"Недоносените бебета се нуждаят от майчините прегръдки, аромат и дишане“... Molfix работи с майки и бебета от 5 години, за да могат недоносените бебета да растат безопасно в ръцете на майка си чрез проекта Hayat Bağım! 💙

Много си права за всичко, което си написала за Къванч, то и ние заради това толкова си го обичаме, всичко е комплексно при него. За мен е много важно и като човек да е на висота този, когото харесвам. Къванч още след първия си сериал започна да си подбира ролите, не се снима в каквото и да е. Скоро споделих откъс от негово интервю, той държи в проектите, които си избира винаги да има някакво послание към зрителите. Можеше спокойно да продължи да си се снима в романтични сериали с много любов и целувки, за каквито примират зрителките и да си остане в едно амплуа и щеше винаги да има успех, но на него това не му е достатъчно, не се страхува да рискува и да пробва всякакви роли. Но, хейтърките го обвиняват, че вече не е същия откакто се оженил, вече не искал да играе сцени с целувки
Пък аз не виждам в някой негов сериал или филм да липсват такива, винаги има любов в тях, макар и различна от предишните. На него не му е необходимо да се нахвърля с целувки на партньорката си, за да изрази любовта си, има толкова много начини. И в Север Юг ще видиш това.

Какви снимки си открих в архива. И аз сигурно ще му стигам до там на синеокия 

Ами така ги усещам, не са ли много мили един до друг ? Как може на някой да му хрумне, че не изглеждат добре заедно? Та те греят един до друг, това го виждах още в самото начало. Могат само да завиждат на любовта им фенките, вместо да пишат, че Къванч бил актьор и в живота
Никой не играе роля 10 години, сорри! 

Както писах, интелигентно момиче е Серка 

Само за Азра не съм съгласна, никакъв ПР нямаше там, Къванч съм го виждала да гледа по този начин единствено Азра, преди Башак. Но, бяха много млади, много дълго време бяха заедно, явно нещо не е тръгнало както трябва, събираха се и се разделяха 5 пъти, направо турски сериал си беше тяхното, но имаше любов със сигурност. И голям натиск имаше върху най-красивата тогава двойка в Турция, Киво ставаше все по-известен и търсен и Азра явно не издържа, пишеха, че го е ревнувала ужасно и заради това са се разделили. Онзи мазен дебелак Йозерман хич не искам и да го споменавам, полудя, че изпусна златната си кокошчица
Харесвах ги и тях като двойка, но съдбата си знае работата, след това Къванч срещна голямата си любов, която защити наистина от всички със зъби и нокти, каквото и да говореха за тях и продължава да го прави.
И със сакото на Селчук 

Не можех да си представя, че чакам с такова нетърпение започването на сериала. 

прави с толкова любов и за нас самите, много мило е казаното от вас! 

Препоръчани теми