От профила на Къванч

Сладури 😍

вярно, че игра и в Малките престъпления Селим, благодаря! 

Шака, шака, заради това още повече си го обичам! Ама ми липсват снимките им всяко лято от папараците, дано ги изловят и това лято 

Благодаря ти! Серенай някоя си. Но виж животът, колко е непредвидим. Ох, много се смях.
Така е по-интересно - да гледаш назад и пътят, който е извървял. Защото има доста актьори, които са толкова еднакви в изразяване на емоции-един поглед на влюбен, един и същи на ядосан, само имената и партньорите различни.
Нали заради това скоро споделих, че ме е срам какви съм ги писала на времето за Серка 
Та от къде да съм знаела коя е Серенай наистина, просто ми стана смешно, че само една почитателка си пишеше всеки ден сам сама
Тогава можеше да си споделяш колкото си поискаш постове един след друг, а не като сега да чакаш някой да напише нещо, за да можеш да споделиш. Много е интересно в архива, аз затова често си го преглеждам. Но страшно съжалявам, че много снимки, клипове вече ги няма ... А Терзи винаги е била нашето папараче, ловеше новините за Киво още във въздуха 
Така е, животът е непредвидим, сега толкова много я харесвам. Аз и преди това я харесвах като актриса, само не можех да си я представя до Киво как ще стои, защото и ти много точно си описала външността и, но съм много доволна, че дадоха тази роля на нея! 

, иначе със сигурност щеше да напише нещо за финала....
/ знаех много добре коя е Серенай, тя си беше известна покрай Чаатай и Меджезир, а преди това съм я гледала по тв. в Сезони на любовта-където пък играеше отрицателна роля, голяма гаднярка, ама така добре й се получаваше!!
, всяко лято си имаме нормално количество снимки с КБТ...

благодаря за споделеното! 
права си, но искам снимки и от това лятооо 
Аз не помня коя година загледах този сериал, било е по-късно явно, щом не съм знаела коя е, но и когато го гледах много я плюеха в темата на партньора и, някои дори не гледаха сериала заради нея, до такава степен не я харесват и до днес. Не знам дали тази фенка е за браво, за мен лично не е много нормално тема след тема да си пишеш сам сама, явно и затова съм реагирала по този начин тогава, но хора различни. То и аз по някое време /след като приключи гледането ни на КГ онлайн темата изведнъж опустя, точно както сега /съм пускала доста постове един след друг, предимно с клипчета, за да я поддържам, но заедно с мен се разписваха от време на време поне още поне 3, 4 дружки. Дори и заради Киво не бих правила това.

благодаря!
Пепи, ти си ясновидка
Много са ми сладки двамата! Да видим какво приказва Киво. И аз мисля, че ще има още една с бебето, което ни показаха.

Препоръчани теми