ето го с актрисата, която ще играе главната роля Пънар Дениз.

Дано присъстват Киво и Сероша на вечерта на Emmi. Обещаха ни и фотосесия и интервюта от двамата, дано ни зарадват с нещо. А още и рекламата на МАВИ, надявам се да не ни оставят да скучаем цяло лято.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 16

Хубава събота!! Hug

Момичета, сърдечно благодаря за всичко споделено!! Hearts
за фрага и превода!!
тия спойлери съвсем да те объркат.........
вие обичате да предполагате какво може да се случи, аз си чакам с какво ще ни изненада г-н Бономо, определено го прави добре.
Вчера е имало премиера на сериал/Aktris/ за Дисни+, с Пънар Дениз, сценариста е отново Хакан, четох суперлативи за негавата писалка от Бирсен и Ранини.

Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ и неговият близък приятел Kıvanç Kasabalı бяха видени в Baltalimanı предишния ден. Дуетът, който привлече вниманието с приятното си настроение след вечеря, остави без отговор въпросите на журналистите. „Ще говорим по-късно, късно е“, каза Къванч Касабалъ пред репортери.

Днес си чакаме за последно за този сезон- снимките и озета.
според мен ще ни пуснат още един фраг.

Фенче Kissing Heart, о и ти си наминала...даже сме писали и двете за тоя сериал по Дисни. Wink
аз нямам кой знае какви очаквания от Мави, ама ако ме изненадат ще е Hands Ok HandHands Plus1

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 11:16 от Airra

# 17
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Слагам и аз още един превод.

https://www.vbox7.com/play:93c381d366

# 18
Добро утро, лейдис! Пожелавам ви лежерна събота.

Фенче, Айре, благодаря за кафето.

Фени, много ме зарадва с новината за новия сериал, ще го гледам на всяка цена. За мен основата за успех е точно добрият сценарий, защото съм виждала прекрасни ГГ, които не могат да спасят сериал, когато сценарият не е ок.

Аз от самото начало си мислех, че Аслан е осиновения. След новият фраг смятам, че това е Джихан. Grinning
Мисля, че Илияс точно това ще каже на Аслан, че не е казал просто да избере един син, а доведения или родния и тя е избрала родния. Да го нарани още повече, че майка може да се откаже от родното си дете, за сметка на "чуждото"
Не знам. Ще чакам с нетърпение финала на сезона.

# 19
  • au bout du monde
Нови спойлери:

Скрит текст:
Аслан ще разбере за бебето след като се върне от Иляс.

Ще направи ДНК тест и ще разбере кой е осиновеният.

Предполагам последната сцена ще е свързана точно с това откритие. За това ще бъдат събрани Хюлия, Аслан, Девин, Джихан.

# 20
Айре Heart Eyes,Пепи, Благи
Айре Heart Eyes аз пък очаквам МАВИ да ни зарадват с обща реклама с нашите сладури, предполагам, че ще е готина!
Този в колата хич не ми прилича на КК да ти кажа Thinking Ама сигурно е той, щом са го написали Smile
Пепи, този превод, който си донесла е смесица от двата, които преведох, едва при превода на серията ще разберем кой какво точно казва Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благи, така е.
Цитат
За мен основата за успех е точно добрият сценарий, защото съм виждала прекрасни ГГ, които не могат да спасят сериал, когато сценарият не е ок.
Но, много пъти има и случаи, в които хубави сериали не се харесват достатъчно на турските зрители, а по света ги обожават. Пример за това е Курт Сеит и Шура, сценария беше по истинска история и много добре написан, снимки, музика, режисура , актьори на високо ниво, но не го ли харесаха достатъчно, не го ли разбраха, не зная, но рейтинга не беше висок. А сериала е страхотен, по света и до днес е много любим. Особено в Северна Америка, американките, гледали го по Нетфликс буквално се побъркаха по него и по Къванч. Та даже и 3 часова среща си направиха с него, когато беше отишъл на гости на брат си във Флорида и една фенка го видя случайно. Дойдоха фенове от различни щати, някои бяха пропътували много километри, за да се срещнат с него. Та турския зрител е непредвидим, никога не се знае какво ще им допадне Thinking Много съм щастлива, че Айлето им допадна.
Нови спойлери:
Скрит текст:
✓ Аслан ще получи новината за бременността веднага след като Джихан му помогне да избяга от Корузаде. Сцената с песента на насипа ще бъде изненада от Аслан.

✓ В самото начало на серията Аслан научава от Иляс, че едно от децата (синовете) на Сойкан е осиновено. Но кой точно, Аслан няма да разбере.

✓ Аслан, след като получи тази информация, решава сам да разбере всичко докрай. Той прави ДНК тест, според който осиновеното дете на Сойкан е Джихан.

✓ Аслан информира Джихан за това. Реакцията на Джихан е частично показана във фрагмента. Обстоятелствата около раждането на Джихан обаче ще останат загадка почти до самия край. В офиса на Девин Джихан ще полудее от осъзнаването, че целият му живот е лъжа.

✓ След истината кой от братята е осиновен, няма да има проблеми и взаимни претенции между Аслан и Джихан.

✓ Джихан научава, че Юсуф Сойкан е убил родителите му чрез Иляс.

✓ Как Джихан ще реагира на това ще разберем едва във финалната сцена, която ще започне веднага след сцената в къщата на Неше, в която Аслан, отказвайки да изслуша Девин, си тръгва.

✓ Във финалната сцена, за която по-рано беше съобщено, че включва Аслан, Девин, Хюлия, Джихан и малкото момиченце, портретът на Юсуф Сойкан ще бъде унищожен.
Камилита, благодаря! Kiss Ясно е краят на сезона ще е запомнящ се! Worried

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 12:52 от queen_fenka

# 21
Скок в новата тема! Айре, благодаря за гостоприемството! Sparkling Heart

В момента по Show TV има надпис "Последният епизод на "Семейство" ще ви остави без дъх"...Припомнят ключови сцени от серията - мислите на Аслан, че семейството се разпада, Девин и Лейла, въпросите, които Джихан задава на Хюлия, че баща му е убил жена...и т.н.

Изобщо няма да гадая кой е осиновеният син - първоначално всичко сочеше към Джихан, после имаше подсказки за Аслан - "Всичко е заради теб. Всичко започна от  теб..." и пр.
От излъченото  за  характера на Аслан и от факта, че той припозна в Девин - различната жена, която е плътно до него, довери и се, съгласи се да се оженят /нещо, което не бе и помислил за останалите жени в живота му/, определено ме кара да мисля, че няма да приеме лесно сеансите с Джихан, по-точно - скриването на тези посещения от него и лъжата ,че не се познават. Но...няма да е само това! Още лъжи ще му бъдат разкрити в последния епизод и няма да се учудя, ако Аслан вземе някакво радикално решение /за момента/...
Разбира се, в следващия сезон ще се появи нещо извънредно, което ще го накара да се "завърне"...
Семейство! Колко парливи въпроси повдига Бономо! Понякога не познаваме хората, с които живеем. Всяко семейство има своите тайни. Всяко семейство има своите кръстопътища и събития, които го изваждат от коловоза. А семейството на Аслан определено има много тайни и ние ще имаме зрителското удоволствие да видим какво ще се случи с неговите хора.

Благодаря за всичко - коментари, спойлери, новини, гифчета, фрагман, преводи! Heart

# 22
Майдрийм, съгласна съм с това, което си споделила, благодаря!
Цитат
Семейство! Колко парливи въпроси повдига Бономо! Понякога не познаваме хората, с които живеем. Всяко семейство има своите тайни. Всяко семейство има своите кръстопътища и събития, които го изваждат от коловоза. А семейството на Аслан определено има много тайни и ние ще имаме зрителското удоволствие да видим какво ще се случи с неговите хора.
Вярно е, но не съм убедена, че Аслан ще замине някъде , при условие, че вече знае, че ще става баща Thinking
Цитат
От излъченото  за  характера на Аслан и от факта, че той припозна в Девин - различната жена, която е плътно до него, довери и се, съгласи се да се оженят /нещо, което не бе и помислил за останалите жени в живота му/, определено ме кара да мисля, че няма да приеме лесно сеансите с Джихан, по-точно - скриването на тези посещения от него и лъжата ,че не се познават. Но...няма да е само това! Още лъжи ще му бъдат разкрити в последния епизод и няма да се учудя, ако Аслан вземе някакво радикално решение /за момента/...
Разбира се, в следващия сезон ще се появи нещо извънредно, което ще го накара да се "завърне"...
Колкото до реакцията на Аслан от това, че Девин е крила сеансите си с Джихан от него, всъщност гледайки го няколко пъти, взех да го разбирам. С какъв невярващ поглед я погледна ... Това не е ревност, друго е, той имаше доверие само на нея, а се оказа, че и тя го е лъгала като майка му. Девин изобщо не трябваше да започва с това или поне да му беше казала сама до сега. Още от момента , в който Джихан дойде при нея с черните рози, трябваше да разбере, че това не е редно и че ще има последствия. Не, че има нещо лошо в това да му помогне, но трябваше непременно да каже на Аслан. Но, не,  тя реши, че сама ще се справи с това. Да видим сега какво ще стане. Във фрага Аслан й казва, че тя е всичко за него, а какво разочарование го очаква, жал ми е за него да ви кажа ... Но, все пак не вярвам да се разделят Thinking
А бе, знаете ли какво, май и аз като Айрето Heart Eyes ще взема да чакам да видя какво е решил Бономо, защото той наистина го прави много добре, главата ме заболя от размисли Laughing
Интересни коментари под тази сцена, този сериал кара не само нас, а и всички да разсъждават над това, което гледат :
Цитат
- Защо отиде там ? Защо отиде при Иляс?!
- За да защитя децата си, като майка!
- Виж, ако излезе нещо от това, тогава ние с теб ще си поговорим !“

Цитат
Мисля, че Аслан се досети за какво са си говорили Хюлия и Иляс по време на тази среща (че Иляс ще вземе един от нейните синове в замяна на своя, според принципа кръв за кръв). Изводът, че е разбрал всичко, може да се направи от странния му смях и поглед в банята пред огледалото, когато чува думите на Хюлия по адрес на Девин "Всичко това ни се случва заради теб и съпруга ти! Един от моите синове ще умре заради теб!", а също и от думите на Иляс "Кажете на Хулия, че времето изтече." След обвиненията й, че цялото зло в семейството е заради него, мисля, че той ще реши сам да отиде в ръцете на Иляс, като предварително се е договорил с Джихан. И е напълно възможно Ибо, който чу разговора между братята, да е всъщност с тях, но това остана зад кулисите. Както каза Аслан " Или ще станем семейство, или ще бъдем разбити на пух и прах", а случилото се в края на сериала беше част от неговия план. Просто не ни показаха подробности, но в следващия епизод всичко ще стане ясно.
Цитат
Всичко е възможно. Особено интересно е дали Иляс ще каже, че Хюлия е предала Аслан, за да спаси семейството си? Ех ,Аслан, теб собственото ти семейство ще те погуби ...
Цитат
Съгласна съм. Семейството му го нарани много. И колко още ще му причини .... Винаги се изненадвам от това желание на родителите да правят всичко от типа "за доброто на детето", всъщност покривайки своите задници и причинявайки още повече вреда .... И тогава с учудени очи да заявяват - направих всичко заради теб, заради семейството ...
Цитат
Да, и най-лошото е, че той ще научи цялата истина от врага. Аслан каза в епизод 1 " Семейството е място, където всяко зло се прави с добри намерения“. Тя даде сина си да умре, а той сигурно ще трябва да й благодари за това.
Цитат
Като правило, фрагментите само объркват. Те вземат части от различни сцени и ги сглобяват, поддържат интригата много добре, подгряват интереса. Колко жалко, че във вторник до есента се сбогуваме със сериала. Не исках да гледам недовършен сериал, но не се сдържах, все пак есента преди втория сезон ще трябва да гледам последните епизоди от първи сезон, за да си спомня как свърши първият сезон. Все пак това е сериалът, в който всяка фраза има значение, имаме обмислен до най-дребния детайл сценарий.
Надявам се, че все пак от Девин ще разбере Аслан, че ще става баща.

# 23
  • AMS

Дружки, благодаря ви
за реакциите, преводите и коментарите!!!
Исках да се изкажа по всички въпроси, но това  Семейство
вкара в главата ми  много бръмбари. За кой да мисля по-напред не знам.
Във фрага сцените на брега в песента се пее за дете.
Мисля, че така отбелязват Девин и Аслан щастливата новина.

А за това Джихан или Аслан  е осиновеният!? ...
Мога да кажа много, но накратко >>>
Браво Хюлия. Ненадмината си
в това да причиняваш болка на децата си
.

Не само Кръстникът а и сериалът Далас е класика в жанра.
Има и Оскар и ... 14 сезона.
Спомням си, че Джей Ар беше най-големият син,
от първия брак на бащата, а вторият син  беше Боби.
Този Кристофър явно се е появил в последните сезони
и може да е бил със съдбата на осиновено дете.

Казват, че това ще е началото на последната сцена >>>

Приятни занимания, дружки!!!!

# 24
Нямам предвид непременно да замине нанякъде далеч и после да се върне. Радикално решение - да поживее извън чифлика, далеч от лъжите...Не извън града, на всяка цена. А под "завърне" - затова е в кавички - да се върне при Девин/близките си при някакви извънредни обстоятелства. Понякога човек е много ядосан и наранен от
любимите си хора, но не се слага лесно кръст на всичко, което си бил и хората, които си обичал и си бил готов да умреш за тях. Ето затова не бива и да се казва "никога". Не знаеш в какъв момент ще ти се наложи да се "завърнеш" - на същото място, при същия човек, към поведението на някого, когото си критикувал, загърбил, изоставил или неразбрал.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 08:17 от Mydream

# 25
Здравейте Айре пак прекрасна тема

За да има сериал трябва да има и съспенс Не може всичко да ни разкрият изведнъж Сигурно първи сезон ще завърши с много неизвестни  за да се чудим наесен какво ще стане

# 26
Привет в новата тема. Да се запиша . Айре 🌼
И мерси за превода 🍀

Терзи, нормално е да има съспенс и да ни държи в напрежение до есента 😎

Аз отивам на среща на класа... Лека вечер!

# 27
Мира приятно прекарване

https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/3595386-aile-nin-13-bolumunde-neler-olacak

Какво ще се случи в 13 епизод на Семейството?
Планирайки да убие Аслан след решението на Хюля, Иляс среща голяма изненада. Точно преди взаимните оръжия да избухнат, Иляс дава на Аслан голяма следа за тайната на осиновяването и кървавото минало на семейството. Сега Аслан има само един въпрос на ум. Вярно ли е казаното от Иляс?
Научавайки, че мъжът, когото обича, се е изправил лице в лице със смъртта, Девин казва на Аслан, че е бременна. Аслан е много щастлив от новината, но Девин е твърдо решена да не ражда това бебе. Аслан ще се опита да докаже на Девин, че е възможно да започне нов живот с неговите бебета.

Телефонно обаждане от Къймет активира Хюля. От друга страна, Аслан започва да изпълнява плана си да разбере кое е осиновеното дете.

Истината, която излиза наяве, когато Аслан научава кое е осиновеното дете, дълбоко разтърсва отношенията между Аслан и Хюля. От друга страна Джихан също научава тази истина. Отива в клиниката на Девин. След случилото се в клиниката Девин решава да прекрати терапевтичните си сесии.

Когато всички се събират за церемонията по искане на Yağmur и Eko, всички тайни излизат наяве една по една. В края на страхотна дискусия, Хюля; Той казва на Аслан, че Девин и Джихан са имали тайни сесии с него от месеци.

Сега е ред на Аслан и Джихан да се изправят. Конфронтацията, която ще се случи тази нощ между двамата братя, се превръща в голямо сблъсък с разкриването на кървави тайни на семейството; Семейството ще бъде повлечено към голямо разрушение.

Сега всеки е в повратна точка, която ще преобърне живота му с главата надолу.

Снимки

https://www.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503621-aile-13-bolum-fotograflari

.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 20:33 от dterziiska

# 28
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Изгледах серията отново 😜

Аслан няколко пъти каза или ще сме заедно като семейство, или нищо няма да остане.
Вече съм абсолютно сигурна, че семейството успя да направи план, как да се справят с Иляс. Мисля, че това стана след падането на информатора в басейна и скандала , който стана след това между Девин и Хюлия.
Аслан беше сигурен, че Хюлия крие нещо от него и не случайно по време на скандала даваха и него. Първо се смееше истерично, после за секунди стана много сериозен. Мисля, че след това е имало разговор между него и Хюлия и тя е казала какво иска Илияс и по настояване на Аслан е  посочила него.
Имаше една сцена с нар.

И тази от първите епизоди

Тогава много коментирахме символиката на нара и сега Хакан Бономо отново я използва.
Още един момент искам да посоча , когато Аслан донесе закуска на Девин.
Тя тогава го му каза "Нали говорихме за последния шанс ?, което ме кара да мисля, че и Девин знае за плана.
Според мен ще се разкрият доста неща от миналото, съдейки по снимките, които се качват от актьорите, които играят малките Аслан и Джихан, и младите Юсуф и Ибо.
Но Хюлия във фрага пак си показа ноктите. Разкриването на тайната я прави още по страшна, точно като змия, която гледа да ухапе преди да умре.

# 29
  • au bout du monde
Прекрасни снимки. Разкошни 😀

Общи условия

Активация на акаунт