💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 209
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Дружки, благодаря ви за споделеното и днес! Hug
Айре Heart Eyes вярно, че игра и в Малките престъпления Селим, благодаря! Kiss
Е, много са сладки! Heart Eyes

На мен горе - долу ми хареса дублажа, гласът на Виктор е много приятен, изобщо на мъжете бяха такива и на едната актриса, но тази Лина беше ужасна, дето дублираше Джемре. Проблема е в това, че нашите актьори не успяват да изразят така емоциите, които влагат актьорите в оригинала, и мисля, че сериала губи доста от това.
Напр. в тази моя любима сцена, Виктор Танев дали успя да предаде по този начин отчаянието на Кузей ? Не мисля. Джаки, какво ще кажеш, права ли съм ? И на Джемре гласчето е къде по-нежно, а бе, най-добре си е със субки Smile

Но, като изтриха всичко, свикнах, какво да се прави, дори сега го гледам с дублаж Smiley
Едно старо, но хубаво клипче за лека вечер! Hug

# 572
Благи, заповядай сериала с англ. субки
https://turkish123.com/kuzey-guney-episode-80-b/
със сигурност бг. превод, макар и като дублаж е по-добър.

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
е никой актьор не може да пресъздаде оригиналния глас.....

лека вечер!

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 22:48 от Airra

# 573

На мен горе - долу ми хареса дублажа, гласът на Виктор е много приятен, изобщо на мъжете бяха такива и на едната актриса, но тази Лина беше ужасна, дето дублираше Джемре. Проблема е в това, че нашите актьори не успяват да изразят така емоциите, които влагат актьорите в оригинала, и мисля, че сериала губи доста от това.
Напр. в тази моя любима сцена, Виктор Танев дали успя да предаде по този начин отчаянието на Кузей ? Не мисля. Джаки, какво ще кажеш, права ли съм ? И на Джемре гласчето е къде по-нежно, а бе, най-добре си е със субки Smile

Фенче, и аз не обичам дублажите, наистина се губи много от оригиналния глас, но след 1, 2 серии, някак си успявам да ги игнорирам и следя лицата, които предават ясно действията им, а и Киво умее да пресъздава образите и само с мимики и очи....ох, невероятен е!.
Сега започвам Забранения плод, въпреки че съм го гледала поне 5 пъти, но сега ще ми е интересно да гледам Киво с други очи.... Тъй като гледам усилено Уимбълдън, сериала ще е в свободното време.

# 574
Добро утро, дружки! Hug

Джаки, благодаря ти мила! Kiss
Цитат
и аз не обичам дублажите, наистина се губи много от оригиналния глас, но след 1, 2 серии, някак си успявам да ги игнорирам и следя лицата, които предават ясно действията им, а и Киво умее да пресъздава образите и само с мимики и очи....ох, невероятен е!.
Да, някои актьори умеят само с очи и мимика да те накарат без проблем да разбереш емоциите, които изпитват героите им, за щастие Къванч е от тях. Хареса ли ти Менекше и Халил ?
Айре Heart Eyes Hands Plus1
Дано по-скоро дадат рекламата, че да има какво да си обсъждаме Smile
Понякога ме хваща яд, че хич не е самовлюбен ашкъма ни, като гледам други как непрекъснато се фоткат Stuck Out Tongue Closed Eyes Шака, шака, заради това още повече си го обичам! Ама ми липсват снимките им всяко лято от папараците, дано ги изловят и това лято Smile
Като спомена Джаки, че започва да гледа ЗЛ, да ви споделя нещо за любовта, на което попаднах скоро в архива, хареса ми!
Цитат
Не търси съвършенство в любовта, защото ще умреш без любов!!! Намери и обикни нещо обикновено и го направи съвършено !!! Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване... Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето... много често завинаги... Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано... Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ... знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди... знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия... Това е ИСТИНСКАТА любов - тази която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените - остава едновременно в миналото и бъдещето... Защото само тя умее това...........

Джеймс Бари

Имайте прекрасен ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 10:32 от queen_fenka

# 575
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро ☕

Запомнила съм от Айра, че Мави пуснат рекламите си в понеделник, дали днес няма да ни изненадат ?
Джаки, ти направо си невероятна . Щом ще повтаряш ЗП, това означава, че си изгледала и Менекше и Халил. Кога успя бе, момиче? Ще ти остане само Перла, май . Невероятен е, нали?
А и така както си направи маратон сигурно още повече може човек да види голямата промяна, която има в развитието на Къванч.

Аз снощи се забих в една от старите теми и откарах до късните часове, ма то много интересно да четеш. И един от първите постове, който ми попадна е на Фени. Смяла съм се с глас 😊
Направо слагам скрийншот.

Серенай някоя си...😂 Ама каква партньорка ни стана сега, супер.
Темата е от 2014 , много сте обсъждали отиването на Къванч и Башак в Париж за дните на турското кино там. Фени, ти още тогава си твърдо вярвала във връзката между тях и че тя е жената. Айрето е имала колебания, но ти явно веднага си усетила накъде вървят нещата и добри доводи си давала. Още тогава си личи, че най-отдавна го познаваш. Терзи и тя, разбирам, че пак първа е намирала информация за Къванч. Сигурно имаш най-големия архив за него.

Снощи ми излезе интервю с Тайгър за това как е написал музиката за ЗП и Бирсен го беше споделила. Ако успея после ще го кача.

Фени, застъпихме се. Прочела си ми мислите 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗 🤗

# 576
Добър ден, лейдис!

Пепе, така ме разсмя рано-рано Joy Благодаря ти! Серенай някоя си. Но виж животът, колко е непредвидим. Ох, много се смях.
Аз 2014 година даже не предполагах за съществуването на турското кино, а сега започвам да ставам профи.
Питах за субтитри, ако има да не се мъча с дублаж. ( а така е като съм написала озвучка, все едно на руски го гледам)
От до тук изгледаните филми не мога да си изкривя душата и да кажа, че друг герой на Къванч може да измести Аслан от първото ми място. То малко е като да сравняваш круши и домати. Всеки образ си е перфектен към онзи момент. Определено обаче се вижда едно израстване и надграждане в играта му. Но забелязах от Север Юг (защо са го превели така този сериал) има жестове на Кузей, които има и Аслан Grinning Така е по-интересно - да гледаш назад и пътят, който е извървял. Защото има доста актьори, които са толкова еднакви в изразяване на емоции-един поглед на влюбен, един и същи на ядосан, само имената и партньорите различни.
Сега се загледах в канала на Айрето и с такъв кеф си припомних АсДев.

Пожелавам ви лека и успешна седмица и се пазете от жегите Simple Smile

# 577
Пепи, и мен ме разсмя Laughing Нали заради това скоро споделих, че ме е срам какви съм ги писала на времето за Серка Blush
Ами аз по това време не гледах нищо друго, освен сериалите на Киво. Преди да го зърна случайно на екран изобщо не гледах сериали, камо ли пък турски. Но, този красив маймун така ми влезе в сърцето, че започнах да ги гледам и още как Stuck Out Tongue Winking Eye Та от къде да съм знаела коя е Серенай наистина, просто ми стана смешно, че само една почитателка си пишеше всеки ден сам сама Stuck Out Tongue Closed Eyes Тогава можеше да си споделяш колкото си поискаш постове един след друг, а не като сега да чакаш някой да напише нещо, за да можеш да споделиш. Много е интересно в архива, аз затова често си го преглеждам. Но страшно съжалявам, че много снимки, клипове вече ги няма ... А Терзи винаги е била нашето папараче, ловеше новините за Киво още във въздуха Heart
А бе в самото начало и аз не харесах веднага Башак, но после ...
Благи, посмяхте се за моя сметка, нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye Така е, животът е непредвидим, сега толкова много я харесвам. Аз и преди това я харесвах като актриса, само не можех да си я представя до Киво как ще стои, защото и ти много точно си описала външността и, но съм много доволна, че дадоха тази роля на нея! Heart
Сериала се казва Кузей Гюней, което на турски означава Север Юг. Едно време се опасявах, че както нашите сменят заглавията да не ни го дадат като Плюс и Минус Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гледай, гледай Кузейката, убедена съм, че ще те накара да се влюбиш в този герой Къванч не по-малко от Аслан.
За мен все още любимия ми негов образ е именно Кузей Heart

Много вярно! Заради това съм си го избрала него, не някой друг.
Цитат
Така е по-интересно - да гледаш назад и пътят, който е извървял. Защото има доста актьори, които са толкова еднакви в изразяване на емоции-един поглед на влюбен, един и същи на ядосан, само имената и партньорите различни.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 11:13 от queen_fenka

# 578
Фени , една голяма прегръдка от мен 🤗

Ето интервюто с Тайгар. Той пак е бил в България тези дни. Имаше снимки и видео от Свиленград и Царевец.
https://www.instagram.com/reel/Cueys_IIdfe/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Честно казано, мисля че сега заради Курт Ефе летните снимки, папарашките ще са много по малко. Ако Башак нещо се отпуснете...
На мен пък много ми харесва това, че не публикува толкова лични неща. Ето, сега и по време на сериала с всички деца се снима, но на тях няма как да откаже. Със Серенай очаквам да качат след края на сезона. Както сам беше казал важното е да се обсъжда работата му.
Но това не пречи да бъде търсен и ценен както от рекламодателите, така и от гилдията.
Преди време, може би миналата година, Инеса в Тиими беше качила едно приложение, което измерваше ангажираността към профилите в Инстаграм. То измерваше както харесванията, така и други показатели като посещения, брой последователи и др.Тогава доста си поиграх и познайте кой беше с най- много проценти, разбира се, Къванч. Много ме е яд, че не си го запазих, а сега да го открия ми се струва невъзможно. Така че, това, което Къванч е успял да си извоюва благорение на таланта и труда си никой не може да му го отнеме.
Скоро прочетох една мисъл на Марлон Брандо и много ми хареса.
"Звездата е човек, който седи на трон направен от захар под постоян дъжд"
Та въпроса е да станеш толкова голям, че трона да не се разтопи.

Благи, абе аз знаех през 2014 че има турски сериали, ама не знаех, че има форум. Както се казва за всяко нещо си идва времето и мястото. Аслан за теб е като първата любов, 😍 трудно някой ще го измести, но сигурно е интересно това проследяване на образите му.
Аз съм била така с някои писатели, прочета някоя книга и после всичко, което е писал. Имам такива моменти на лудост и наистина е интересно да се види развитието им.

Къщата ми е с краката нагоре, уж чистя, а се заседях тук.
Оставям ви.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Ох, този постер, прекрасни са.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 12:35 от pe04

# 579
Привет в понеделник!! Hug

Благодаря ви за споделеното!!

Благии, видя ли, че снощи постнах в темата - сериите на КГ с англ. суб?
специално съм ги търсила.....
Аз мисля, че Джаки не е изгледала още Двама завинаги Thinking, иначе със сигурност щеше да напише нещо за финала....
Пепи, не знам дали ще е в понеделеник, но тая седмица предполагам ще ни зарадват с реклама.
Аз по това време/от цитата на Фенка Laughing/ знаех много добре коя е Серенай, тя си беше известна покрай Чаатай и Меджезир, а преди това съм я гледала по тв. в Сезони на любовта-където пък играеше отрицателна роля, голяма гаднярка, ама така добре й се получаваше!!
Дизита гледам от 2010-2011, но вече интересът ми достаааа намаля.....
Фенче Kissing Heart, всяко лято си имаме нормално количество снимки с КБТ...
на който му е интересно, може да си разглежда
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063673173008&sk=photos_albums
и сега папараците ги изловиха с най-важния обект Heart
Ще видим какво ще ни предложи 2023, важното да са живи и здрави, както и ние. Hands Plus1

една от първите им снимки, които съм виждала, от както съм във форума

ново клипче-
някои неща не се променят 🧿

здрава и позитивна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 13:39 от Airra

# 580
Айре, първата им снимка заедно не е ли от рожден ден на Къванч, където Башак е с блуза върху, която има снимка на вълк.
Аз разбира се нямам архив и само я описвам.

Фени, браво на тази фенка. Предполагам, че това е времето на най-големия хейт срещу Серенай във форума и сигурно е била доста смело от нейна страна.
Е, то талантливия човек си е талантлив и с хейт. Но пък много хора, включително и аз и обърнах внимание точно заради това.

# 581
https://twitter.com/molfix/status/1678427835684339712

рекламата

Нова рекламна кампания на Molfix. Отнася се за недоносени бебета, това е фокусът на рекламата. "Бебетата, родени преждевременно, се нуждаят от прегръдката, мириса и дишането на майките си. molfix е с бебета и майки от 5 години. за да могат недоносените бебета да растат безопасно в ръцете на майките си"

сигурно ще има още поне една с малкия сладур от снимките.

Цитат
Айре, първата им снимка заедно не е ли от рожден ден на Къванч, където Башак е с блуза върху, която има снимка на вълк.
да, и тя е една от първите им снимки.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 19:09 от Airra

# 582
Момичета, изгледах го Двама за винаги , още ме държи гадния финал и не ми се коментира. Толкова голяма и истинска любов, така ли трябваше да завърши?... Толкова трудности изживяха и накрая всичко отиде по дяволите. Яд ме е, можеха да не го убиват Халил, само да го ранят и една серия да е между живота и смъртта и накрая всички заживели мирно и щастливо. Толкова ли много искам?...
Иначе сериала много ми хареса....старите сериали си остват класика. От няколко години нищо не може да ме задържи. Харесам си някой сериал, изгледам няколко серии и го зарязвам ....не могат да ме задържат на екран, докато не се появи Семейство . Радвам се, че го открих, за да открия и Киво. Щеше да е голяма загуба за мен.
Тъй като за Сблъсък още не съм готова да го почна, ще се върна    на Забранения плод да го изгледам този път с Киво като любимец. После ще си преговоря Семейство и новия сезон ще дойде. За едно лято се запознах с почти цялото творчество на Киво.... доволна съм. Аз така като си харесах Джан, за нула време всичко му изгледах. Вече съм с двама много любими актьори и няколко просто харесвани. Ох отплеснах се от темата, ама така де....продължавам.

# 583
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes права си, но искам снимки и от това лятооо Smile
Да, тази снимка беше от първите на които ги видяхме заедно, но имаше и други преди нея още от края на 2013, тогава се чудехме дали това не е поредната измислица на жълтурите, защото точно тогава пишеха, че Къванч и Азра са се оженили тайно в Холандия, трябва да ги потърся. А снимката с вълка на фанелката на Башак, която споменава Пепи е след приключването на снимките в Санкт Петербург от РД на Башак 2014 г., да, но не е първата.
Пепи, нямам идея дали е имало хейт тогава по Серка, но щом Айрето казва, че 2014 са давали Приливи, значи е имало Smile Аз не помня коя година загледах този сериал, било е по-късно явно, щом не съм знаела коя е, но и когато го гледах много я плюеха в темата на партньора и, някои дори не гледаха сериала заради нея, до такава степен не я харесват и до днес. Не знам дали тази фенка е за браво, за мен лично не е много нормално тема след тема да си пишеш сам сама, явно и затова съм реагирала по този начин тогава, но хора различни. То и аз по някое време /след като приключи гледането ни на КГ онлайн темата изведнъж опустя, точно както сега /съм пускала доста постове един след друг, предимно с клипчета, за да я поддържам, но заедно с мен се разписваха от време на време поне още поне 3, 4 дружки. Дори и заради Киво не бих правила това.
Намерих тези от онова време

И едно старо интервю на Ойкю, ако ви е интересно!
Скрит текст:
Славата разваля мъжете!

Ойкю Карайел, която започна кариерата си със сериала "Кузей Гюней“, ще се появи пред нас този месец в нов образ в театралната постановка на "Убиеца Джо“. Карайел не се интересува от славата. "Не се виждам като брилянтна. Мъжете са тези, които се стараят повече да запазят славата си “, казва тя.
Ж – А вие като дете проявявахте ли интерес към актьорството?
О - Когато бях дете, понякога ходех на театър. Но когато пораснах, дори не мислех, че ще играя там и ще стана лицето на театъра. Честно казано дори мислех за нещо друго. Едва сега, поглеждайки в миналото, разбирам и виждам, че съм имала способности/наклонности. Когато учих в лицея, в последния клас на академията, започнах да получавам театрално образование ( имам предвид, че посещавах театрални кръгове / курсове в лицея). След като завърших, влязох в консерваторията.
Ж - И тогава започна вашата история в "Кузей Гюней"...
О - Да. В театър КРЕКТ играх в постановката "Всичко красиво е на наша страна". Eдже Йоренч (сценаристката) и Keрем Чатай (продуцента) ме видяха в нея и се заинтересуваха от мен. Тогава ме поканиха да играя и да участвам в този сериал.
Ж – Вашият първи проект беше с Kъванч Taтлъту. Какво почувствахте тогава ?
О - Изпаднах във възторг, бях щастлива. Беше ми много интересно дали ще мога да се справя или не. Все пак телевизията е много различна от театъра. Дори не знаех как ще изиграя ролята си.
Ж - Добре, а какво мислите сега за вашето завръщане?
O - В началото, разбира се, беше трудно, но имаше моменти, в които снимачният екип беше доволен от мен. Накрая искам да кажа, че в условията на Турция не е толкова лесно да се снимаш в сериал. Разбира се, с удоволствие играя ролите си. Ако не им се наслаждавах, нямаше да мога да играя. Концепциите ми се формират от това колко часа прекарвам на работа.

Журналист - Вашата нова работа ще бъде представена през Новата година, през януари.
O - Ще представим Killer Joe на 15 януари в Moda Sahnesi. Това е комедийна игра за американско семейство и техните проблеми.

ВСЕ ОЩЕ СЪМ В НАЧАЛОТО НА ПЪТЯ!

Ж - Каква роля ви придава умора ?
О – Тъй като съм в самото начало на пътя си, не мога да кажа, че някоя от ролите ми е била лесна за мен. Това показва недостатъците ми в актьорската игра. Предстоят ми много неща, които ще ми помогнат да стигна до най-високото ниво в актьорството.
Ж - Дейвид Бекъм дойде на партито без костюм, но можем да кажем, че всъщност беше с костюм. Какво имаш предвид под слава?
О - Това, което правиш, изглеждаше необичайно интересно за всички. Всъщност не мисля много за славата. Аз например не се виждам наистина на най-високо ниво някога. Мъжете работят много повече, за да запазят славата за себе си. Славата ги разваля още повече. (смее се)
Ж - Какво правите, за да не се потопите в света на славата и да се предпазите от всичко това?
O - Всъщност няма такова нещо, което да забравя или да се разваля. Аз съм такава, каквато съм. Единственото нещо, което се промени е, че се преместих в отделна къща. Живея с моята сестра близначка.
Ж – Има ли такива, които ви бъркат и искат автографи не само от вас, но и от нея?
О - Разбира се, много са. Още повече са случаите, когато се приближават до нея и искат да се снимат с нея.
Ж – Каква щяхте да сте, ако не бяхте станали актриса?
О - Сега казвайки "Ако не бях станала актриса, щях да бъда ...", значи това се случва. Естествено, не бих направила това, което не мога. Ако можеше, щях да го направя. Например, много исках да правя музика, харесвах я, но нищо не се получаваше. Нищо не разбрах и нищо не можах да науча.
Ж - Кои според вас са най-добрите и най-лошите качества на един актьор?
O - Според мен в тази работа  няма нито добро, нито лошо. Приемам всичко такова, каквото е в действителност.
Ж - Какво може да ви разплаче?
О – Всъщност не съм чувствителна /сантиментална. Но напоследък като гледам филми - на безсмислени епизоди, постоянно ми се пълнят очите със сълзи.
Ж - За какво мечтаете?
О - Искам да стана по-добра актриса отколкото съм сега, а също и да стана по-откровена. Все още се стеснявам, когато играя и това не трябва да го има при нито един актьор/актриса. Все още не успявам да го преодолея. Искам да стана жената, от която всички тези недостатъци постепенно да си отидат..
Ооо, аз докато се туткам пуснали рекламата! Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Пепи, ти си ясновидка Smile Много са ми сладки двамата! Да видим какво приказва Киво. И аз мисля, че ще има още една с бебето, което ни показаха.
Джаки, доколкото си спомням МиХ отново беше по истински случай или книга, заради това края е такъв ... И аз се питах защо точно Халил трябваше да умре, ама ... Ядосвах се ужасно на нефелните полицаи, които уж ги пазеха, докато си извадят пистолетите онзи ненормалник ги надупчи спокойно няколко пъти! И не знам защо почти във всеки турски сериал полицията им е много зле Thinking
Браво и от мен! Hands Clap
Цитат
За едно лято се запознах с почти цялото творчество на Киво.... доволна съм
Kiss
Цитат
..не могат да ме задържат на екран, докато не се появи Семейство . Радвам се, че го открих, за да открия и Киво. Щеше да е голяма загуба за мен.
Kiss

# 584
Момичета, много хубава реклама. Не съм се съмнявала, че ще бъде с послание.
Много искам да разбера какво говорят, обаче.

После ще пиша още.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 21:03 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт