💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Превод от американките
Цитат
Нова рекламна кампания на Molfix. Отнася се за недоносени бебета, това е фокусът на рекламата. "Бебетата, родени преждевременно, се нуждаят от прегръдката, миризмата и дишането на майките си. molfix е с бебета и майки от 5 години. за да могат недоносените бебета да растат безопасно в ръцете на майките си". Така че това е представено по-скоро като кампания по отношение на инициативите на Molfix за подкрепа на недоносени бебета.
От ВК
Цитат
Kъванч и Башак в социалната реклама на Molfix.
"Недоносените бебета се нуждаят от майчините прегръдки, аромат и дишане“... Molfix работи с майки и бебета от 5 години, за да могат недоносените бебета да растат безопасно в ръцете на майка си чрез проекта Hayat Bağım! 💙

# 586
# 587

Пепче, благодаря! Kiss
Цитат
Семейната двойка Kъванч Taтлъту и Башак Дизер в социалната рекламна кампания на марката продукти за грижа за бебето Molfix.
"- Това е необичайно място. Тук се раждат герои.
-  Погледни тук!
- Виж, виж това мъниче. Сега си толкова мъничък, но утре ще кажат брат Къванч каза, ще видиш, ти ще станеш много голям! Виж какъв глас, с такъв глас може да управлява концерти по стадионите!
- И майката дойде  ..
- Ще порасне, всички ще пораснат големи! Сега имат нужда от малко майчини прегръдки, от маминия дъх и мирис.
Ето защо MOLFIX е ангажиран в Програмата за безопасност на живота на недоносените бебета в продължение на пет години, като предоставя на болниците оборудване за недоносени бебета, обучение за медицински сестри и родители. Когато безопасността на живота на бебето вече не е в опасност, майката може да му даде пълната си любов и грижа."
Недоносените бебета имат нужда от "прегръдките на мама, нейния дъх и мирис“... Molfix работи с бебета и майки вече 5 години, за да могат недоносените бебета да растат безопасно в ръцете на своите майки с проекта Hayat Bağım!

# 588
Фени, много благодаря ❤️
Аз се отплеснах да чета коментарите под поста на Башак и Молфликс.
Толкова благородни и емоционални имаше.
Погледнете какво става

1,5 мил.  преглеждания за 6 часа.
Толкова се радвам, че и двамата се включиха сега. Посланието е предадено по най- добрия и емоционален начин.
Последните реклами на Къванч са превъзходни. Финиш за пестенето на водата, Мерцедес за опазването на въздуха, сега тази.
Нали договора е за 1,5 г. така че със сигурност ще има още.
Тази кампания ми напомня за нашата Капачки за бъдещето и съм много горда, че втора година участвах с моите деца.

Джаки, доколкото знам сценарист или един от сценаристите на МХ е Елиф Шафак. То и книгите и са си тежички за четене. Много ми харесва "Копелето на Истанбул" сигурно би станало страхотен сериал, ама ще трябва да снимат в Америка и едва ли ще стане 😜
Но се радвам, че откри Къванч и почна да пишеш при нас.
Очаквам и една друга фенка на нашата тема да се включи вече, защото редовно получавам лайкове и се надявам най-после да се престраши и да пише 😍

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 589
Добър ден, лейдис!
Пепе, казвай, коя е фенката да я бутна от балкона  Grinning
Да ви кажа, че Къванч е един от малкото актьори, на които се възхищавам не само заради играта.
Когато публикувахте рекламата на Финиш се изненадах, че е участвал в такава. Докато не я гледах. Сега и тази на Молфикс. Все повече и повече ме впечатлвява. Гледайки го и в проектите, в които участва, реклами, каузи. Не прави компромиси. Ясно, че е достигнал нивото, на което вече може да си позволи да подбира, но смятам става ясно, за какво говоря.
Много са сладки с жена му. Излъчват хармония, поне от снимките с такова впечатление оставам.

Лек ден ви пожелавам! Simple Smile

Айре, зло да те забрави!!!! Два пъти влизам специално да ти благодаря за субтитрите и се отнасям. Много, много ти благодаря! Hug

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 08:25 от Бл@гуна

# 590
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното! Kiss
Аз не мога да се сетя за коя фенка пишеш Thinking
Благи, отново ме разсмя, страхотна си Smile
Цитат
Пепе, казвай, коя е фенката да я бутна от балкона  Grinning
Благодаря за споделеното! Kiss Много си права за всичко, което си написала за Къванч, то и ние заради това толкова си го обичаме, всичко е комплексно при него. За мен е много важно и като човек да е на висота този, когото харесвам. Къванч още след първия си сериал започна да си подбира ролите, не се снима в каквото и да е. Скоро споделих откъс от негово интервю, той държи в проектите, които си избира винаги да има някакво послание към зрителите. Можеше спокойно да продължи да си се снима в романтични сериали с много любов и целувки, за каквито примират зрителките и да си остане в едно амплуа и щеше винаги да има успех, но на него това не му е достатъчно, не се страхува да рискува и да пробва всякакви роли. Но, хейтърките го обвиняват, че вече не е същия откакто се оженил, вече не искал да играе сцени с целувки Stuck Out Tongue Closed Eyes Пък аз не виждам в някой негов сериал или филм да липсват такива, винаги има любов в тях, макар и различна от предишните. На него не му е необходимо да се нахвърля с целувки на партньорката си, за да изрази любовта си, има толкова много начини. И в Север Юг ще видиш това.
Много топлина, щастие и нежност струи винаги от съвместните снимки на КБТ, поне за мен винаги е било така.

Smile Какви снимки си открих в архива. И аз сигурно ще му стигам до там на синеокия Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 591
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Упорито се опитвам да отглеждам орхидеи и тази ме зарадва с два цвята 😊 но от някъде все трябва да се тръгне, нали?😜

И, Благи, недей с лошо 😜 тук слава богу всичко е по желание.
Сега ми липсва Ваня ,тя прави най-страхотните детайлни анализи. Но явно си е взела почивка от форума.
Благи, като се сетя каква беше първата ми реакция като разбрах за Финиш...Ние чакахме реклама ама си представяхме нещо по така, аз лично очаквах реклама на автомобил и изведнъж, реклама на таблетки за съдомиялна. Пълен шок, въобще не можех да си представя какво ще бъде това чудо. Но като я видях...... рядко ми се е случвало реклама толкова да ме впечатли.
Снощи, нали си четох коментари, толкова много жени, благодарят и не могат да изразят чувствата от вълнение. Проблемът освен с чисто физическото оцеляване на бебетата е и, че много жени пишат за лошото отношение на роднините към тях, сякаш са виновни, че бебетата са се родили по рано.
Много, много ме трогна рекламата.
Много известни личности са репоснали рекламата и благодарят на Къванч, Башак и Молфликс за нея.

Фени, оная вечер като ви четох, ти пак беше написала, вие може да не я харесвате, но я вижте Къванч как я гледа. Той продължава да я гледа все така влюбено и да я държи винаги за ръка.
Аз понеже ги заварих заедно тук, въобще не съм и имала някакви други мисли от сорта дали ми харесва или не. Но сигурно ако бях следяла от самото начало нямаше да е така, признавам си. Това фенките са по лоши свекърви от Хюлия, в това съм се убедила, все нещо няма да е както трябва. Азра е била Мис Свят и пак всички не са я одобрявали. Честно казано ми е жал за по-младите актьори сега заради натиска на социалните мрежи върху тях.
По този повод се сетих, че някакъв сериал приключил и зрителите били толкова недоволни от финала, че бил заснет нов алтернативен финал. Такова чудо не бях чувала.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗
Аз отивам на обучение 😜 но е пожелание и се надявам да бъде интересно.

# 592
Серенай Сарикая сподели мислите си за героя на Девин в „Семейство“ в интервю за Harper's Bazaar. Тя отбеляза, че след прекъсване в кариерата си се е опитала да се върне на работа с точно такъв проект като „Семейство“. В него тя намира много неща, на които се възхищава, от завладяващ сюжет до талантлив актьорски състав.

Лично за Серенай образът на Девин се оказа източник на вдъхновение и възхищение. Смята я за силна и уверена в себе си, с ясно изразени идеи и принципи. Това, което обаче особено трогва актрисата, е готовността на Девин да пожертва гордостта си в името на това, в което вярва и на което отдава цялото си сърце.

# 593
Обучих се и ето ме отново тук.😂😜

Джаки, благодаря за споделеното интервю.
Надявам се рускините да го преведат изцяло.
То и на мен затова ми харесва Девин.

Паралели

Днес нещо се подсещам за Хюлия 🤣 какви ли ще ги забърка тепърва.

Рекламата за 18 ч. вече има 3 млн.гледания.

На това му се казва право в десетката. Голямо, браво 👏👏👏
И информация за самата програма.
https://www.molfix.com.tr/tr/hayat-bagim

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 14:06 от pe04

# 594
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове и новините!!!

Рекламата с Башак и Къванч ми харесва и чакам втората.
Темата за връзката им я помня от самото начало.
Оная снимка в Белградската гора, когато за пръв път се показаха заедно.
Мисля, че Berk Erçer  / Миша КСШ / също беше там.
Да, имаше, меко казано резерви, по отношение на Башак за миналото ѝ,
НО Къванч беше железен.
Тя ще е, така ще е, и всички трябва да уважат избора ми.
Мисля, че после беше посещението на Башак в Питер за КСШ,
и после рождения ден с тениската с вълкът.
Именно от тогава Башак записва в телефона си Къванч като Курт,
което име дават после на Курт Ефе.
И да припомня онова интервю в което Къванч казва, перефразирам,
че всеки ден показва нещо ново в любовта си към Башак.
Харесва ми много как умело изградиха семейството си!!!
Да са живи и здрави и тримата!!!

За връзката с Азра, си мисля, че беше и чужд пр-проект,
в който  и двамата ги караха да играят роли и затова не се получи.
Имаше и някакви дела с един мениджър, дето сипеше глупости ...
Желая всичко най-добро на Азра!!!

По отношение на Серенай, неодобрението беше  още по времето на Меджезир,
после при връзката ѝ с Керем Бюрсин , следващите ѝ изяви в личен план ...
Така, че нямаше как да се приеме от раз участието ѝ в Семейство.
Но се радвам, че като Девин е много добра!!!

Дружки, иска ми се да пиша, но имам майстори.
В неделя падна гръмотевица и порази водната и ел. инсталация.
Жертви са всички уреди, които възстановяваме едно по едно.
Приятни занимания на всички ви!!!

Скрит текст:

# 595
Пепче, благодаря за споделеното! Kiss Ами така ги усещам, не са ли много мили един до друг ? Как може на някой да му хрумне, че не изглеждат добре  заедно? Та те греят един до друг, това го виждах още в самото начало. Могат само да завиждат на любовта им фенките, вместо да пишат, че Къванч бил актьор и в живота Stuck Out Tongue Closed Eyes Никой не играе роля 10 години, сорри!

Джаки, благодаря! Kiss Както писах, интелигентно момиче е Серка Two Hearts

Диве, благодаря за споделеното! Kiss Само за Азра не съм съгласна, никакъв ПР нямаше там, Къванч съм го виждала да гледа по този начин единствено Азра, преди Башак. Но, бяха много млади, много дълго време бяха заедно, явно нещо не е тръгнало както трябва, събираха се и се разделяха 5 пъти, направо турски сериал си беше тяхното, но имаше любов със сигурност. И голям натиск имаше върху най-красивата тогава двойка в Турция, Киво ставаше все по-известен и търсен и Азра явно не издържа, пишеха, че го е ревнувала ужасно и заради това са се разделили. Онзи мазен дебелак Йозерман хич не искам и да го споменавам, полудя, че изпусна златната си кокошчица Rage Харесвах ги и тях като двойка, но съдбата си знае работата, след това Къванч срещна голямата си любов, която защити наистина от всички със зъби и нокти, каквото и да говореха за тях и продължава да го прави.
Аууу, съжалявам за случилото ви се, дано всичко успеете да поправите, бил е малкия дявол дето се казва. А спойлера ти ме усмихна, благодаря! Smile
Аз пък да ви припомня това видео, Къванч тук е умопомрачителен! Heart И със сакото на Селчук Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 16:50 от queen_fenka

# 596
Диве, бързо всичко да се оправя. Но наистина е бил малкия дявол, 🧿

Намерих интервюто на Серенай на английски, ако някой изяви желание да го преведе ще го пратя.

# 597
Здравейте, момичета!

Пепи, разпознах се в твоя пост, макар че не съм сигурна дали написаното се отнася за мен. Но ми стана мило, пък и от няколко дни се каня да се присъединя към вас. А и Благи ми даде добър старт, от сърце се смях, представяйки си как ме „бута от балкона”. Joy
Очаквам и една друга фенка на нашата тема да се включи вече, защото редовно получавам лайкове и се надявам най-после да се престраши и да пише 😍
Добър ден, лейдис!
Пепе, казвай, коя е фенката да я бутна от балкона  Grinning
     Харесах си Киво още в „Перла”. Плени ме с външността и таланта си. Започнах да го следя и на един дъх изгледах „Забраненият плод”, а после „Север Юг” – незабравими за мен сериали. Последва едно дъълго прекъсване по обективни причини и пропуснах останалите му сериали.
     Рекламата на филма  „Хайде, сине”  ми направи силно впечатление и тогава за първи път влязох в темата ви, за да прочета отзивите за филма. Изгледах го и за пореден път се възхитих от артистичните умения на Киво и невероятната лекота, с която изгражда всеки един образ.
     Аз съм малко опак човек – трябва предварително да зная какво ще гледам и заслужава ли си. Задължително се интересувам какъв е края на сериалите и последните години не си позволявам да гледам тежки драми и трагични завършеци, та може и затова да съм подминала последващите изяви на Киво.
     „Семейство” прикова погледа ми още с рекламния плакат. Не можех да си представя, че чакам с такова нетърпение започването на сериала.
     Киво си го харесвам, факт, но Серенай не я понасям още от времето на „Lale Devri” и то заради отрицателната й роля. „Семейство” преобърна представите ми. Преоткрих Киво, дълбоко впечатление ми направи и Серенай. Страхотна екранна двойка се получи.
     Гледах сериала и не пропуснах нито един от коментарите ви.
     Страхотни сте, момичета!
     Някой беше попитал как ли изглеждате отстрани. Аз съм споделяла, че вашата тема е образец за толерантност и уважение към различното мнение. Всеки свободно изказва впечатленията си, своите виждания и преживявания. Няма нападки, няма хули по адрес на пишещите и останалите актьори. Коментарите ви са толкова изчерпателни и детайлни, че човек и да не е гледал отделния епизод веднага „влиза в час”. Богатият снимков материал, колажи и гифки пък са балсам за очите. А тънкият ви хумор предизвиква доста усмивки.
     Спирам дотук. Извинете ме за дългия пост. Надявам се да не съм ви досадила.
     Престраших се – скочих и дано имам време не само да ръкопляскам от балкона, но и да продължа да пиша.
     Бъдете здрави, момичета!

# 598
Еми, нали може така да се обръщам към теб?
Добре дошла 🤗  Наистина се разпозна 👍
Благодаря за хубавите думи, за нас, за темата. 😍

# 599
Еми, добре дошла при нас!  
Радвам се, че Семейство ви доведе с Джаки, Мирето, Майдрийм, Камилита, Благи при нас! Благодаря за хубавите думи за темата, която Айрето Heart Eyes прави с толкова любов и за нас самите, много мило е казаното от вас! Не знаех, че има още харесващи таланта на Къванч в този форум, радвам се, че не сме сами. Надявам се да имаш време, за да пишеш по-честичко Hands Plus1
Ние тук от край време си пишем кой за каквото се сети около патрона по време на сушата, дано не ви объркваме Smile
Преди малко ми попадна още една сладка снимка на малкия Къванч Heart

И този малък бръмбар в какъв красавец се превърна!

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 20:21 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт